Snažení srpen 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
305
27.7.21 13:50

@JitulkaJ děkuji ne ne fotka je tak jak jsem ji vyfotila. Ale bohužel asi jen ryska dnes na testu sněhobílo ale ms nikde 🤷

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
27.7.21 14:02

Ahoj holky :mavam: presouvam se do srpnového snažení, nevěřím, že by to mohlo tentokrát vyjít 😔 my se snažíme aktuálně 7 měsíců, manžel spermio na hraně, já ovu jednou ano jednou ne, folikuly nepraskají :zed: aktuálně 7dpo (snad, tento měsíc jsem nebyla na utz) Ztrácím už naději. Klasicky me začal bolest záda prsa a podbrišek, pro ke typické pms jako každý měsíc :roll: zítra/pozítří očekávám špinění a pak ms
Všem přeji hodně štěstí k // :kytka: už to musí vyjit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
27.7.21 20:55

Holky, na mě už pomalu padá zoufalství. Další kamaradka mi poslala její pozitivní test :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
27.7.21 22:14

@Piggi ahooj, musíme tomu verit… :srdce: ja uz do dalsiho mesice nechci… Jsem na dovolené a stejne po vecerech me to hloda… Ja jsem 4DPO, tak snad uz nedorazi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
418
28.7.21 10:34

Ahoj holky,

přidávám se k vám se snažením :) dnes jsem 18DC, mám delší cykly, ale myslím si, že jsme ovu prošvihli…začali jsme se snažit teprve předevčírem :) máme doma 8měsíčního chlapečka, chtěli jsme 2 dětí blízko u sebe, tak uvidíme, kdy se zadaří…jestli vůbec…ale jsem optimista :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1300
28.7.21 11:53
@Amy93 píše:
Holky, na mě už pomalu padá zoufalství. Další kamaradka mi poslala její pozitivní test :(

až se dočkáme, taky se budeme chtít pochlubit… je fakt, že občas je docela depresivní, když člověk vidí, kolik holek kolem něj otěhotní v podstatě hned :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1300
28.7.21 11:56
@Margery31 píše:
Ahoj holky,přidávám se k vám se snažením :) dnes jsem 18DC, mám delší cykly, ale myslím si, že jsme ovu prošvihli…začali jsme se snažit teprve předevčírem :) máme doma 8měsíčního chlapečka, chtěli jsme 2 dětí blízko u sebe, tak uvidíme, kdy se zadaří…jestli vůbec…ale jsem optimista :)

já taky nevěřím, že by se u nás v červenci zastavil čáp :lol: jsem 22DC a 10 DPO, snažení kolem ovu bylo, ale to vůbec nic neznamená :roll: :lol:
v pondělí má přijít MS, uvidím, jak na tom budu s teplotama, jestli ještě v sobotu ráno budou vysoko, zkusím test… a to jsem říkala, jak testovat nebudu :zed:
jinak se snažíme od července, teď byl první „oficiální“ pokus :lol: a bylo by to první

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
28.7.21 16:16

Ahoj holky, jsem tu úplně nová :mavam:

Je mi 29, jsem rok vdaná a s mužem se budeme snažit o první. Jen musím jít na operaci pod celkovou narkozu :/, než se do toho pustíme… To mě trochu mrzí.

Jinak, není tu nějaká budoucí maminka z Prahy Řep? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
28.7.21 16:20
@Amy93 píše:
Holky, na mě už pomalu padá zoufalství. Další kamaradka mi poslala její pozitivní test :(

Ani mi nemluv. Znám jich pár, co za ten rok, co o tom vůbec uvažujem, stihly potkat někoho a povít prtě. NĚKOLIK! :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
28.7.21 20:14

@Sarrae u mě je snad každá kamaradka těhotná a všichni říkají, ze na první pokus. Jedna dokonce dvojčata dvojvajecny a my nejsme schopny oplodnit ani to jedno vajíčko :roll: Jsem z toho fakt špatná :zed:

@JitulkaJ No jasne, já chápu, ze se chtějí pochlubit. U nás hlavně ani nikdo neví, ze se snažíme a nejde to takže jim to nemůžu pokládat za zle. Jen už fakt nevím co víc proste dělat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1300
29.7.21 08:39
@JitulkaJ No jasne, já chápu, ze se chtějí pochlubit. U nás hlavně ani nikdo neví, ze se snažíme a nejde to takže jim to nemůžu pokládat za zle. Jen už fakt nevím co víc proste dělat :nevim:

u nas to taky nikdo nevi, proto chodim sem, jinak bych se z toho zblaznila, chlapa tim neotravuju, byla bych na zabiti :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
29.7.21 09:11

@JitulkaJ no prave :lol: ten můj už z toho byl taky na palici :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1106
29.7.21 13:06

Ahoj holky, trochu se tady k vám přivtěřím…Jsem 5DC… předposlední cyklus jsem měla biochemické :/ a minulý nic. Tak si říkám, že jsem si alespoň jednou zažila ten pocit, tam na tom testu něco najít, i když to k ničemu nevedlo. Takže se s vámi přesouvám do srpna :srdce: Doufám, že se zadaří, co nejvíce z nás, ideálně samozřejmě všem. :srdce:
Jinak my na mimču děláme od cca února… Pro někoho chvilku, pro mě už dost dlouho, i když racionálně vím, že doba početí může být mnohem delší. Ale prostě už nějak vnitřně propadám zoufalství, jestli jsem jen neschopná otěhotnět nebo co…
Bohužel, nemáme styk s partnerem obden, spíš raz za čas (prostě nedupeme jako králíci - snažím se zlehčit situaci), takže měřím BT abychom se alespoň co nejvíce trefili do Ovu. A stejně je to prd platný, a kolikrát se ani netrefíme… :/ Takže jsem se vám tady :poblion: a snad už teď bude se mnou normální řeč :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2866
29.7.21 13:17

Taky se k vám přidám. Jsem 2dc snažíme se teprve od července, tak zatím žádná hrůza…ale byla bych ráda kdyby se zadařilo co nejdřív

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
29.7.21 13:18

@Telios ahoj, to jsme na tom úplně stejně se vším :D akorat já jsem dnes 6 dc a do toho mám cykly dlouhé :D a neměla jsem teda biochemko. Snad se zadari nám všem tenhle měsíc :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí