Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky,
tak bohužel další měsíc nám nevyšel, snažíme se 5 měsíců. Dnes jsem 2DC. Je tu někdo na tom podobně a chtěl by se navzájem podporovat. Přemýšlela jsem, že začnu navštěvovat lekce cvičení dle p. Mojžíšové. Máte s tím některá zkušenosti. Děkuji.
Ahoj,
bohužel jsme po prodělaném zamlklém potratu a snažíme se znovu. Zatím se však nedaří. Uvidím jak to bude po dovolené a asi navštívím centrum asistované reprodukce, aby se zjistilo, co je za problém.
Podle Mojžíšové jsem cvičila. Našla jsem si lekce na youtube, ale spíše mi vyhovovala přímo knížka, kde jsou cviky přesně popsané a zobrazené. Ono to pomáhá i celkově na záda i pro partnera. ![]()
Necvičím to pravidelně, ale snažím se cvičit i jinak, abych byla celkově fit.
Ahojky
my se domluvili že začneme pracovat na druhém
já teď vysadila prášky tak jsem sama zvědavá jak to dopadne ![]()
Já už neberu prášky 4 roky, ale opravdu snažit jsme se začali cca v únoru. Zatím se nám bohužel nedaří, užívám GS mimistar, piji čaj a cca 2. měsíc gynex. Konečně bych chtěla mít na test // ![]()
@baryse píše:
Já už neberu prášky 4 roky, ale opravdu snažit jsme se začali cca v únoru. Zatím se nám bohužel nedaří, užívám GS mimistar, piji čaj a cca 2. měsíc gynex. Konečně bych chtěla mít na test //
Kamarádce to trvalo snad dva roky
nakonec jeli na dovolenou a po dovolené zjistila že to tam je
ono člověk na to nesmí myslet a hnát se za tím po hlavě, pokud je vše v pořádku tak to vyjde, jen to chce čas ![]()
Klaramak: To mi říkají všichni, abych na to nemyslela, ale jak si mám poručit ![]()
@Klaramak
Ahoj, já budu taky vysazovat prášky, ale až doberu platicko a zatím jsem začala 2 týden takže to ještě chvíli potrvá a jestli si to taky manžel do té doby nerozmysli
. Náš první dává dost zabrat tak z toho mám trochu hrůzu.
Ahoj ![]()
HA neberu od 2018, ale snažíme se teď poprvé, mám teprve 5 DPO, ale nejsem naivní, že by se zadařilo hned napoprvé. Jinak jsem začala měřit bazální teplotu a pít kontryhel.
V září jdu na preventivní na gyndu, tak kdyby se mi na grafech něco nelíbilo, ať to můžu rovnou probrat.
Jinak je mi 32 (brzy 33) a mělo by to být naše první.
@JitulkaJ já to tak měla u prvního, taky jsem si měřila teplotu a měla jsem přesný přehled
nooo a vyšlo to na poprvé
teď si nemyslím že by to tak bylo ale kdo ví, zatím mám v plánu tomu nechat volný průběh ☺️️
@Klaramak píše:
@JitulkaJ já to tak měla u prvního, taky jsem si měřila teplotu a měla jsem přesný přehlednooo a vyšlo to na poprvé
teď si nemyslím že by to tak bylo ale kdo ví, zatím mám v plánu tomu nechat volný průběh ☺️️
jo, to já jsem si před pár dny taky říkala, nechám to být, ale člověk je pak hrozně zvědavej ![]()
@Klaramak Ahoj, taky se snažíme nyní o druhého rošťáka a také mám šestiletého. ![]()
@Markéééét tak to je super
to vás asi taky čeká škola co? Bude to těžký rok ![]()
@Klaramak Ano čeká.
Doufám aspoň, že už normálně budou chodit do školy. Jinak budeme mít veselo. ![]()
@Markéééét já v to taky doufám, fakt si neumím představit že bych prvňáka učila psát psacím a spoustu dalších věcí 😄 to už by pak člověk mohl rovnou nastoupit do školství ![]()