IUI květen 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22203
1.6.12 13:45

To by byla čurina, kdyby jo. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
1.6.12 13:47

@babulka01 Máš celší vlnité tmavé vlasy? Pokud ano, tak vás manžel viděl :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22203
1.6.12 13:51

Vlnité ne, ale delší hnědé jo. Haha. A taky vážím přes 100 kg, takže mě si určitě všimnul. A mám brýle. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: A byli tam 2 chlapi, co jsem si všimla já. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
1.6.12 14:20

@babulka01 Tak můj chlap má brýle a bradku :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
1.6.12 14:24

Holky, koupila jsem si těhu test Clearblue… mám nutkání to jít zkusit. Pomooooc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22203
1.6.12 14:29

Zkus, ale já mu moc nevěřím. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
1.6.12 14:32

Nee, musím vydržet :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PavlaPir
2.6.12 09:32

Holky tak dnes dorazila ms :( Zase o několik dív, nejen že to opět nevyšlo, ale ještě mi něco zkracuje cykly, budu jim to muset říct :,(

• Citovat
  • Upravit
931
2.6.12 10:10

Holky já furt čekám na ms, abych mohla začít brát clostík na 3 pokus IUI a ona mrcha furt nikde :-( jsem už 32DC :-( ach jo jednou to chodí jako hodinky a pak takové čekání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
2.6.12 14:31

NJen,a nejsi těhu?? Vždyť jsme byli spolu na IUI, já už mám i po ms, dostala jsem to v úterý a to bylo 15 dní po insemce, takže 27DC…ty míváš tak dlouhé cykly???Se mi u Tebe nezdá :* …dělala jsi si test? :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
931
3.6.12 10:46

@slunečnice81 Dělali mi v nemocnici test z krve na HCG a byl negativní. od té doby jsem netestovala, asi by to nemělo smysl. Z krve to je nejjistější.
Z těma mýma polycystickýma vaječníkama mám cykly, jak se tělu zachce :-( předminulý cyklus jsem měla dokonce až po 49 dnech :-(
Tak to nevím jestli stihneme třetí IUI před dovolenou… uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
3.6.12 11:38

Já mám čtvrté IUI za sebou tak teď čekám co z toho bude.Příští měsíc dáme pauzu a pak budeme žádat pojišťovnu o IVF.Mám taky PCO tak ms cyklus nemám bez agolutinu skoro žádný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1058
3.6.12 13:36

Tak Vám držím pěsti ať to dopadne. U nás ani třetí pokus nevyšel, v noci MS dorazila, jak já ji nenávidím :twisted:
Zítra zavolám k Dr. a domluvíme se co dál. Ach jo. Je tady mezi Váma někdo z Hradecka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1058
3.6.12 14:14

@NJen ty to máš stejný jak já. MS si chodí pomalu podle počasí, jen ted si přišla úplně podle manuálu jak by to mělo být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
3.6.12 14:40

holky, není to jen tak co? :nevim: mš zase skončila ms, ve středu UTZ, v pátek třetí IUI,ale od včerejška mě pobolívá v podbřišku tak doufám, že to nebude nějaká cysta. Dnes mám 31 let :mrgreen: a od miláčka jsem dostala parfémek Chloe a poukázku na 2tis. do Bati, je zlatej, moc ho miluji :srdce: Hezké odpoledne, já dokoukám filmek a půjdu ještě šůrovat :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí