Snažení srpen 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Majolka19
29.7.21 23:45

@Kristen123 no to teda :D :D ale laka me si skocit do lekarny uz zitra, ale kaslu na to😁

• Citovat
  • Upravit
1300
29.7.21 23:57
@Majolka19 píše:
@JitulkaJ a mívas nejaky PMS? :mrgreen: a ovulace u tebe probehla? :nevim:

ja jsem 10-11 DPO
v noci se mi zdál hrozně živý sen, že jsem těhotná, tak jsem rano udelala test a něco tam vidim :nevim:
ráno testnu znovu, nedá mi to :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Majolka19
30.7.21 00:04

@JitulkaJ je, tak hned rano dej echo, drzim peti!!😇

• Citovat
  • Upravit
1300
30.7.21 03:26
@Majolka19 píše:
@JitulkaJ je, tak hned rano dej echo, drzim peti!!😇

chlap vstával na ranní, tak jsem to nevydržela, navíc jsem potřebovala hrozně čůrat :lol:
počkám ještě příští týden, jestli se to udrzi (MS by měla dorazit 2.8.) a v pondělí 9.8. zavolám doktorce
11-12 DPO

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Majolka19
30.7.21 04:35
@JitulkaJ píše:
chlap vstával na ranní, tak jsem to nevydržela, navíc jsem potřebovala hrozně čůrat :lol:
počkám ještě příští týden, jestli se to udrzi (MS by měla dorazit 2.8.) a v pondělí 9.8. zavolám doktorce
11-12 DPO
tyyjo, parada!! :dance: tak snad uz jen budou silit a bude to vse jen a jen na dobre ceste, tak tfuj tfuj tfuj :andel:
  • Citovat
  • Upravit
Majolka19
30.7.21 04:47

@JitulkaJ sice jsem testovala od 7DC ovulaci 2× denne a neobjevil se mi pozit.test, ale nekdy 19. Mam pocit, se mi objevila alespon i druha carka a v aplikaci bych mela mit zrovna ovulaci, tak teoreticky bych si to mohla taky zkusit udelat ne? a treba by mi to vyslo :D podle ekalkulacky a posledni MS ktera byla 6.7. Tak mozna digi by mi ukazal, to co tobe :think:

• Citovat
  • Upravit
1300
30.7.21 04:54
@Majolka19 píše:
@JitulkaJ sice jsem testovala od 7DC ovulaci 2× denne a neobjevil se mi pozit.test, ale nekdy 19. Mam pocit, se mi objevila alespon i druha carka a v aplikaci bych mela mit zrovna ovulaci, tak teoreticky bych si to mohla taky zkusit udelat ne? a treba by mi to vyslo :D podle ekalkulacky a posledni MS ktera byla 6.7. Tak mozna digi by mi ukazal, to co tobe :think:

ja mela poslední MS 7.7., urcite zkus :palec:
ovu jsem testama nemerila, nikdy mi nevysly, tak jsem se na to vyprdla, tenhle měsíc jsem chtěla začít poctivě měřit BT, abych se orientovala, ale snad uz nebudu muset :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Majolka19
30.7.21 05:10
@JitulkaJ píše:
ovu jsem testama nemerila, nikdy mi nevysly, tak jsem se na to vyprdla, tenhle měsíc jsem chtěla začít poctivě měřit BT, abych se orientovala, ale snad uz nebudu muset :dance:

Tak my to mame asi uplne stejne😁 delku cyklu atd, no ja dnes budu mit denni budu od 8 do 20hod v praci, zitra taky, takze stejne asi budu mit cas se otestovat az 1.8. :mrgreen: takze bud prijde menstruace a nebo zkusim 1.8.test a uvidime, co uvidime😁 jinak muj bracha v srpnu slavi 30tiny, to bude akce jsme zvykli si davat po slivovici atd, tak jsem zvedava jak bych to obalamutila, mozna bych jeste chtela at se jeden mesic snazim a v zari zapadla :palec: :mrgreen: ale to uz bych byla moc vybirava :D :D

• Citovat
  • Upravit
Majolka19
30.7.21 05:12
@JitulkaJ píše:
ovu jsem testama nemerila, nikdy mi nevysly, tak jsem se na to vyprdla, tenhle měsíc jsem chtěla začít poctivě měřit BT, abych se orientovala, ale snad uz nebudu muset :dance:

Tak my to mame asi uplne stejne😁 delku cyklu atd, no ja dnes budu mit denni budu od 8 do 20hod v praci, zitra taky, takze stejne asi budu mit cas se otestovat az 1.8. :mrgreen: takze bud prijde menstruace a nebo zkusim 1.8.test a uvidime, co uvidime😁 jinak muj bracha v srpnu slavi 30tiny, to bude akce jsme zvykli si davat po slivovici atd, tak jsem zvedava jak bych to obalamutila, mozna bych jeste chtela at se jeden mesic snazim a v zari zapadla :palec: :mrgreen: ale to uz bych byla moc vybirava :D :D

• Citovat
  • Upravit
1300
30.7.21 08:41
@Majolka19 píše:
Tak my to mame asi uplne stejne😁 delku cyklu atd, no ja dnes budu mit denni budu od 8 do 20hod v praci, zitra taky, takze stejne asi budu mit cas se otestovat az 1.8. :mrgreen: takze bud prijde menstruace a nebo zkusim 1.8.test a uvidime, co uvidime😁 jinak muj bracha v srpnu slavi 30tiny, to bude akce jsme zvykli si davat po slivovici atd, tak jsem zvedava jak bych to obalamutila, mozna bych jeste chtela at se jeden mesic snazim a v zari zapadla :palec: :mrgreen: ale to uz bych byla moc vybirava :D :D

no mamka ma taky narozeniny, ale do te doby ji to budu muset oznamit, tak se to asi dozvi vsichni… to je pak jak lavina :lol: tady se v tajnosti nic neudrzi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
418
30.7.21 11:02
@JitulkaJ píše:
já taky nevěřím, že by se u nás v červenci zastavil čáp :lol: jsem 22DC a 10 DPO, snažení kolem ovu bylo, ale to vůbec nic neznamená :roll: :lol:
v pondělí má přijít MS, uvidím, jak na tom budu s teplotama, jestli ještě v sobotu ráno budou vysoko, zkusím test… a to jsem říkala, jak testovat nebudu :zed:
jinak se snažíme od července, teď byl první „oficiální“ pokus :lol: a bylo by to první

Já si to říkala tolikrát, že budu testovat v den MS, a už 10DPO jsem lovila duchy :D tak budeš testovat zítra, nebo si nevydržela a zkusila dřív? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
418
30.7.21 11:03
@JitulkaJ píše:
11-12 DPO

Dobrýýýý, teď vidím, že se zadařilo tak gratulace  :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1300
30.7.21 11:13
@Margery31 píše:
Dobrýýýý, teď vidím, že se zadařilo tak gratulace :dance:

no, je to slaboučký, MS má dorazit v pondělí, ještě není vyhráno, tak uvidíme ;) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
418
30.7.21 22:26
@JitulkaJ píše:
no, je to slaboučký, MS má dorazit v pondělí, ještě není vyhráno, tak uvidíme ;) :srdce:

Musíš věřit :) já takhle slaboučkým duchem to začíná :) já měla ještě většího ducha a mám teď doma malého rošťáka :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1300
31.7.21 08:15

Tak přítel to zjisti dnes, až přijede z práce
už vidím, jak si bude myslet, že čekáme 2-3 děti a klepne ho :lol: (clearblue mi dnes ráno ukázal už 2-3 tydny)
chtěla jsem počkat do termínu MS (pondělí), ale teploty neklesaji a kdyz jsem místo včerejších 1-2 týdnu na clearblue viděla 2-3, tak nebylo o čem, hcg očividně stoupa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí