IUI

• Fotoalbum (6)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
173
24.7.09 21:32

IUI

Všechny zdravím,
jsem jedna z Vás, která se snaží o miminko. Příští týden bych měla podstoupit první IUI - teď beru MENOPUR a doufám, že to zabere. S přítelem jsme už prošli všechny vyšetření a jsme úplně zdraví oba dva takže nevíme kde je chyba. Máme z toho oba divné pocity jsme zdraví, ale nejde nám to :cry: . Nevíte kolik IUI se může podstoupit a jak probíhá zákrok?
Všem děkuji za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
23505
24.7.09 21:36

Na IUI máš nárok 6× za rok a probíhá to asi všude stejně - stimulace nebo bez stimulace, UZV kontrola před ovu, pak vyvolání ovulace injekcí, aplikace upraveného spermatu a pak buď hormonální stimulace nebo natur forma. Na stránkách každého CAR jsou k tomu informace, tak si to projdi a ptej se, cokoli z toho tě zaujme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1673
24.7.09 22:48

Ahoj Elizabet janine to popsala dobře,takže jenom dodám,že stimulace je buď s injekcema-nebo tabletama.Za injekce se něco doplácí a tablety jsou hrazený(ale nwm jestly všechny).Já za ně neplatila.
Přeju ti aby ti to vyšlo na co nejmíň pokusů.Jestly jsem pochopila,tak je to první pokus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
25.7.09 00:03

Ano jde o první IUI. Hltám všechny články co se týkají IUI a ani se mě tomu nechce věřít - všude se píše, že úspěšnost je jen 10%-14% a já najdu skoro každý třetí článek, že se to povedlo hned napoprvé tak teď nevím co si o tom myslet? V duchu jenom doufám, že i já budu patřit k těm pár štastlivek co se jim to povedlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1673
25.7.09 06:54

A kdy na to jdeš?Máte hlavně velký štěstí,že jste oba v pořádku,tak bude všechno snažší.
Třeba je u vás je problém jenom psychika.Ta mrcha ovlivňuje všechno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
25.7.09 12:43

No nevím jestli je to psychika. Jsme spolu 6 let a vlastně 5 let máme nechráněný sex a před 2 roky jsme se rozhodli pro miminko. Takže to asi nebude v psychice spíš je někde něco jiného. Prošly jsme všechny vyšetření, ale jsme v pořádku. Při vyšetření spermiorgamu přítel dopadl velice dobře a já už jednu princezničku mám 13 let (z prvního manželství) taky jsem s ní měla problém otěhotnět, ale podařilo se. Slyšela jsem, že to může být i tím, že můžu být alergická na jeho sperma. Nevíš náhodou co je na tom pravdy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1673
25.7.09 19:10

ta alergie tam může být to nám kdysi řekl i doktor,ale nevím jak se to vyšetřuje,my jsme tímto neprošly tak ti neporadím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1764
5.2.19 14:11

@ellizabet Ahojky tak co zadarilo se?.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
27.2.19 11:03

Ahojky, potřebuji se poradit :)
Podle mé mentruace jsem měla 5 dní zpoždění a 5 ty den jsem si udělala TT a vyšel mi tam slabý duch, ale následně jsem začala slabě krvácet, oproti mojí menstruaci. Nemáte s tím někdo zkušenost?
Dnes jsem 15 dní po IUI.
Moc děkuji za odpovědi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
28.2.19 13:26

IUI

Ahojky, přes 2 roky se snazime (je mi 33), před rokem zamlkle těhotenství ukončené farmakologicky, na začátku prosince jsme byli v gyncentru v OV, vyšetření Ok, jen malý polyp, měli jsme jít na IUI ale tím ze mi ovu vycházela přes svátky, tak nic, pak v lednu na víkend a teď v pondělí jsme konečně byli, spermiogram prý exkluzivní, ale to čekání mě zabijí, kdyby nevyšlo tak jdeme rovnou na ivf. Do toho moje Švagrová 40leta těhotná, já ji to přeju, vím ze si prodělala asi 3 potraty, při každé ovu otěhotněla. No jenže mi nadšeně posila fotky rostoucího bříška a tohle fakt nedávám. Neumím si představit ze bych otěhotněla a posílala fotky myho těhotenství páru, který se snaží marne o mimi. Jako takhle, já bych asi fotky vůbec neposila. Nebo jsem divná?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1764
28.2.19 14:45

@Miška 13 Ahojky tak jak to dopadlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
28.2.19 15:54

@Janulinka81 ahojky, zatím ještě nijak… zítra ráno budu dělat test :-( tak jsem zvědavá, včera jsem dělala test k večeru a byl tam pořád duch, ale stále krvacim, takže nevím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
28.2.19 15:56

@Jackie85 dobrý den, také vím, co je to čekání a je to desne, to je pravda. Má radost, že se jim zadarilo, určitě se brzy zadaří i Vám a budete také posílat fotky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
28.2.19 16:26

@Miška 13 kdyby jsme byly nejlepší kamarádky tak asi Jo, jenže bydlí na Slovensku a co 2 tydny mi posila fotky a mezi tím nic, když zjistila ze je tehu tak to řekla jen mě a svému příteli a ze mám mlčet. U jejich rodičů jsem asi 4× tydne a s jejím bratrem ziju a 3 měsíce jsem to tajila. S přítelem jsem cca 2,5 roku, takže se s ni vidim 2× ročně na rodinných oslavách. No mám z toho tak špatný pocit ze vůbec ví ze se snažíme…protože kdyby to nevedela tak asi ani nepíše si myslím. Kdyby nám to klaplo tak to budu tajit před všemi, nejraději bych to tajila i před partnerem jenže to nejde. Tak doufám ze by mlčel, první těhotenství hned řekl všem kamarádům ikdyz jsem ho prosila ať si to nechá pro sebe, o potratu už samozřejmě nikomu neřekl…a oni se mě pak ptali co to bude a tak 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
28.2.19 16:35

@Jackie85 přítel měl radost, tak to možná někomu potřeboval říci :-) nevím, proč to dělá a jaký máte mezi sebou vztah :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí