Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Majolka19 píše:
@JitulkaJ a mívas nejaky PMS?a ovulace u tebe probehla?
ja jsem 10-11 DPO
v noci se mi zdál hrozně živý sen, že jsem těhotná, tak jsem rano udelala test a něco tam vidim ![]()
ráno testnu znovu, nedá mi to ![]()
@Majolka19 píše:
@JitulkaJ je, tak hned rano dej echo, drzim peti!!😇
chlap vstával na ranní, tak jsem to nevydržela, navíc jsem potřebovala hrozně čůrat ![]()
počkám ještě příští týden, jestli se to udrzi (MS by měla dorazit 2.8.) a v pondělí 9.8. zavolám doktorce
11-12 DPO
@JitulkaJ píše:tyyjo, parada!!
chlap vstával na ranní, tak jsem to nevydržela, navíc jsem potřebovala hrozně čůrat
počkám ještě příští týden, jestli se to udrzi (MS by měla dorazit 2.8.) a v pondělí 9.8. zavolám doktorce
11-12 DPO
@JitulkaJ sice jsem testovala od 7DC ovulaci 2× denne a neobjevil se mi pozit.test, ale nekdy 19. Mam pocit, se mi objevila alespon i druha carka a v aplikaci bych mela mit zrovna ovulaci, tak teoreticky bych si to mohla taky zkusit udelat ne? a treba by mi to vyslo
podle ekalkulacky a posledni MS ktera byla 6.7. Tak mozna digi by mi ukazal, to co tobe ![]()
@Majolka19 píše:
@JitulkaJ sice jsem testovala od 7DC ovulaci 2× denne a neobjevil se mi pozit.test, ale nekdy 19. Mam pocit, se mi objevila alespon i druha carka a v aplikaci bych mela mit zrovna ovulaci, tak teoreticky bych si to mohla taky zkusit udelat ne? a treba by mi to vyslopodle ekalkulacky a posledni MS ktera byla 6.7. Tak mozna digi by mi ukazal, to co tobe
ja mela poslední MS 7.7., urcite zkus ![]()
ovu jsem testama nemerila, nikdy mi nevysly, tak jsem se na to vyprdla, tenhle měsíc jsem chtěla začít poctivě měřit BT, abych se orientovala, ale snad uz nebudu muset ![]()
@JitulkaJ píše:
ja mela poslední MS 7.7., urcite zkus
ovu jsem testama nemerila, nikdy mi nevysly, tak jsem se na to vyprdla, tenhle měsíc jsem chtěla začít poctivě měřit BT, abych se orientovala, ale snad uz nebudu muset
Tak my to mame asi uplne stejne😁 delku cyklu atd, no ja dnes budu mit denni budu od 8 do 20hod v praci, zitra taky, takze stejne asi budu mit cas se otestovat az 1.8.
takze bud prijde menstruace a nebo zkusim 1.8.test a uvidime, co uvidime😁 jinak muj bracha v srpnu slavi 30tiny, to bude akce jsme zvykli si davat po slivovici atd, tak jsem zvedava jak bych to obalamutila, mozna bych jeste chtela at se jeden mesic snazim a v zari zapadla
ale to uz bych byla moc vybirava
![]()
@JitulkaJ píše:
ja mela poslední MS 7.7., urcite zkus
ovu jsem testama nemerila, nikdy mi nevysly, tak jsem se na to vyprdla, tenhle měsíc jsem chtěla začít poctivě měřit BT, abych se orientovala, ale snad uz nebudu muset
Tak my to mame asi uplne stejne😁 delku cyklu atd, no ja dnes budu mit denni budu od 8 do 20hod v praci, zitra taky, takze stejne asi budu mit cas se otestovat az 1.8.
takze bud prijde menstruace a nebo zkusim 1.8.test a uvidime, co uvidime😁 jinak muj bracha v srpnu slavi 30tiny, to bude akce jsme zvykli si davat po slivovici atd, tak jsem zvedava jak bych to obalamutila, mozna bych jeste chtela at se jeden mesic snazim a v zari zapadla
![]()
@Majolka19 píše:
Tak my to mame asi uplne stejne😁 delku cyklu atd, no ja dnes budu mit denni budu od 8 do 20hod v praci, zitra taky, takze stejne asi budu mit cas se otestovat az 1.8.takze bud prijde menstruace a nebo zkusim 1.8.test a uvidime, co uvidime😁 jinak muj bracha v srpnu slavi 30tiny, to bude akce jsme zvykli si davat po slivovici atd, tak jsem zvedava jak bych to obalamutila, mozna bych jeste chtela at se jeden mesic snazim a v zari zapadla
![]()
![]()
no mamka ma taky narozeniny, ale do te doby ji to budu muset oznamit, tak se to asi dozvi vsichni… to je pak jak lavina
tady se v tajnosti nic neudrzi ![]()
@JitulkaJ píše:
já taky nevěřím, že by se u nás v červenci zastavil čápjsem 22DC a 10 DPO, snažení kolem ovu bylo, ale to vůbec nic neznamená
![]()
v pondělí má přijít MS, uvidím, jak na tom budu s teplotama, jestli ještě v sobotu ráno budou vysoko, zkusím test… a to jsem říkala, jak testovat nebudu
jinak se snažíme od července, teď byl první „oficiální“ pokusa bylo by to první
Já si to říkala tolikrát, že budu testovat v den MS, a už 10DPO jsem lovila duchy
tak budeš testovat zítra, nebo si nevydržela a zkusila dřív? ![]()
@JitulkaJ píše:
chlap vstával na ranní, tak jsem to nevydržela, navíc jsem potřebovala hrozně čůrat
11-12 DPO
Dobrýýýý, teď vidím, že se zadařilo tak gratulace ![]()
@Margery31 píše:
Dobrýýýý, teď vidím, že se zadařilo tak gratulace
no, je to slaboučký, MS má dorazit v pondělí, ještě není vyhráno, tak uvidíme
![]()
@JitulkaJ píše:
no, je to slaboučký, MS má dorazit v pondělí, ještě není vyhráno, tak uvidíme![]()
Musíš věřit
já takhle slaboučkým duchem to začíná
já měla ještě většího ducha a mám teď doma malého rošťáka ![]()
Tak přítel to zjisti dnes, až přijede z práce
už vidím, jak si bude myslet, že čekáme 2-3 děti a klepne ho
(clearblue mi dnes ráno ukázal už 2-3 tydny)
chtěla jsem počkat do termínu MS (pondělí), ale teploty neklesaji a kdyz jsem místo včerejších 1-2 týdnu na clearblue viděla 2-3, tak nebylo o čem, hcg očividně stoupa
@Kristen123 no to teda
ale laka me si skocit do lekarny uz zitra, ale kaslu na to😁