Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
Tohle není skoropozitivní test.
Ale jinak ano, skoropozitivní test může teoreticky znamenat, že ovulace brzy bude. Ale nedá se na to spolehnout.
Skoro pozitivní může znamenat blížící se ovulaci. Já třeba pozitivní ještě u sebe neviděla. A ten skoro pozitivní odpovídá následnému vzestupu bazální teploty. Asi mám ten vrchol LH a následný pokles rychlej. Nicméně tvůj test je zcela negativní. Takže u tebe se ovulace ani zdaleka neblíží.
Takove čárky jsem měla skoro pořád na ovulacnich testech. Když se u mě blížila ovulace tak, už ta čárka byla opravdu hodně vidět a postupně pak byla ještě silnější než kontrolní
@Anonymní píše: Více
Stejné. Ale jestli jsi dělala jen tyhle dva testy, tak jsi to asi mohla i prošvihnout. Chce to denně, někdo dělá i dvakrát denně, když na ovulaci číhá.
@TRG delala sem kazdy den jeden ale vsechny stejny, tak 3dny zpet sem mela pocit ovulacniho hlenu takze mozne je ze sem to opravdu nezachytila, uvidime
Ahoj dnes sem 11DC, poprve pouzivam ovu testy, vim ze test musi mit obe carky stejne silne aby byl pozitivní ale muze skoropozitivni test viz foto znamenat ze se ovu blizi?