IUI

• Fotoalbum (6)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
65
28.2.19 16:49

iui

Ahoj holky. Jsem zde poprve. V pondeli jsou byla podruhe na iui. V patek rano folikul 15 mm, v sobotu vecer Ovitrelle a v pondeli v poledne iui… Spermie nadprumer, ja mam protilatky na spermije. Mate nektera podobny problem a iui vyslo? Zarazi me, ze zde ctu spostu prispevku, kdy pri iui jeste doktor kontroluje zda se jiz vajicko uvolnilo? Me to neudelali ani pri prvnim pokusu ani ted. Navic doktorka strasne pospichala a nebylo to napodruhe zrovna prijemny + sem vecer dost krvacela :(. Snazime se uz dva roky tak sem z toho vseho takova posmutnela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
28.2.19 16:52

@Miledevce já po iui také trošku krvacela, mám za sebou 1 iui a postup jsem měla jako vy :-) ale také jsem nebyla kontrolována, zda prasklo nebo ne, jen že mam 2 vajíčka a pak jsem měla iui. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
28.2.19 16:58

@Miška 13 takze si ted v ocekavani po prvni iui? Ja jsem prvni vubec necitila a nekrvacela a nic, doktorka byla opatrna.. Tentokrat ale jina doktorka + spechala… Takze asi tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
28.2.19 17:01

@Miledevce ano, ano v očekávání,  podle mé mentruace jsem měla 5 dní zpoždění a 5 ty den jsem si udělala TT a vyšel mi tam slabý duch, ale následně jsem začala slabě krvácet, oproti mojí menstruaci. Krvácení se mi rozjelo jako na menstruaci, takže nevím. Také jsem skoro nic necitila, jen spíše takový nepříjemný pocit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
28.2.19 17:06

@Miška 13 no to je jasný ze měl radost, ale to já měla přece taky a neřekla jsem ani nej kamosce. Doufám každopádně ze to vyjde, ale nekladu si moc velké naděje kdyz vím jaká mala je šance, ale naděje umírá poslední, teď už to beru tak ze buď to vyjde nebo půjdu na ivf

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
28.2.19 17:09

@Jackie85 to je dobrý přístup, hlavně hlavu vzhůru, já si to také říkám, ale občas mne to nejde :-) přeji hodně štěstí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1764
6.3.19 09:05

@Miška 13 Ahojky tak jak jsi dopadla? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
6.3.19 11:58

@Janulinka81 ahojky, dostala jsem pravděpodobně menstruaci, ale na testech mám stále duchy, tak nevím. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1764
6.3.19 11:59

@Miška 13 tak to je husty.. :D a kdy jdeš k doktorovi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
6.3.19 12:13

@Janulinka81 na gynde jsem byla, ale nic tam neviděl :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1764
6.3.19 12:41

@Miška 13 to je záhada.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
6.3.19 12:42

@Janulinka81 že by byly 4 falešné testy se mi nezdá :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1764
6.3.19 12:45

@Miška 13 to je podle taky blbost.. :think: a jak to budeš řešit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
6.3.19 12:46

@Janulinka81 příští týden jdu k doktoru také, tak to už by tam musel něco vidět, hlavně ani nesili a vyfotit nejde, ale je tam :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1764
7.3.19 09:09

Ahoj holky tak já byla včera na vyšetření pruchodnosti a mám levý vejcovod nepruchozi.. :( tak nevím další postup ten se dovim až 1.4. Kdy jdeme s manželem k doktorce..da se přirozené otěhotnět s jedním pruchozim vejcovodem? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí