Snažení srpen 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2866
29.7.21 13:22

@Telios S tím snažením máme dost podobný problém :mrgreen: nám to vždycky tak nádherně vyjde.. že se snažíme nejvíc po ms a pak těsně před ms :zed: :mrgreen: takže v tom nejlepším období to je vždy nejmíň.. :roll: nechci na to zatím nějak tlačit, takže to nechám tak jak to je.. a nenápadně budu zkoušet, aby jsme se lepe trefili. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.7.21 13:32

Ahoj, taky se přidávám. Dneska 2 DC.
Snažíme se od Vánoc, ale neměřím teplotu, nečůrám na ovulační testy, ani spolu nespíme jen v době ovulace (prostě když máme chuť :P ) - snažím se to nebrat tak moc vážně. Jinak mám nepravidelné cykly, hormonální profil v pořádku. Tak uvidíme.
Dělali jsme si legraci, že si musíme vzít tu hypotéku nebo začít plánovat svatbu, ať máme úplně jiné starosti :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1276
29.7.21 13:42

@slivovickapalena ahoj úplně ti rozumim, mi budeme brát hypotéku po létě, kupovat byt + rekontrukce, tak už se na to těšim že budeme řešit něco jiného :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1276
29.7.21 13:46

Já jsem nyní 21DC, ovu jsem tento měsíc nejspíš prošvihla.. Doktor sice říkal ať si udělám test dneska a v pátek, že je možné že se zpozdí, ale MS očekávám 5.8., tak nevím, to mi přijde na ovu už opravdu pozdě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.7.21 13:47
@Lucaku píše:
@slivovickapalena ahoj úplně ti rozumim, mi budeme brát hypotéku po létě, kupovat byt + rekontrukce, tak už se na to těšim že budeme řešit něco jiného :D

My si zatím jen pořídili nového hafana, štěňátko, tak třeba to bude taky fungovat. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1106
29.7.21 13:48

@Amy93 no, já si tím prvním DC byla celkem nejistá, takže možná jsem taky 6DC :D:D:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1106
29.7.21 13:49

@Veveka0 Snad jo, držím palce :) závidím těm, co to dokážou neřešit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2866
29.7.21 13:55

@Telios tak my už 2 prcky doma máme, takže to pro mě není už takovy stres.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1106
29.7.21 13:57

@Veveka0 Ahaaa, tak to pak chápu. my se snažíme o první… No ale jak se znám, tak i kdybych měla doma už 4 děti, tak se budu nervovat stejně :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2866
29.7.21 14:02

@Telios každým dalším je to fakt lepší.. druhý jsme taky hrotila.. teď se ještě držím, ale byl to první měsíc :mrgreen: tak moc držím pěsti, ať se konečně tady // čárky ukážou a dobře to dopadne 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2185
29.7.21 14:05

Ahoj holky, tak se přidávám ke konverzaci. Je mi 26, jsem čerstvě vdaná a miminko jsme s manželem chtěli už před rokem. Pak přišel ten covid, tak jsme to radši oddálili a řekli jsme si, že na to vlítneme po svatbě. První měsíc samozřejmě nic, teď jsem 12DC, cyklus 30 dní a dělám ovu testy. Spíš je komplikace, že manžel chce strašně moc holčičku a tak k tomu přistupuje podle babských rad, že holčičky se dělají 3 dny před ovulací, takže mám trochu strach, že nám to bude dlouho trvat. Navíc jsem vyloženě rodinný typ a na dítě se těším už roky, ale bohužel nejdřív nebylo s kým a teď, když mám vedle zodpovědného muže, tak jsem zase strašně nedočkavá. Minulý měsíc, jak jsme to zkoušeli prvně, mi těch 14 dní na čekání, jestli jo, nebo ne, přišlo nekonečných :zed: :zed: :zed: jinak ovulaci na sobě vůbec nepoznám. Ale počítáme tak nějak, že by to mělo být o víkendu. Zatím ovu testy negativní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1106
29.7.21 14:15

@Veveka0 Dobře dobře, budu ti věřit. :D Tobě taky přeji //, co nejdříve :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
621
29.7.21 15:03

Ahojda holky, moc mavam a prinasim svuj pribeh. Stejne jako spousta z Vas ani ja nechci pretezovat sve nejblizsi okoli svymi neustálými úvahami na tema miminko, proto bych se rada začlenila mezi vas :srdce:

Je mi pres 30 a s manzelem jsme konecne dospěli do faze planovani prvniho potomka. O miminko se snazime jiz 5.mesic a zatim bezúspěšně. Mam PCOS a k tomu spatny SPG. Tento mesic jsem zacala chodit do Sanusu(CAR). Po dohodě s dr 2mesice spontánního zkouseni, pripadne vysetreni průchodnosti vajecniku a 2pokusy IUI. V tomto veku a s těmito obtizemi pry neni nač cekat. Podle ultrazvuku byl folikul 24mm, takze jsem dostala vcelicku do briska (Ovitrelle)a domaci ukol :)) odhadem jsem 1DPO a ted nastane prokletych 14dni netrpeliveho vyckavani. Taky to tak nemate rady? :roll: okolo me je naprosty babyboom a to mi na klidu neprida. Celkem zavidim vam, ktere to umite vypustit a venovat myslenky i jinym vecem. Krasny slunickovy den :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
29.7.21 20:04

Ahoj holky,
tak i já se přidám. Je mi 23 let, vysadila jsem nehormonální tělísko v květnu a od té doby se zatím neúspěšně snažíme. Kolem sebe mám samé kariéristky, co v mém věku nemají na dítě ani pomyšlení, tak bych se tu ráda vypovídala :). Jsem aktuálně 7dpo, tak jsme na to zvědavá. Už se některé ukázaly //? :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
29.7.21 20:25

@terezh14 ahojky, ja jsem dnes 6DPO, tenhle mesic bych chtela pockat jestli bud mrcha prijde, nebo alespon na zpozdeni 3 dny… Protoze testovani me šíleně nervuje..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí