Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dost záleží na barvě. Při implementaci je krvácení velmi slabé, vidíš spíše růžovou nebo jasně červenou, u ms spíše tmavší odstíny. Jinak implementační krvácení se objevuje jen u malého procenta otěhotnění, většina žen jej nikdy nezažije.
No ráno byla jasně červená. Brala jsem si ale pak tampon. No od včera sem si srážela teplotu léky, tak snad kdyby náhodou, nebyl by nějaký problém. Ale spíš si myslím, že ne. Jen mě zarazilo, že trvala par hodin a jako když utne.
Test si udělej. U mě nidační krvácení trvalo 2 nebi 3 dny. Ale za menstruaci bych ho nezaměnila, bylo mnohem slabší.
@Anonymní píše: Více
S čím by měl být problém? Jako kvůli teplotě? Nebo kvůli lékům?
@Janča6 no ty léky? Brala sem Coldrex a pak střídala ibuprofen a paracetamol. Nemohla sem srazit horečku do dnešního odpoledne. Ja totiž u prvního těhu někdy 13dpo mela taky horečky a nejakou chřipku. Tak mě to prave napadlo. Ale spis si říkám, zda proste jen ta horečka nezastavila menstruaci. ![]()
Určitě si udělej test. Já měla v létě skoro normální MS, jen bez kousků sliznice a slabší, ale dlouhou, jak jsem zvyklá. Ani jsem si nedělala test, to až když nepřišla za měsíc ta další MS a za pár týdnů rodím.
Zdravím holky.
Snažíme se o druhé mimčo už nějakých 9 měsíců. Délku luteální fáze mam 14 dní. Nyní byla 13 dní a dostavila se menstruace. Řekla bych normální. Ale trvala necelých 24 hodin a nic extra silného. Má cenu dělat test? Nebo prostě jen divný cyklus? Také sem měla teplotu, tak jestli spíš ta mi nestopla menstruaci? 🤷🏻♀️