Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky, jsem 6 den po iui 7den po ovitreallu dnes jsem testovala a dopadlo to viz. obrazek muze to byt takto silna carku po injekci?
Ahoj holky, prosím 4.3 jsem byla na iui ráno píchaly ovitrell. Večer jsme to ještě pojistili a další dny také. 8 den po iui jsem dělala těhu test abych se ujistila zda je v těle ještě ovitrell ten byl negativní i na druhý den. Včera i dnes jsem dělala zase test a je tam slabý duch. Co si o tom myslíte? Vím má se testovat až po vynechání ms 🙂 jen jsem zvědavá na zkušenosti druhých. 🙂
Ahoj holky, Čeká nás nejspíš IUI manžel spatna pohyblivost spermii.
Chtěla jsem se zeptat. Kolika z vás se vydařil první pokus? Při pročítání internetu jsem narazila ze IUI ma snad jen 10% uspesnost. Ma to vubec cenu? ![]()
Prosim poradíte mi někdo nebo aspoň řekněte co a jak. Jsem 9 den po prvním iui na noc beru 1× progesteron. Dnes jsem začala krvácet po utreni na wc čistá jasna červená krev. Ráno jsem dělala test byl negativní což bylo jasný když jsem začala krvácet. Je to špatný nechytil se Teda? Všude čtu že by to mohlo být implantacni krvaceni. Já mám strach
![]()
@Domca34 píše: Více
Nejsem tedy odborník, taky jsem teprve po prvním IUI (jsem teď 7DPO), ale myslela bych si, že i devátý den může být klidně ještě implantační krvácení. Dělala bych si testy další dny a flintu do žita neházela dřív než ten 14. den. Já mám dle pokynů dělat test tedy až třetí týden po IUI, což mi připadá šíleně dlouho a začínám testovat už ode dneška ![]()
Tak já měla dělat 14 den ale už to bylo zbytečné normálně jsem od toho 9 dne po iui krvacela. Takže včera jsem byla na dalším kontrolní uz a levém vajecniku folikul velky 14 a pravým byl velký foliku 16. Tak ze dnes večer jsem dávala injekci ovitrelle a v pátek jdu na druhý pokus iui.
Ahoj,
jsem po druhé neúspěšné inseminaci, oba máme výsledky v pohodě, nechápu to. Každopádně po druhé IUI jsem vlastně skoro celou dobu od IUI po negativní test slabě krvácela, i přes Duphaston, hlavně v práci na noční, měly jste to tak taky někdo a třeba to i vyšlo? Nechali vás lékaři po inseminaci doma v klidu?
Samozřejmě proberu s lékařkou, jen by mě zajímalo jestli to měl někdo podobně. Vyšla někomu až třetí IUI? Té druhé jsem věřila hodně.
Ještě prosím, jaké jste měli instrukce od lékaře po inseminaci? U mě: 12. den od inseminace udělat těhotenský test, když bude negativní, vysadit progesteron, když bude byť slabě pozitivní uživat progesteron dál. takže se řídím tím 12. dnem.