Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
To je dotaz spíš na IVF centrum, jestli tě tam s teplotou v dnešní době vůbec pustí.
Pokud máš negativní test na covid, tak jim zavolej. Jinak máš být s teplotou a nechlazením v izolaci a ne ve zdravotním zařízení, bez ohledu na to, zda je tento zákrok vhodný dělat s nachlazením nebo ne.
Pane boze, malé nachlazení ještě neznamená he je hned někdo nakažený kovidkem, co kdyby jste se už uklidnili. Já teda nevím ale vymizeli snad všechny jiný choroby a vše nahradil jen covid?
Klidně bych zavolala a zeptala se. Je podzim lidi normálně bývají nachlazení ![]()
@Anonymní píše:
Pane boze, malé nachlazení ještě neznamená he je hned někdo nakažený kovidkem, co kdyby jste se už uklidnili. Já teda nevím ale vymizeli snad všechny jiný choroby a vše nahradil jen covid?![]()
![]()
![]()
Klidně bych zavolala a zeptala se. Je podzim lidi normálně bývají nachlazení
Nikdo tady netvrdí, že ostatní choroby vymizely, ale je potřeba zohlednit momentální epidemiologickou situaci. Na každé ordinaci visí cedule, že s příznaky nachlazení a teplotou je vstup zakázán. Fakt všechny budoucí těhule stojí o nákazu ať už virózou nebo koronavirem.
Myslím, že v dnešní době bych to spíš odložila. I rýma je dost nakažlivá. Zbytečně oslabovat imunitu jiných lidí mi připadá nezodpovědné. Sama teď jsem doma s „rýmičkou a kašlíčkem“, které bych za jiné situace vůbec neřešila, ale bohužel doba je jaká je. Osobně mě covid moc neděsí a myslím, že humbuk kolem něj je přehnaný. Stejně tak jsou ale lidé, kteří mají jiný názor a to respektuji ![]()
Povídáš si sama se sebou? Že se v jednom příspěvku ptáš a ve druhým se čílíš, že bysis klidně zavolala? Tak si zavolej, ne? Že bych s teplotou na IUI nelezla, fakt nemá nic společnýho s covidem. Stejně jako bych s ní nelezla mezi lidi a už tuplem ne do zdravotního zařízení.
Ahoj holky šly by jste na IUI v případě že máte zvýšenou teplotu a jste nachlazený?
Je to náš první pokus