Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kristen123 ja teda zatim testovala jen prvni mesic snazeni s tou naivni predstavou, jak hned uvidim dve carky.. a od te doby jsem radsi netestovala a jen cekala na cervenou. Ale tenhle mesic me zase lame, uz mam doma testy, jestli to nezkusim driv
![]()
@terezh14 jooo, veri mi, ze me take svrbi ruka.. U nas jedeme ted 3 měsíc, ale je fakt, ze obe předchozí tehotenstvi jsem mela videt ducha az tak 15 DPO, do te doby ani ťuk..
@Kristen123 je ten stres mensi, kdyz uz mas dve skvrnata doma? ![]()
@terezh14 mam doma roční dceru.. První tehotenstvi se muselo ukončit…a uprimne, i kdyz ji je rok a vim, ze neni kam spěchat, tak jsem vzdy chtěla s pritelem deti co nejblize k sobe
a jako zena tohle v sobe proste mam a jsem jak na trni kdyz prijde na ovulaci, nebo na testování a to zklamani tam proste je…i pres to, ze doma mimco mám.
Tak se přesouván do snažení na srpen
dnes 1dc👍tak snad srpen bude úspěšný ![]()
Ahoj ráda bych se k vám přidala 🙂 doma mám už téměř 15m holčičku a snažíme se o druhé 🙂 začali jsme se snažit už na podzim a vyšlo to hned na poprvé, bohužel to skončilo v 11tt ZT (teď 8.8. bych měla termín porodu), po druhé jsem otěhotněla cca 3 měsíce po revizi ale to bohužel skončilo v 7tt opět revizí. Tak se snažíme dal a na tento cyklus jsem si pořídila ovu testy. Dneska ráno vyšel ovu test pozitivně a tak jsme na to hned vlitli
teď večer už byl test podstatně slabší a začaly mi dost silný křeče v podbřišku tak doufám, že je to ovulace a naše ranní mazlení bylo co k čemu 😊
@Majiss ahoj, jsem rada, ze do toho chcete jit take brzy a nebojite se toho
moc me mrzi, jak trnita ta cesta je.. Take to mam za sebou a vzdy rikam, ze vsechno zlé je pro neco dobré. U nas bylo take mazlenicko a asi 3hodinky na to ovulacni bolest… Tak snaaaaad
@Saxela píše:
Ahoj, já jsem dnes 17DC a s manželem se snažíme o první miminko už rok. Na konci srpna máme první konzultaci v CAR ale já furt doufám, že to třeba tenhle cyklus vyšlo a najdu příští týden na testu //Je tu některá snažilka, která bude testovat příští týden?
@Kristen123 není nač čekat z mého pohledu čím dřív tím líp 😊 snad už bude vše dobré 🙂 a budu držet palce ať se ti zadaří a najdeš // 😊 😊
@Majiss ja to mam take tak, ale okoli na me kouka, ze chci skoncit v Bohnicich.. Ze dve takhle malé bude masakr… No co jim na to ma clovek říct
…
@Kristen123 asi bych to vůbec neřešila 😃 nebo o tom tolik nemluvila 🙂
Ahojky, take se pridavam 😇 28 let, 3mesicne snazeni, ovulacni testy mi zatim nikdy nevysly. 2.8.ocekavam mesicky, ale uz me boli prsa, podbrisek, akne klasicke PMS, takze moc nadeji do toho nevkladam. 😁
@Majolka19 píše:
Ahojky, take se pridavam 😇 28 let, 3mesicne snazeni, ovulacni testy mi zatim nikdy nevysly. 2.8.ocekavam mesicky, ale uz me boli prsa, podbrisek, akne klasicke PMS, takze moc nadeji do toho nevkladam. 😁
taky čekám 2.8. ![]()