Snažení srpen 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
431
31.7.21 09:06

@JitulkaJ moc gratuluji :srdce: to je bezva, pak dej vedet jaka byla reakce… A nezmizi ten digital do doby, nez prijde z prace?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1300
31.7.21 09:36
@Kristen123 píše:
@JitulkaJ moc gratuluji :srdce: to je bezva, pak dej vedet jaka byla reakce… A nezmizi ten digital do doby, nez prijde z prace?

měl by vydržet 24h, dělala jsem ho pred 8h a do 16h by měl být doma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2185
31.7.21 11:15

@JitulkaJ moc gratuluji. Taky už bych moc chtěla :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1300
31.7.21 11:56
@Elíseček píše:
@JitulkaJ moc gratuluji. Taky už bych moc chtěla :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:

určitě se brzy dockas :srdce: sama jsem byla překvapená, jak rychle to prislo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
31.7.21 15:34

@JitulkaJ moc gratuluju, ať jste oba dva zdravý 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2185
31.7.21 17:39

@JitulkaJ a jak dlouho vám to trvalo? Já zítra v půlce cyklu a ovulační testy furt negativní :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3258
31.7.21 19:38

Ahoj holky, založila jsem soukromou skupinku pro všechny, kdo se budou v srpnu snažit o miminko. Ráda Vás tam uvidím. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1046
31.7.21 20:12

@Ginella a dala by si sem odkaz at se muzem pridat? 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3258
31.7.21 20:26

@Majiss https://www.emimino.cz/…2021-a-dal-/

Zkus jestli to půjde takhle. :think: Když ne, tak ti pošlu pozvánku. :) Případně to najdeš normálně ve skupinách o snažení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1046
31.7.21 20:46

@Ginella jojo takhle je to super 😃 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1300
1.8.21 07:55
@Elíseček píše:
@JitulkaJ a jak dlouho vám to trvalo? Já zítra v půlce cyklu a ovulační testy furt negativní :,(

my se snažili pár měsíců loni na podzim, to jsem dělala ovu testy, ale prostě mi nevychazely, pak v prosinci jsem začala brát léky, tak jsme se museli chránit… léky jsem dobrala přelom duben/květen a ještě jsme pro sichr počkali 3 cykly, aby se tělo vycistilo
oficiálně jsme se začali snažit v červnu, ale to jsem vůbec neřešila, kdy mám ovulaci a určitě jsme se ani netrefili
začátek července jsem začala občas pít kontryhelovy čaj, řekla jsem si v půlce měsíce, že bych si mohla měřit i BT, protože v září mě čekala preventivní kontrola, tak abych s doktorkou mohla probrat ty grafy a jestli vůbec ovulaci mám, no, to už jsem ale měla po ovu a byla těhotná pár dní :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2185
1.8.21 09:22

@JitulkaJ aha, tak to bylo rychlé. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.8.21 16:14

Ahoj holky, taky se k vám přidám. Snažíme se 5tý měsíc a stále nic. Dnes jsem 3dc, tak uvidíme co přinese další měsíc. Ráda bych tu našla někoho na podporování a zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2185
1.8.21 16:26

Holky, tak já asi ovulaci prošvihla :,( dnešní ovulační test zase negativní a druhá čárka slábne :,( :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
621
1.8.21 18:59

@Kikča12345 Ahojda, mame to uplne stejne. Take zkousime paty mesic a nevychazi to i presto, ze si delam ovulacni testy, merim bazalni teplotu a sleduji všemožne priznaky… Dostala jsem injekci Ovitrelle, aby mi prasknul folikul, tak jen odhaduji, ze jsem tak 5DPO. Pry pokud se nedostavi ms, mohu testovat 9.8. Taky to cekani tak nesnasis? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí