Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Luci a jak se máš ty? Já bych budu mít v pátek 14dní od IUI, ale jak mě při IUI v nemocnici špatně naladily, tak si to ani neuvědomuju. Vůbec nepočítám s tím, že by to mělo vyjít, takže se vůbec neomezuju a dělám vše co normálně. Dokonce na to i zapomínám, jen když si čtu tady, tak si na to vzpomenu ![]()
Holky, hezké ráno, tak já jsem ráno přivítala na wc mrchu, takže 27DC je to tu.Takže na příští pátek by měla vycházet asi poslední 3 IUI…ale náladu mám mizernou, to Vám povím. ![]()
pavla je na to jen clostik a injekce,a kdyz uz budu pichat injekce tak je lepsi jit do ivf chcu klasicky ivf s prodlouzenou kultivaci takze to zas neni tak drasticky a vetsi uspesnost tam je.
Tak my taky nic
Tyto MS dáme pauzu a další MS jdeme do 2 IUI
No nic jdu po 14ti dnech na kolo, aspoň se odreaguji a večer budu klidně spát. ![]()
zdravím holky
dneska mě boli cely podbřišek snad budu mit aspon nějakej folik v pátek ![]()
Ahojky, tak dnes je to 14 dnů po 1 IUI a nic nevyšlo i ta červená přišla na den a to baštím Utrogestan. Jak je to s tou stimulací vaječníků před IUI co to obnáší?
Ahoj holky, tak dneska jsem 8.den po 2. IUI a ráno na toaleťáku byla trocha krve… Spíš takový růžový toaleťák
Ach jo.
boculko neboj na menstruaci je to brzy ,nekdo to ma takle ze u zahnizdovani trosku spini a neboj to prejde.holky myslite ze mam zavolat do caru boli mne bricho a celej podbrisek zacalo to vcera ani na brisku jsem lezet nemohla jak jsem to citila a kdyz jdu curat tak mne to taky boli v pondeli jsem byla na ultrazvuku a nemohla najit vajecniky a pak mi tvrdila ze folik zadnej a ja pritom brala clostik 1-1-1
Já si taky myslím,že to růžové špinění,je spíš znak, že se to povedlo
Držím moc pěstičky
A ta stimulace mě taky zajímá, chci ji podstoupit teď ještě tento měsíc, s tím,že bych asi jedla Clostil nebo já nevím,ať je to úspěšnější
@hanka1120 No já měla opožděnou ovu. Podle výpočtů vyšla na 20. den cyklu… Jako mám opožděný cyklus… Ale i přesto si myslím, že zase nic… Ono totiž již při prvním pokusu IUI jsem týden před menzesem špinila - ale to bylo takové to hnědé… i s kousky sliznice nebo něčeho… to čekání je strašné
Když se mi to tento měsíc nepovede, tak mám napsaný recept na ten clostil - holky, nevíte, kolik se doplácí? Já jen jestli si ho už mám z lékárny vyzvednout nebo to nechat ještě být a počkat… Jsem si dělala test a nic, pregnyl už ze mě vyprchal.
@babulka01 jj vím, že čekáš. Byly jsme stejný den… a cítíš něco? Nějaký příznak? Nebo špinění? Teď jsem byla na wc a nic… a kontroluješ čípek?
Ahoj holky, tady se to pěkně rozjelo. Teď jsem pročítala několik stránek a už jsem zapomněla na co jsem chtěla reagovat
Hanko to mě hrozně mrzí
A nedá se nasadit něco jiného, co by ti pomohlo? Nebo už si s IUI definitivně zkončila 
NJen mě odvezla se zádama rychlá. Když si byla v nemocnici, tak ti tam u rčitě daly nějakou zprávu. S tou dojdeš ke svému obvodnímu lékaři a ten by ti měl napsat rehabilitace. Dej pozor co vybereš, já jsem se dostala ke špatné rehabilitační sestře a nic jsem z toho neměla
Měla jsem nárok po půl roce na další rehabilitace, ale ani jsem na ně nešla 
Holky všem kterým to nevyšlo držím palce do dalšího kola. Ono to přeci někdy vyjít musí.