Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky, tak 19.7 první pokus IUI, je tady někdo kdo by to měl taky tak a byl ve fázi kdy musí čekat? Ja mám za sebou teprve tři dny čekání z původních 18 co mi řekl lékař. Před IUI jsem brala femaru pak sem si měla píchnout akorát ovitrell a tedka sem zacla brát progesteron bensi.To čekání je ale hrozné…vůbec nevím jak vydrzim…U mě problém strašně zaklonena deloha. Jinak manžel spermiogram na jedničku:-)
@Simona87b ahojky ![]()
Mě teprve IUI čeká v srpnu, ale moc ti držím palce. V diskuzi IUI srpen, kterou jsem zakládala, je pár holek, co jsou v podobné situaci jako ty a čekají
tak tam můžeš napsat ![]()
@Bellinka2 píše:
@Simona87b ahojky
Mě teprve IUI čeká v srpnu, ale moc ti držím palce. V diskuzi IUI srpen, kterou jsem zakládala, je pár holek, co jsou v podobné situaci jako ty a čekajítak tam můžeš napsat
Ok děkuji moc:-)
Ahoj, nás to teprve čeká a docela se bojím. Jsem nervózní aby vše vyšlo
u nás je problém úplně jinde, muž má poruchy erekce takže sice sex je fajn ale k vyvrcholeni dojde jen tak 1 z 10
takže jsme se nakonec shodli že takhle to bude asi rozumnější
ale hlavou mi pořád běhá tisíc pochybností ![]()
Doplácela jsi něco? Kde jsi byla? Jsem pořád trochu nervózní zda jsme vybrala dobrou kliniku atd atd ![]()
@MinaminoShana nemusíš se bát, mysli přitom na to, ze se to podaří…celá věc neni nijak bolestiva, vím ze se to Lechce řekne, ale snáz se být co nejvíc uvolněna. Ja sem nic neodoplacela za zákrok, jen pak asi 500 za progesteron co beru od následujícího dne. jinak jsem byla v Podoli:-)