Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahojte
vše Můj příběh snažíme se o miminko s přítelem rok a půl ted nás čeká událost budeme se brát v záři i když jsem nechtěla chtěla jsem to jinak až otěhotním jenomže tak jsem si to zrozmyslela a ted se těším i když se snažíme tak ted máme jiné myšlenky radost a přípravy bereme se už za měsíc a to v záři
no před půl rokem jsem šla k doktorovi gynekologovi popovídat mu a zeptat se že se rok sanžíme a nejde nám to nasadil mi clostilbegyt a to na tři měsíce nevyšlo to neotěhotněla jsem a ted jak jsem ho dobrala žádna cysta v třech měsících žádná nevolnost nic vše bylo v naprostem pořádku tak za to jsem byla ráda
ale bohužel nezdařilo se naposledy dne 13.8 jsem za nim byla pozval si mě a domluvili jsme se na půl roční pauze s tím že mi nasadí clostilbegyt ještě tři krat a plus k tomu to IUI mám strach že mě to bude bolet ale to asi každý kdo neví co a jaké jsou pocity pro toho kdo to podstupuje a tak jsem založila skupinku aby jsme se o tom bavily co jak a naše pocity s pozdravem
![]()
@nikinka 123 píše:
Ahojtevše Můj příběh snažíme se o miminko s přítelem rok a půl ted nás čeká událost budeme se brát v záři i když jsem nechtěla chtěla jsem to jinak až otěhotním jenomže tak jsem si to zrozmyslela a ted se těším i když se snažíme tak ted máme jiné myšlenky radost a přípravy bereme se už za měsíc a to v záři
no před půl rokem jsem šla k doktorovi gynekologovi popovídat mu a zeptat se že se rok sanžíme a nejde nám to nasadil mi clostilbegyt a to na tři měsíce nevyšlo to neotěhotněla jsem a ted jak jsem ho dobrala žádna cysta v třech měsících žádná nevolnost nic vše bylo v naprostem pořádku tak za to jsem byla ráda
ale bohužel nezdařilo se naposledy dne 13.8 jsem za nim byla pozval si mě a domluvili jsme se na půl roční pauze s tím že mi nasadí clostilbegyt ještě tři krat a plus k tomu to IUI mám strach že mě to bude bolet ale to asi každý kdo neví co a jaké jsou pocity pro toho kdo to podstupuje a tak jsem založila skupinku aby jsme se o tom bavily co jak a naše pocity s pozdravem
![]()
Ahoj tak já jdu v lednu na IUI.
Ahojte já jdu znova na druhou inseminaci v dubn.2hého mám přijít na ultrz. jsem zvědavá jak to bude. První inseminacese nám nepovedla, byla jsem na ní v listopadu minulého roku. Žádné hormony nebudu brát
tak to budu mít zase přirozeně jsem za to ráda že to tak bude.
Holky tak zítra jedeme do gynekologického centrumu, tak jdu na ultrazvuk a pak se uvidí doktor říkal že do tří dnů si myslím že by měla proběhnout ovulace a pak se snad zadaří a půjdu na zzákrok jen že v pondělí jsou velikonoce tak snad to budu mít za sebou bud v pátek nebo až v úterý vše se dozvím zítr no jsme natěšení
bude to pro mě s manželem druhé IUI, první bylo v listopadu a bohužel se nezdařilo, ted právě doufáme že se podaří takže pak výsledky povím a tady do vzkazu napíšu
držím všem palce ![]()
Ahojte holky jsem po druhém IUI a bezbolestné ne jak to první bylo to ůplně jinačí
ted jen čekat těh. test budu testovat 19tého tak jsem zvědavá manžel natěšený už mi hladí dopředu bříško
a říká jestli snad už tam je a jestli se to povedlo
tak snad, uvidíme, radši se ujistím a nebudem doufat!!
pan doktor řekl že kdyby jsem otěhotněla mám přijet na ultrazvuk právě do OV takže tady u nás se pak rozhodnu jestli budu chodit k mému gynekologovi nebo tomu co mi právě dělal IUI, kdyby to nevyšlo tak stejně přijít na třetí IUI v květnu
takže i tak navštívíme centrum znova:roll:pokusů máme tento rok ještě 5
jsou hrazené pojištovnou právě ten další rok kdyby jsem to podstupovala znova možná že už by nám to vyšlo jinak, všem držím palce a hlavně aji těm kterým to vyšlo přes IUI ![]()
Ahojte holky tak to nevyšlo test negativní ale neztrácím naděj a jdeme ještě do centrum v květnu, takže se máme zase na co těšit jsem zvědavá říká se do třetice všeho nejlepšího tak uvidíme
![]()