Snažení srpen 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1276
23.7.21 14:07

Ahoj já HA neberu už rok, po vysazení jsem otěhotněla asi za 3 měsíce ale nedopadlo to. Teď to zkoušíme znovu od března. Teď jsem 15DC. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
23.7.21 18:42

Ahoj holky tak se k vám přidávám, bohužel tento měsíc nevyšel tak hurá do dalšího. Snažíme se 5 měsíců a zatím se nepovedlo. měřím bazální telplotu + dělám ovulační testy protože jsem měla dost rozházeny cykly po porodu(28mes). Uzivam gynex, kyselinu listovou, inositol 100%, manžel selen +zinek. Dnes 1dc po

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
178
23.7.21 21:18

Tak se přidávám. 🙂 Sice se nesnažíme, ale budeme teď v srpnu. Prozatím mám ještě tělísko, ale za 2 týdne jde pryč. A vrhneme se na to. Mám už doma 2 děti z předchozího vztahu a šlo to hned napoprvé. Teď uvidíme, přítel děti nemá, takže nevím jak nám to půjde, navíc před pár lety byl ze zvědavosti u doktora a ten mu řekl, že má “líné” spermie. Toho se trochu obavám. 😔

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
23.7.21 23:04

Ahoj, já jsem dnes 17DC a s manželem se snažíme o první miminko už rok. Na konci srpna máme první konzultaci v CAR ale já furt doufám, že to třeba tenhle cyklus vyšlo a najdu příští týden na testu // :) Je tu některá snažilka, která bude testovat příští týden?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
24.7.21 06:14

Ahoj, přidávám se k vám. Dnes jsem 1. Dc. Merim bt, mám to dost rozházené od vysazeni antikoncepce :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.7.21 17:31

Ahoj, taky se mezi Vás přidávám, zatím anonymně (chodí sem přátelé).
Jsem 8DC, je mi 21. HA jsem nikdy nebrala.
Snažíme se 2. cyklus, napoprvé to nevyšlo. Minulý měsíc jsme byla na preventivce na gyndě a prý vše v pořádku, tak jsme zvědaví, jak dlouho to potrvá…

Zatím jen dělám ovu. testy a minulý měsíc my OVU vyšla na návštěvu lékaře, tak jsem byla ráda, že mi i toho potvrdil na UTZ.

B.

• Citovat
  • Upravit
431
24.7.21 21:01

Ahoj holky, taky se přidávám. U nás 3 mesic snažení, dnes jsem 1DPO a zitra odjizdime na dovolenou, takze jsem rada, ze na to nebudu kazdy den myslet a utece tak akorat cas na den testování :) Jinak mam doma roční dceru :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2607
25.7.21 15:55

@Klaramak
Prvnímu byl predm měsícem rok :-) ale mám problémy se spodkem tak nám to docela dlouho trvalo :) takže to spíš necháme náhodě, nebudeme se snažit nějak urputně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
992
26.7.21 07:07

Zdravím.. My se snažíme též nějaký ten rok, chodíme do centra. Mám pcos, Přítel ok. Během léčby jsme podstoupila laparoskopii derm. Cysty. Jinak stimulace clostilbegyt a dufhaston, Tak nás čeká zítra 3 iui. Snad už to vyjde :andel: všem brzké čárky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
873
26.7.21 09:25

Ahojky, jakpak se vam vsem porad dari? Ja jsem ma tom porad stejně 🙃 🤔 cyklus jsem mela pres 50 dni a kdyz uz jsem konečně mela jit na průchodnost vejcovodů tak jsem dostala opar a nevzali me 😓 tak jsem si nasadila gynex a koupila ovulacni mikroskop a bojuju dal a cekam na ms at muzu na tu operaci…

Holky chtela bych se zeptat, myslite ze jsem se konecne dockala ovulky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
26.7.21 09:34

@DiAnkaZvonillka já bych řekla, ze Jo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
873
26.7.21 10:38

@Amy93 děkuji :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
26.7.21 12:36

Ahoj holky neužíváte někdo na podporu otěhotnění "mladý ječmen a chlorellu pyrenoidosa? Děkuji za zkušenosti a názory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
305
27.7.21 01:10

Ahojky jestli můžu pridam se. Snažíme se rok. V prosinci se zadařilo ale bohužel biochemické těhotenství 🙁. A zatím se nedaří už začínám být trochu zoufalá. Tlačí mě čas je mi 39 let manželovi 43. Manžel spermio úplně v pořádku já dle všeho také ovulace je a ms chodí pravidelně jak hodinky. Dnes jsem 28 DC bohužel nevím tentokrát kdy ovulace byla dnes měla ms dorazit ale nic tak uvidíme. Na TT dnes úplně pidi duch nebo ryska těžko říct 🙁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1300
27.7.21 12:21
@Žirafa12 píše:
Ahojky jestli můžu pridam se. Snažíme se rok. V prosinci se zadařilo ale bohužel biochemické těhotenství 🙁. A zatím se nedaří už začínám být trochu zoufalá. Tlačí mě čas je mi 39 let manželovi 43. Manžel spermio úplně v pořádku já dle všeho také ovulace je a ms chodí pravidelně jak hodinky. Dnes jsem 28 DC bohužel nevím tentokrát kdy ovulace byla dnes měla ms dorazit ale nic tak uvidíme. Na TT dnes úplně pidi duch nebo ryska těžko říct 🙁

ja ducha vidim na druhem fotu, je otazka, jestli to neni hra s filtry, nezbyva nez vydrzet
drzim palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital