Jak se dát do pořádku po odběru vajíček?

104
14.8.14 08:13

Jak se dat do pořádku po odběru vajíček?

Ahojte holky,
za jak dlouho po odběru jste mohly užívat hormony na další cyklus?
a jak se dát dohromady po fyzické, psychické stránce po nevydařeném pokusu? :( již několikáty…
Pily jste nějaké čaje nebo tinktury?
díky za tipy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
65457
14.8.14 08:46

@laurkaa13většinou je pauza 3 měsíce.
A můžeš si koupit nosifol nebo pít třeba kontryhel
A hlavně do dalšího pokusu jít až budeš sama přesvědčena že zase chceš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
14.8.14 09:07

Nosifol, no na to mrknu… ja 4× neuspěch, jen 1× přenos…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1201
14.8.14 09:36

@laurkaa13 no já jsem měla taky dost neúspěšných a vždy po odběru bylo do 5-ti dnů vložení. Kolik si měla oocytů? Máš nějaké zmražené? Jinak když se mě nepovedlo, musela jsem počkat 3 měsíce…aby se to tělo trochu vzpamatovalo :) tedy jen v případě, že jsem neměla žádné mrazáčky, to už jsem šla hned po menzes…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
14.8.14 10:18

Oocytů jsem měla na 3 pokusech kolem 24 celkem dost, a vždy se oplodňovalo skoro vše, a ted na 4 pokusu jen 14 z toho 7 zralých, na jedné klinice jsem měla 3 den přenos 9-ti buněčného a 4-buněčného embrya-nic, a pak změna kliniky, tam mi řekli, že podle nich neměl smysl ten předchozí transfer, vždy se 3 den zastavil vývoj a už nepokračoval i když se čekalo až do 5-6 dne, takže nemáme nic zamražené. :,( ted už placený pokus…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1201
14.8.14 10:29

@laurkaa13 tak to je mi líto :hug: každopádně mě to zmrvili v Motole! Přešla jsem po roce do Pronatalu a první pokus tam hned vyšel! Vždy jsme čekali cca 5dní do stadia Blastocysty, dřív to nemá ani cenu…kam chodíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
14.8.14 10:42

No právě nám to nikdy nedošlo ani do toho stádia Blastocysty :? a pokusy pryč…my jsme od Brna, tak jsem byli 2× ve Zlíně, a 2× v Brně-Helios, přemýšlíme i nad změnou kliniky, ale nevím kam…ještě je brzo, min. týden to nevyšlo, tak nejdřív v zimě…chci si dát pohov..tak je super, že to vyšlo!!! :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1201
14.8.14 10:47

Děkuju, tak teď aby to vyšlo i tobě! Zkus si dát fakt pauzu abys byla v pohodě…čím víc na to budeš myslet, tak tím míň to půjde…a ty nemůžeš otěhotnět přirozeně? Nebo jaký máš problém? Jen se ptám, protože nám řekli, že jsme oba abnormálně plodný, ale za 3 roky se to nepovedlo…měli jsme imunologický péroblém :( tak do mě rvali rok a čtvrt prednison 20mg, mám po něm 25kg nahoře :nevim: při nzměně kliniky mi dali taky prednison, ale jen 5mg a jen před a při stimulaci cca 14dní a ejhle…v únoru jsem dala žádost do Pronatalu a v dubnu zaváděli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
14.8.14 10:58

No manžel měl pomalejší spermie, ale ted prý je v normálu dle posledního spermiogramu, u mě zjistili, že vytvářím protilátky proti vlastnímu vajíčku-zona pellucida, tak kvůli tomi ICSI, ale to je vše, ale je to taky imunol. problém-myslím, prednison jsem kdysi po transferu brala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1201
14.8.14 11:31

Tyyyy jooo, tak teď se mi to celé smazalo! :pocitac: každopádně až se na to budeš cítit a půjdeš na to znovu, začni brát Prednison 5mg - 0×0×1 (na noc abys moc nejedla :mrgreen: ) cca 14 dní před stimulací a pak ho ber stále dál…uvidíš, držím palce!!! Zadaří se neboj!!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
14.8.14 11:34

Jj, díky, uvidíme snad jo…někdy…už to řeším tak 5-6 let tak jsem z toho unavená…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1201
14.8.14 11:52

@laurkaa13 tak to ti nezávidím, já to řešiloa 3 roky a byla jsem úplně hotová! Teď taky ještě není vymalováno, jsem teprve v 19tt, tak taky není nic jistý :nevim: tak doufám, že přijdeš na podzim s lepší zprávou a zadaří se!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1201
14.8.14 11:53

Jo určitě začni brát kyselinu listovou!! jestli už jí tedy nebereš…doporučuju Femibion 800!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
14.8.14 12:06

Brala jsem ji před odběrem, teď jsem vše vysadila, počkám až mi splaskne břicho a začnu se dávat zas dohromady…jj dám vědět, tak ať to dobře dopadne!!! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
14.8.14 12:07

Můj bral taky vše možné na ty spermie…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie