Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Prosím pěkně poraďte někdo. Jsem 9 den po iui na noc beru 1× progesteron. Dnes jsem začala hodně krvácet čistá červená krev ale jelikož je sobota nemám se kde poradit máte někdo zkušenost stejnou? Mám dost strach. Je to ztracený?
@Domca34 pravdepodobne ti prisla MS. Ztraceny to neni, ale sance uz je spis minimalni.
Přijde mi právě divný že by to byla ms ta by měla přijít až za 14 dni.
Na iui jsem byla 28.2 injekci jsem měla ovitrelle 2 dny předtím.
@Martinamimi1 no dnes krvaceni a uvidím jestli to do pondělí přestane. V pondělí každopádně budu volat do pronatalu ale dekuji moc za rady je to vážně na psychiku mazec
@Martinamimi1 píše: Více
Ale zahnizdeni je spineni, ne silny krvaceni, navic 9. den uz je celkem pozde na zahnizdeni. Ja jsem spis pro ms. Ted se svym cyklem moc nerid, mela si umele vyvolanou ovulaci, cyklus muze bejt jinak dlouhej.
Jinak ja mela 4. den po IVF pozitivni testy uz s 5 dennim emrbryem, to ses ty dnes jakoby. Zitra ses 5. den, uz bys teoreticky mohla mit neco videt na testu.
Pokud to neustane a bude to furt silný, tak bych byla taky pro ms, tak uvidíš
@DandátkoP no koukala jsem že krvaceni muze byt ale ne delší jak 2 dny pokud to bude trvat dal případně to bude víc tak je to MS. Ach jo já mám pořád takovou smůlu
![]()
@DandátkoP uvidíme no jsem ztoho špatná no test zkusím kdyz nebudu krvácet všude píšou že pokud se krvaci tak by se testovat nemělo že to skresluje tak nevím ![]()
@Domca34 nic zkreslit to nemuze, test reaguje na hcg v moci, dej si tampon a pak z moci udelej test. U toho zahnizdovani krvacet muzes, ale to byva chvilkovy, byva to spis spineni jak se embryo zavrtava do prekrveny sliznice, maximalne hodne slaboucky krvaceni. Uvidis. Dej vedet a drzim palce. Nadeje umira posledni. ![]()
Tak test negativní. 3 den krvacim tak ode dneška mam brát 3× denně letrozol a 18.3 kontrolní uz. Pak se uvidí co dal