Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@babulka01 to je vtipné
, toho sexu je pak už čím dál méně, co?? Hlavně, když člověk začne chodit do práce tak pak padá na hubu a večer je fakt rád, že se osprchuje, nachystá obědy a svačiny a jde do hajan. No my toho sexu taky právě moc neměli, jen v snad 3×,4× do měsíce tak pak se není čemu divit, že nám to nešlo
…ale opravdu nebyla síla na to.
@Boculka super, takže je to na dobré cestě…moc Vám to přeji. Já se zrovna potýkám se syndromem neklidných nohou, je to strašné, měla jsem to i u Pepíčka, ale ted v noci ani nemůžu usnout kvůli tomu. Včera jsem si musela uvařit meduňkový čaj, nohy si promasírovat, natřít pálivou mastí…no děs.
Do toho mám malého pořád koncem pánevním, jsem v 31 týdnu, na kontrolu jdu za 3 týdny a to říkala, že by už měl být otočený
-…tak snad bude rozumný, já na císař nechci
Pepíček byl hlavou dolů hned, ale ted ten druhý prďolka to má trochu jinak. Včera jsme vážili 1800g ![]()
Ahoj holky, tak to u nás nedopadlo… Plůdek se přestal vyvíjet… Zítra jdu na revizi
![]()
@Boculka ach jo, to mě teda mrzí, vypadalo to tak dobře, v kolikátém týdnu na to přišli?
Já jsem už v 35 týdnu a můžu říct, že tak náročné těhotenství jsem fakt nečekala, opravdu každé je jiné. Nemůžu chodit, bedra a kříže dostávají co proto, chtěla jsem se objednat na dornovu metodu, ale mají plno, paní se má ozvat během dne, ještě nevolala…no už nikam nemůžu, protože pajdám a vypadám jak stařena. Teplo, vana nic nezabírá. Prcek se konečně otočil hlavičkou dolů tak mě čeká normální porod
Už abych měla Adámka u sebe, nějak to už nedávám. Kontrolu mám hned 2.ledna, budeme vážit tak jsem zvědavá.
Budu držet pěsti, aby se u Vás co nejrychleji zadařilo znovu, asi možná špatná kvalita vajíček, měřili Ti někdy AMH-anti mülleriánský hormon?
@Boculka na zítra hodně štěstí, půjdeš hned domů nebo si pobydeš den v nemocnici?
@snažilka1210 Pustili mě ten den domů. Bylo to náročné… ale mám to za sebou. Nic mi není, nic mě nebolí… No já od začátku to těhotenství měla takové „pomalejší“. Před 14ti dny už mi šanci nedávala, ale že mi vezme ještě krev a že mám přijít za 5 dní. Za těch 5 dní byl plod i srdíčko… za týden už ne… takže asi tak… Nic mi neměřili. Já na žádném takovém vyšetření nebyla. Moc se mi do takových „věcí“ nechce. Příští týden budu mít výsledky histologie, tak uvidím.. na gyndu ke svému lékaři jdu 4.1. Už je mi i psychicky líp… Prostě život jde dál a příště to vyjde. Věřím…
A ty se drž, už to máš za pár ![]()