Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Karma-is-a-cat ahoj, ja jak kdy
jednou jsem po vysazeni progesteronu mela hodne silny menzes a jinak hodne slabou, fakt spis jen spineni a 1-2 dny krvaceni ![]()
Díky moc. Tak ja asi ještě zavolám doktorovi. Volala jsem sice v úterý, ale říkal, ze by se mens jeste mela rozjet a nic.
Jinak my si tento mesic dáváme pauzu. Jdeme na imunologii, tak jsme si řekli, ze nejdřív pockame na výsledky.
@Lenka332 ahoj, já budu testovat zítra po druhém iui, moc se mi do toho nechce ale.. nemám vůbec žádné příznaky, jen hrozně nafouklé břicho, ale to mám asi z toho progesteronu.. a co ty? Taky tě už čeká testování🙂
Tak včera druhý pokus IUI. Hned 8 den cyklu, ale když jsem byla na ultrazvuku ve čtvrtek (tedy 7. den cyklu), tak tam doktorka viděla 3 folikuly cca 18-20 mm, což mě překvapilo, protože první IUI bylo až 12.den cyklu, tedy kdy mám ovulaci. Clostil i ovitrelle jsem měla stejně. Tak jsem zvědavá no 😬
Tak já měla druhý pokus úspěšný, ale bylo to biochemické😢
Teď jsem po třetím pokusu IUI, za týden dělám test..
Co je u vás nového?? Nějaké dobré zprávy?♥️
@Pecinka21 píše: Více
To mě mrzí ![]()
Taktéž mám za týden dělat test, ale jak jsem psala výše, mám dojem, že mi udělali IUI moc brzo. Můj CAR nemá otevřeno o víkendu, tak si myslím, že i to hrálo roli. Pokud tento pokud nevyjde, tak asi budu CAR měnit.
@Karma-is-a-cat můj CAR taky nemá víkend otevřeno, ale zatím všechny tři pokusy vyšly hezky v týdnu ☺️ jinak ten můj úspěšný pokus měl taky 20mm, tak neztrácej naději☺️
Jinak já mám v přirozeném cyklu iui
Taky negativni :/ my si ted dame 2 mesice pauzu - jedeme na dovolenou, takze tento mesic nestihame a další mesic bude pravdepodobne manžel na sluzebce. V rámci těch dvou měsíců bych chtěla zkusit nejakou hormonální jógu jeste. Ale zvazuju, jestli pak už nepůjdeme na IVF :/
@Karma-is-a-cat pauza vám určitě prospěje a třeba se stane zázrak 🙏🏻
Já půjdu ještě na HyFoSy, to prej taky kolikrát pomůže, tak uvidíme.. jinak taky doma probíráme i IVF, ale nechce se mi do toho
Ahoj všichni. Snažíme se už 3 roky a prý jsme oba v pořádku. Tak v lednu jsme byli na prvním IUI neúspěšném a pak jsem krvácela a špinila až někdy do května (fakt nepřeji nikomu, bylo to mega otravné) A tak jsem si dala pauzu a s manželem jsme brali vitamíny.
Dneska jsem 11DC na ultrazvuku pěkný folikul 14mm a v pondělí mě čeká IUI tak jsem zvědavá jak to dopadne. Držim palce všem co jsou v podobné fázi. ![]()
@Martina613 držím palce 😍 my tento měsíc bez iui, snažení doma s ovitrelle.. tak uvidíme, jinak jsme taky oba v pořádku