IUI květen 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
PavlaPir
29.5.12 08:49

Ahoj holky, tady se to pěkně rozjelo. Teď jsem pročítala několik stránek a už jsem zapomněla na co jsem chtěla reagovat :(

Hanko to mě hrozně mrzí :( A nedá se nasadit něco jiného, co by ti pomohlo? Nebo už si s IUI definitivně zkončila :(

NJen mě odvezla se zádama rychlá. Když si byla v nemocnici, tak ti tam u rčitě daly nějakou zprávu. S tou dojdeš ke svému obvodnímu lékaři a ten by ti měl napsat rehabilitace. Dej pozor co vybereš, já jsem se dostala ke špatné rehabilitační sestře a nic jsem z toho neměla :( Měla jsem nárok po půl roce na další rehabilitace, ale ani jsem na ně nešla :(

Holky všem kterým to nevyšlo držím palce do dalšího kola. Ono to přeci někdy vyjít musí.

• Citovat
  • Upravit
22203
29.5.12 08:52

:mavam: :mavam: :mavam: :mavam: Já dneska opět testla a pregnylová čárka je slabší. Juchůů. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PavlaPir
29.5.12 08:54

Luci a jak se máš ty? Já bych budu mít v pátek 14dní od IUI, ale jak mě při IUI v nemocnici špatně naladily, tak si to ani neuvědomuju. Vůbec nepočítám s tím, že by to mělo vyjít, takže se vůbec neomezuju a dělám vše co normálně. Dokonce na to i zapomínám, jen když si čtu tady, tak si na to vzpomenu :)

• Citovat
  • Upravit
1257
29.5.12 10:31

Holky, hezké ráno, tak já jsem ráno přivítala na wc mrchu, takže 27DC je to tu.Takže na příští pátek by měla vycházet asi poslední 3 IUI…ale náladu mám mizernou, to Vám povím. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
29.5.12 12:11

pavla je na to jen clostik a injekce,a kdyz uz budu pichat injekce tak je lepsi jit do ivf chcu klasicky ivf s prodlouzenou kultivaci takze to zas neni tak drasticky a vetsi uspesnost tam je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ivcik83
29.5.12 13:34

Tak my taky nic :-( Tyto MS dáme pauzu a další MS jdeme do 2 IUI :-) No nic jdu po 14ti dnech na kolo, aspoň se odreaguji a večer budu klidně spát. :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
4894
29.5.12 13:39

zdravím holky :mavam: dneska mě boli cely podbřišek snad budu mit aspon nějakej folik v pátek :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.5.12 09:14

Ahojky, tak dnes je to 14 dnů po 1 IUI a nic nevyšlo i ta červená přišla na den a to baštím Utrogestan. Jak je to s tou stimulací vaječníků před IUI co to obnáší?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
30.5.12 09:22

Ahoj holky, tak dneska jsem 8.den po 2. IUI a ráno na toaleťáku byla trocha krve… Spíš takový růžový toaleťák :( Ach jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
30.5.12 10:19

boculko neboj na menstruaci je to brzy ,nekdo to ma takle ze u zahnizdovani trosku spini a neboj to prejde.holky myslite ze mam zavolat do caru boli mne bricho a celej podbrisek zacalo to vcera ani na brisku jsem lezet nemohla jak jsem to citila a kdyz jdu curat tak mne to taky boli v pondeli jsem byla na ultrazvuku a nemohla najit vajecniky a pak mi tvrdila ze folik zadnej a ja pritom brala clostik 1-1-1

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
30.5.12 10:31

Já si taky myslím,že to růžové špinění,je spíš znak, že se to povedlo :kytka: Držím moc pěstičky
A ta stimulace mě taky zajímá, chci ji podstoupit teď ještě tento měsíc, s tím,že bych asi jedla Clostil nebo já nevím,ať je to úspěšnější

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
30.5.12 10:35

@hanka1120 No já měla opožděnou ovu. Podle výpočtů vyšla na 20. den cyklu… Jako mám opožděný cyklus… Ale i přesto si myslím, že zase nic… Ono totiž již při prvním pokusu IUI jsem týden před menzesem špinila - ale to bylo takové to hnědé… i s kousky sliznice nebo něčeho… to čekání je strašné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22203
30.5.12 10:37

Boculko, já taky čekám, jsem týden od IUI. :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
30.5.12 10:37

Když se mi to tento měsíc nepovede, tak mám napsaný recept na ten clostil - holky, nevíte, kolik se doplácí? Já jen jestli si ho už mám z lékárny vyzvednout nebo to nechat ještě být a počkat… Jsem si dělala test a nic, pregnyl už ze mě vyprchal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
30.5.12 10:38

@babulka01 jj vím, že čekáš. Byly jsme stejný den… a cítíš něco? Nějaký příznak? Nebo špinění? Teď jsem byla na wc a nic… a kontroluješ čípek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí