Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@babulka01 Máš celší vlnité tmavé vlasy? Pokud ano, tak vás manžel viděl
![]()
Vlnité ne, ale delší hnědé jo. Haha. A taky vážím přes 100 kg, takže mě si určitě všimnul. A mám brýle.
A byli tam 2 chlapi, co jsem si všimla já.
![]()
Holky, koupila jsem si těhu test Clearblue… mám nutkání to jít zkusit. Pomooooc
Holky tak dnes dorazila ms
Zase o několik dív, nejen že to opět nevyšlo, ale ještě mi něco zkracuje cykly, budu jim to muset říct ![]()
Holky já furt čekám na ms, abych mohla začít brát clostík na 3 pokus IUI a ona mrcha furt nikde
jsem už 32DC
ach jo jednou to chodí jako hodinky a pak takové čekání.
NJen,a nejsi těhu?? Vždyť jsme byli spolu na IUI, já už mám i po ms, dostala jsem to v úterý a to bylo 15 dní po insemce, takže 27DC…ty míváš tak dlouhé cykly???Se mi u Tebe nezdá
…dělala jsi si test? ![]()
@slunečnice81 Dělali mi v nemocnici test z krve na HCG a byl negativní. od té doby jsem netestovala, asi by to nemělo smysl. Z krve to je nejjistější.
Z těma mýma polycystickýma vaječníkama mám cykly, jak se tělu zachce
předminulý cyklus jsem měla dokonce až po 49 dnech ![]()
Tak to nevím jestli stihneme třetí IUI před dovolenou… uvidíme.
Já mám čtvrté IUI za sebou tak teď čekám co z toho bude.Příští měsíc dáme pauzu a pak budeme žádat pojišťovnu o IVF.Mám taky PCO tak ms cyklus nemám bez agolutinu skoro žádný.
Tak Vám držím pěsti ať to dopadne. U nás ani třetí pokus nevyšel, v noci MS dorazila, jak já ji nenávidím ![]()
Zítra zavolám k Dr. a domluvíme se co dál. Ach jo. Je tady mezi Váma někdo z Hradecka?
@NJen ty to máš stejný jak já. MS si chodí pomalu podle počasí, jen ted si přišla úplně podle manuálu jak by to mělo být.
holky, není to jen tak co?
mš zase skončila ms, ve středu UTZ, v pátek třetí IUI,ale od včerejška mě pobolívá v podbřišku tak doufám, že to nebude nějaká cysta. Dnes mám 31 let
a od miláčka jsem dostala parfémek Chloe a poukázku na 2tis. do Bati, je zlatej, moc ho miluji
Hezké odpoledne, já dokoukám filmek a půjdu ještě šůrovat ![]()
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď