Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@JitulkaJ děkuji ne ne fotka je tak jak jsem ji vyfotila. Ale bohužel asi jen ryska dnes na testu sněhobílo ale ms nikde 🤷
Ahoj holky
presouvam se do srpnového snažení, nevěřím, že by to mohlo tentokrát vyjít 😔 my se snažíme aktuálně 7 měsíců, manžel spermio na hraně, já ovu jednou ano jednou ne, folikuly nepraskají
aktuálně 7dpo (snad, tento měsíc jsem nebyla na utz) Ztrácím už naději. Klasicky me začal bolest záda prsa a podbrišek, pro ke typické pms jako každý měsíc
zítra/pozítří očekávám špinění a pak ms
Všem přeji hodně štěstí k //
už to musí vyjit ![]()
Holky, na mě už pomalu padá zoufalství. Další kamaradka mi poslala její pozitivní test ![]()
@Piggi ahooj, musíme tomu verit…
ja uz do dalsiho mesice nechci… Jsem na dovolené a stejne po vecerech me to hloda… Ja jsem 4DPO, tak snad uz nedorazi.
Ahoj holky,
přidávám se k vám se snažením
dnes jsem 18DC, mám delší cykly, ale myslím si, že jsme ovu prošvihli…začali jsme se snažit teprve předevčírem
máme doma 8měsíčního chlapečka, chtěli jsme 2 dětí blízko u sebe, tak uvidíme, kdy se zadaří…jestli vůbec…ale jsem optimista ![]()
@Amy93 píše:
Holky, na mě už pomalu padá zoufalství. Další kamaradka mi poslala její pozitivní test
až se dočkáme, taky se budeme chtít pochlubit… je fakt, že občas je docela depresivní, když člověk vidí, kolik holek kolem něj otěhotní v podstatě hned ![]()
@Margery31 píše:
Ahoj holky,přidávám se k vám se snaženímdnes jsem 18DC, mám delší cykly, ale myslím si, že jsme ovu prošvihli…začali jsme se snažit teprve předevčírem
máme doma 8měsíčního chlapečka, chtěli jsme 2 dětí blízko u sebe, tak uvidíme, kdy se zadaří…jestli vůbec…ale jsem optimista
já taky nevěřím, že by se u nás v červenci zastavil čáp
jsem 22DC a 10 DPO, snažení kolem ovu bylo, ale to vůbec nic neznamená
![]()
v pondělí má přijít MS, uvidím, jak na tom budu s teplotama, jestli ještě v sobotu ráno budou vysoko, zkusím test… a to jsem říkala, jak testovat nebudu ![]()
jinak se snažíme od července, teď byl první „oficiální“ pokus
a bylo by to první
Ahoj holky, jsem tu úplně nová ![]()
Je mi 29, jsem rok vdaná a s mužem se budeme snažit o první. Jen musím jít na operaci pod celkovou narkozu :/, než se do toho pustíme… To mě trochu mrzí.
Jinak, není tu nějaká budoucí maminka z Prahy Řep? ![]()
@Amy93 píše:
Holky, na mě už pomalu padá zoufalství. Další kamaradka mi poslala její pozitivní test
Ani mi nemluv. Znám jich pár, co za ten rok, co o tom vůbec uvažujem, stihly potkat někoho a povít prtě. NĚKOLIK! ![]()
@Sarrae u mě je snad každá kamaradka těhotná a všichni říkají, ze na první pokus. Jedna dokonce dvojčata dvojvajecny a my nejsme schopny oplodnit ani to jedno vajíčko
Jsem z toho fakt špatná ![]()
@JitulkaJ No jasne, já chápu, ze se chtějí pochlubit. U nás hlavně ani nikdo neví, ze se snažíme a nejde to takže jim to nemůžu pokládat za zle. Jen už fakt nevím co víc proste dělat ![]()
@JitulkaJ No jasne, já chápu, ze se chtějí pochlubit. U nás hlavně ani nikdo neví, ze se snažíme a nejde to takže jim to nemůžu pokládat za zle. Jen už fakt nevím co víc proste dělat
u nas to taky nikdo nevi, proto chodim sem, jinak bych se z toho zblaznila, chlapa tim neotravuju, byla bych na zabiti ![]()
Ahoj holky, trochu se tady k vám přivtěřím…Jsem 5DC… předposlední cyklus jsem měla biochemické :/ a minulý nic. Tak si říkám, že jsem si alespoň jednou zažila ten pocit, tam na tom testu něco najít, i když to k ničemu nevedlo. Takže se s vámi přesouvám do srpna
Doufám, že se zadaří, co nejvíce z nás, ideálně samozřejmě všem. ![]()
Jinak my na mimču děláme od cca února… Pro někoho chvilku, pro mě už dost dlouho, i když racionálně vím, že doba početí může být mnohem delší. Ale prostě už nějak vnitřně propadám zoufalství, jestli jsem jen neschopná otěhotnět nebo co…
Bohužel, nemáme styk s partnerem obden, spíš raz za čas (prostě nedupeme jako králíci - snažím se zlehčit situaci), takže měřím BT abychom se alespoň co nejvíce trefili do Ovu. A stejně je to prd platný, a kolikrát se ani netrefíme… :/ Takže jsem se vám tady
a snad už teď bude se mnou normální řeč ![]()
Taky se k vám přidám. Jsem 2dc snažíme se teprve od července, tak zatím žádná hrůza…ale byla bych ráda kdyby se zadařilo co nejdřív
@Telios ahoj, to jsme na tom úplně stejně se vším
akorat já jsem dnes 6 dc a do toho mám cykly dlouhé
a neměla jsem teda biochemko. Snad se zadari nám všem tenhle měsíc ![]()