IUI, kdo jde v lednu?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2193
16.8.14 19:55

IUI kdo půjde v Lednu ??

Ahojte :) vše Můj příběh snažíme se o miminko s přítelem rok a půl ted nás čeká událost budeme se brát v záři i když jsem nechtěla chtěla jsem to jinak až otěhotním jenomže tak jsem si to zrozmyslela a ted se těším i když se snažíme tak ted máme jiné myšlenky radost a přípravy bereme se už za měsíc a to v záři :srdce: no před půl rokem jsem šla k doktorovi gynekologovi popovídat mu a zeptat se že se rok sanžíme a nejde nám to nasadil mi clostilbegyt a to na tři měsíce nevyšlo to neotěhotněla jsem a ted jak jsem ho dobrala žádna cysta v třech měsících žádná nevolnost nic vše bylo v naprostem pořádku tak za to jsem byla ráda :) ale bohužel nezdařilo se naposledy dne 13.8 jsem za nim byla pozval si mě a domluvili jsme se na půl roční pauze s tím že mi nasadí clostilbegyt ještě tři krat a plus k tomu to IUI mám strach že mě to bude bolet ale to asi každý kdo neví co a jaké jsou pocity pro toho kdo to podstupuje a tak jsem založila skupinku aby jsme se o tom bavily co jak a naše pocity s pozdravem :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1510
10.1.15 14:28
@nikinka 123 píše:
Ahojte :) vše Můj příběh snažíme se o miminko s přítelem rok a půl ted nás čeká událost budeme se brát v záři i když jsem nechtěla chtěla jsem to jinak až otěhotním jenomže tak jsem si to zrozmyslela a ted se těším i když se snažíme tak ted máme jiné myšlenky radost a přípravy bereme se už za měsíc a to v záři :srdce: no před půl rokem jsem šla k doktorovi gynekologovi popovídat mu a zeptat se že se rok sanžíme a nejde nám to nasadil mi clostilbegyt a to na tři měsíce nevyšlo to neotěhotněla jsem a ted jak jsem ho dobrala žádna cysta v třech měsících žádná nevolnost nic vše bylo v naprostem pořádku tak za to jsem byla ráda :) ale bohužel nezdařilo se naposledy dne 13.8 jsem za nim byla pozval si mě a domluvili jsme se na půl roční pauze s tím že mi nasadí clostilbegyt ještě tři krat a plus k tomu to IUI mám strach že mě to bude bolet ale to asi každý kdo neví co a jaké jsou pocity pro toho kdo to podstupuje a tak jsem založila skupinku aby jsme se o tom bavily co jak a naše pocity s pozdravem :dance: :dance:

Ahoj tak já jdu v lednu na IUI.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2193
25.3.15 09:26

Ahojte já jdu znova na druhou inseminaci v dubn.2hého mám přijít na ultrz. jsem zvědavá jak to bude. První inseminacese nám nepovedla, byla jsem na ní v listopadu minulého roku. Žádné hormony nebudu brát :dance: :) tak to budu mít zase přirozeně jsem za to ráda že to tak bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2193
1.4.15 17:27

Holky tak zítra jedeme do gynekologického centrumu, tak jdu na ultrazvuk a pak se uvidí doktor říkal že do tří dnů si myslím že by měla proběhnout ovulace a pak se snad zadaří a půjdu na zzákrok jen že v pondělí jsou velikonoce tak snad to budu mít za sebou bud v pátek nebo až v úterý vše se dozvím zítr no jsme natěšení :)bude to pro mě s manželem druhé IUI, první bylo v listopadu a bohužel se nezdařilo, ted právě doufáme že se podaří takže pak výsledky povím a tady do vzkazu napíšu :) držím všem palce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2193
16.4.15 18:50

Ahojte holky jsem po druhém IUI a bezbolestné ne jak to první bylo to ůplně jinačí :) ted jen čekat těh. test budu testovat 19tého tak jsem zvědavá manžel natěšený už mi hladí dopředu bříško :* a říká jestli snad už tam je a jestli se to povedlo :) tak snad, uvidíme, radši se ujistím a nebudem doufat!! :dance: pan doktor řekl že kdyby jsem otěhotněla mám přijet na ultrazvuk právě do OV takže tady u nás se pak rozhodnu jestli budu chodit k mému gynekologovi nebo tomu co mi právě dělal IUI, kdyby to nevyšlo tak stejně přijít na třetí IUI v květnu :pankac: takže i tak navštívíme centrum znova:roll:pokusů máme tento rok ještě 5 :nevim: jsou hrazené pojištovnou právě ten další rok kdyby jsem to podstupovala znova možná že už by nám to vyšlo jinak, všem držím palce a hlavně aji těm kterým to vyšlo přes IUI :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2193
21.4.15 18:36

Ahojte holky tak to nevyšlo test negativní ale neztrácím naděj a jdeme ještě do centrum v květnu, takže se máme zase na co těšit jsem zvědavá říká se do třetice všeho nejlepšího tak uvidíme :) :hug: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí