Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahojte tak ted jsem vstala a už jsem konečně skončila s ležením teda dva dny je už moc ale cítím se perfektně od prvního dne IUI odpočinutá jsem až až, ted se jedině těšit at se stane zázrak, manžel
mi pusinkuje už břicho a tak to bereme že i kdyby se stalo to co se stalo tak pořád jsme se snažili no a ne že jsme toho hnedka zapadli jak většina pak o to menší si myslím překvapení tak holky držím palce všem
snad září bude pro nás sama
velká radost
![]()
@keliška12 na co jdeš, na plastiku? Co kluci, co nového? Další mimco nebude? My se začínáme zase snažit, ale moc tomu nedávám
@snažilka1210 píše:
@keliška12 na co jdeš, na plastiku? Co kluci, co nového? Další mimco nebude? My se začínáme zase snažit, ale moc tomu nedávám
Jj plastiku
Už se těším až to budu mít za sebou
Kluci v pohodě, jsme přes den bez plín jsou to moji šikulínci
Je toho hodně nového, začínají pěkně mluvit
Nééé další mímo už nebude, ted už si budeme užívat jen s klukama ![]()
@keliška12 jo to chapu, ted je moc pěkný vek, my jsme taky 2 mesice bez plen, na spaní mame, ale casto se stane, ze je úplně suchá. Mluvíme teď aniž pul roku, uz i skloñujeme, zdrobeliny apod…ptá se proč na veci, no je to velky sikulka, dokonce i barvy umíme a napočítat do 3 ![]()
My druhé jeste chceme tak uvidíme zda nam bude prano.
Držím pes ti aby operace dopadla dobře.
@snažilka1210 píše:
@keliška12 jo to chapu, ted je moc pěkný vek, my jsme taky 2 mesice bez plen, na spaní mame, ale casto se stane, ze je úplně suchá. Mluvíme teď aniž pul roku, uz i skloñujeme, zdrobeliny apod…ptá se proč na veci, no je to velky sikulka, dokonce i barvy umíme a napočítat do 3![]()
My druhé jeste chceme tak uvidíme zda nam bude prano.
Držím pes ti aby operace dopadla dobře.
děkuji a my držíme paluše aby se podařilo druhé mimí
Jak budu po operaci tak se ozvu ![]()
Tak dneska je 7dmý den od IUI test s 5000jednot. pregnyl opět pozitivní
takže se to drží a není o moc slabší takže moc hezky jdou čárky vidět testují zítra
![]()
@keliška12 píše:Držím palečky, zítra očekávám dobrou zprávu
je dobrá zatím je slabá druhá ale je tamm ještě jsem ráda no ted co zkusit jestli nebude k večeru sílit správně by měla kdyby se vytratila uplne nebo proste mene než ted tak by to měl ještě být pregnyl zatím tam je a kdyby sílila k večeru což by měla podle mě tak těhu bych byla si myslím, podotýkám furt to není z první ranní moči je to ani nevím prostě z odpolední,
takže 8 den slabá druhá čárka mám radost
![]()
@keliška12 píše:Držím palečky, zítra očekávám dobrou zprávu
děkuji
Ahoj holky, jdu teprve př. týden pro doporučení do sanusu, ale asi půjdu na IUI, chtěla bych se zeptat, jak se cítíte po těch hormonech? a jestli víte kolika cca se IUI povedlo otěhotnění? moc děkuju, partner už byl na spermio v sanusu, od toho se odvíjí doporučení do sanusu, př, týden si pro něj jdu.
moc děkuji za odpovědi
![]()
@nikinka 123 píše:
je dobrá zatím je slabá druhá ale je tamm ještě jsem ráda no ted co zkusit jestli nebude k večeru sílit správně by měla kdyby se vytratila uplne nebo proste mene než ted tak by to měl ještě být pregnyl zatím tam je a kdyby sílila k večeru což by měla podle mě tak těhu bych byla si myslím, podotýkám furt to není z první ranní moči je to ani nevím prostě z odpolední,![]()
takže 8 den slabá druhá čárka mám radost
![]()
Tak holky 10dní a čárka je hezký viditelná já mám radost zítra jsem obednana k na krev tak budu vědět se asi nedočkáme rána aspoň moc já, moc se těším
tak a snad dobře to dopadne ani za dlouho a budu vědět jestli 4 iui vyšla konečně, bude to naše první miminko a jsme nanesením pokud to tak nebude příští měsíc jedeme na konzultaci a v říjnu určitě půjdu na ivf tak držím všem palce i sobě ostatním
![]()