Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Tak změna. Pregnyl ještě působí… druhá čárka se tam ještě objevila a to jsem si test dělala až teď (po kávě)… Tak budu hold muset s testování vydržet tak do neděle… jak já to vydržím nevím
Bocul, já jsem tele, nevím, jak čípek poznat a jak ho zkontrolovat. No, příznaky ani tak ne, ale včera odpoledne jsem na 2 hodiny vytuhla, pobolívá mě břicho jako na ms sem tam a sem tam mě píchne vlevo dneska, což by mohlo být, ale já si to moc nepřipouštím, spíše jsem při zemi, i když testuju každý den. Haha.
Já se spíš teď upínám na to, že máme ještě 6 mrazáčků a že kdyby třeba nic, tak v srpnu nebo září bychom šli zase do KETu, tak to prostě nechávám, buď to vyjde nebo ne. Jo a ještě chodím více na malou, to je fakt. Však uvidíme, zatím na testíku nebylo nic. Ale to jsem na něho jenom rychle jukla dneska, protože jsem zaspala do práce a bylo to honem honem.
Ale to špinění by mohlo být dobrý u tebe.
Však uvidíme. Hele, svět se nezboří a vy jste ještě nebyli na IVF tuším, že jo. Takže to může vyjít pak tím. Je pravda, že to stojí dost peněz, ale co bychom už pro ty drobečky neudělaly.
![]()
BOculko, já už pregnylovou čárku nemám, a to jsem píchala 10 tis. jednotek. Nemůže to být těhu čárka??? Zítra udělej z ranní moči testík a uvidíš. Týýýýý vado, to by bylo prostě supééééééééééééééér.
![]()
@babulka01 No jenže ty sis píchala Pregnyl v pondělí večer (pokud se nepletu) a já až v úterý večer… A 8. den že už by to šlo vidět? Si myslím že ne… No na IVF jsme ještě nebyli - to si mám říct sama a nebo mi to navrhne doktor?
Tak zkus i tak zítra testík po ránu a uvidíš, jestli sílí nebo slábne. Já to taky tak udělala předevčírem a pořádná čárka a včera už skoro nic. Hodně pij, ať se to rychle vyplaví. ![]()
No jelikož jsem nachlazená a jsem i doma - jsem domluvena se šéfem, že 3 dny budu doma bez lékaře (nechci brát antibiotika), tak hodně piju… tedy na mě hodně piju
Včera jsem vypila asi 3 litry. Ježiš, kdyby to byla pravda..... to by bylo úžasné… já si ten test neměla dělat, teď budu nervozní…
Ahoj boculko, já si vždycky píchám 5000 jednotek a Pregnyla mám v těle 5 dní. No bylo by to krásné,kdyby se zase někomu podařilo otěhotnět pomocí IUI…a jaký máte spermiogram??
@slunečnice81 No hodnoty nevím, ale jsou v pořádku. Doktor říkal v normě. Mé hormony jsou taky všechny v normě, krom štítné žlázy - k odborníkovi jsu 22.6… Měla jsem jí na laparoskopii, ale s těmi hodnotami štítné žlázy mě tam nepustil…
Baculko já jsem měla pregnyl 5000 a držel mi v těle skoro 10 dní, takže to asi opravdu záleží u jak koho. Ale přeju aby to byla těhu čárka ![]()
Luci tak to na ten pátek držím palce, abz bzla veliká úroda ![]()
Hanko zkus to. Za zavolání nic nedáš a jestli se vám v caru střídají doktorky, tak ta jiná třeba něco najde. Bylo by to fajn. Držím palce a dej vědět jak si dopadla
Ivči a Pipi Veroniko, to je mi moc líto. Ale je to vaše 1 IUI, já už podstoupila 4 a koukám na to jinak… Holky hlavu vzhůru a s optimismem do 2 IUI ![]()
@PavlaPir píše:
Ivči a Pipi Veroniko, to je mi moc líto. Ale je to vaše 1 IUI, já už podstoupila 4 a koukám na to jinak… Holky hlavu vzhůru a s optimismem do 2 IUI
holky tak tam doktorka nasla cystu 27mm ale zrovna praskla vydela tam tekutinu z te cysty uz je mi lepe.a jinak folik opravdu zadnej a sliznice uz dneska uz jen 7mm
Hani to mě mrzí
ale zase víš, že jsi pro to udělala maximum a to je hodně důležitý ![]()
jo jo pavli maximum jsem udelala tedka bude ivf uz se tesim.