Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Telios S tím snažením máme dost podobný problém
nám to vždycky tak nádherně vyjde.. že se snažíme nejvíc po ms a pak těsně před ms
takže v tom nejlepším období to je vždy nejmíň..
nechci na to zatím nějak tlačit, takže to nechám tak jak to je.. a nenápadně budu zkoušet, aby jsme se lepe trefili. ![]()
Ahoj, taky se přidávám. Dneska 2 DC.
Snažíme se od Vánoc, ale neměřím teplotu, nečůrám na ovulační testy, ani spolu nespíme jen v době ovulace (prostě když máme chuť
) - snažím se to nebrat tak moc vážně. Jinak mám nepravidelné cykly, hormonální profil v pořádku. Tak uvidíme.
Dělali jsme si legraci, že si musíme vzít tu hypotéku nebo začít plánovat svatbu, ať máme úplně jiné starosti ![]()
@slivovickapalena ahoj úplně ti rozumim, mi budeme brát hypotéku po létě, kupovat byt + rekontrukce, tak už se na to těšim že budeme řešit něco jiného ![]()
Já jsem nyní 21DC, ovu jsem tento měsíc nejspíš prošvihla.. Doktor sice říkal ať si udělám test dneska a v pátek, že je možné že se zpozdí, ale MS očekávám 5.8., tak nevím, to mi přijde na ovu už opravdu pozdě.
@Lucaku píše:
@slivovickapalena ahoj úplně ti rozumim, mi budeme brát hypotéku po létě, kupovat byt + rekontrukce, tak už se na to těšim že budeme řešit něco jiného
My si zatím jen pořídili nového hafana, štěňátko, tak třeba to bude taky fungovat. ![]()
@Amy93 no, já si tím prvním DC byla celkem nejistá, takže možná jsem taky 6DC ![]()
![]()
![]()
@Veveka0 Snad jo, držím palce
závidím těm, co to dokážou neřešit ![]()
@Telios tak my už 2 prcky doma máme, takže to pro mě není už takovy stres.
@Veveka0 Ahaaa, tak to pak chápu. my se snažíme o první… No ale jak se znám, tak i kdybych měla doma už 4 děti, tak se budu nervovat stejně ![]()
@Telios každým dalším je to fakt lepší.. druhý jsme taky hrotila.. teď se ještě držím, ale byl to první měsíc
tak moc držím pěsti, ať se konečně tady // čárky ukážou a dobře to dopadne 🍀
Ahoj holky, tak se přidávám ke konverzaci. Je mi 26, jsem čerstvě vdaná a miminko jsme s manželem chtěli už před rokem. Pak přišel ten covid, tak jsme to radši oddálili a řekli jsme si, že na to vlítneme po svatbě. První měsíc samozřejmě nic, teď jsem 12DC, cyklus 30 dní a dělám ovu testy. Spíš je komplikace, že manžel chce strašně moc holčičku a tak k tomu přistupuje podle babských rad, že holčičky se dělají 3 dny před ovulací, takže mám trochu strach, že nám to bude dlouho trvat. Navíc jsem vyloženě rodinný typ a na dítě se těším už roky, ale bohužel nejdřív nebylo s kým a teď, když mám vedle zodpovědného muže, tak jsem zase strašně nedočkavá. Minulý měsíc, jak jsme to zkoušeli prvně, mi těch 14 dní na čekání, jestli jo, nebo ne, přišlo nekonečných
jinak ovulaci na sobě vůbec nepoznám. Ale počítáme tak nějak, že by to mělo být o víkendu. Zatím ovu testy negativní.
@Veveka0 Dobře dobře, budu ti věřit.
Tobě taky přeji //, co nejdříve ![]()
Ahojda holky, moc mavam a prinasim svuj pribeh. Stejne jako spousta z Vas ani ja nechci pretezovat sve nejblizsi okoli svymi neustálými úvahami na tema miminko, proto bych se rada začlenila mezi vas ![]()
Je mi pres 30 a s manzelem jsme konecne dospěli do faze planovani prvniho potomka. O miminko se snazime jiz 5.mesic a zatim bezúspěšně. Mam PCOS a k tomu spatny SPG. Tento mesic jsem zacala chodit do Sanusu(CAR). Po dohodě s dr 2mesice spontánního zkouseni, pripadne vysetreni průchodnosti vajecniku a 2pokusy IUI. V tomto veku a s těmito obtizemi pry neni nač cekat. Podle ultrazvuku byl folikul 24mm, takze jsem dostala vcelicku do briska (Ovitrelle)a domaci ukol
odhadem jsem 1DPO a ted nastane prokletych 14dni netrpeliveho vyckavani. Taky to tak nemate rady?
okolo me je naprosty babyboom a to mi na klidu neprida. Celkem zavidim vam, ktere to umite vypustit a venovat myslenky i jinym vecem. Krasny slunickovy den ![]()
Ahoj holky,
tak i já se přidám. Je mi 23 let, vysadila jsem nehormonální tělísko v květnu a od té doby se zatím neúspěšně snažíme. Kolem sebe mám samé kariéristky, co v mém věku nemají na dítě ani pomyšlení, tak bych se tu ráda vypovídala
. Jsem aktuálně 7dpo, tak jsme na to zvědavá. Už se některé ukázaly //? ![]()
@terezh14 ahojky, ja jsem dnes 6DPO, tenhle mesic bych chtela pockat jestli bud mrcha prijde, nebo alespon na zpozdeni 3 dny… Protoze testovani me šíleně nervuje..