IUI květen 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2193
25.8.15 19:22

Ahojte tak ted jsem vstala a už jsem konečně skončila s ležením teda dva dny je už moc ale cítím se perfektně od prvního dne IUI odpočinutá jsem až až, ted se jedině těšit at se stane zázrak, manžel :) mi pusinkuje už břicho a tak to bereme že i kdyby se stalo to co se stalo tak pořád jsme se snažili no a ne že jsme toho hnedka zapadli jak většina pak o to menší si myslím překvapení tak holky držím palce všem :mrgreen: snad září bude pro nás sama :kytka: :kytka: velká radost :kytka: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
26.8.15 13:33

@keliška12 na co jdeš, na plastiku? Co kluci, co nového? Další mimco nebude? My se začínáme zase snažit, ale moc tomu nedávám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
765
26.8.15 20:05
@snažilka1210 píše:
@keliška12 na co jdeš, na plastiku? Co kluci, co nového? Další mimco nebude? My se začínáme zase snažit, ale moc tomu nedávám

Jj plastiku :-) Už se těším až to budu mít za sebou :-) Kluci v pohodě, jsme přes den bez plín jsou to moji šikulínci :-) Je toho hodně nového, začínají pěkně mluvit :-) Nééé další mímo už nebude, ted už si budeme užívat jen s klukama :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
27.8.15 07:38

@keliška12 jo to chapu, ted je moc pěkný vek, my jsme taky 2 mesice bez plen, na spaní mame, ale casto se stane, ze je úplně suchá. Mluvíme teď aniž pul roku, uz i skloñujeme, zdrobeliny apod…ptá se proč na veci, no je to velky sikulka, dokonce i barvy umíme a napočítat do 3 :-)

My druhé jeste chceme tak uvidíme zda nam bude prano.

Držím pes ti aby operace dopadla dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
765
27.8.15 08:34
@snažilka1210 píše:
@keliška12 jo to chapu, ted je moc pěkný vek, my jsme taky 2 mesice bez plen, na spaní mame, ale casto se stane, ze je úplně suchá. Mluvíme teď aniž pul roku, uz i skloñujeme, zdrobeliny apod…ptá se proč na veci, no je to velky sikulka, dokonce i barvy umíme a napočítat do 3 :-)

My druhé jeste chceme tak uvidíme zda nam bude prano.

Držím pes ti aby operace dopadla dobře.

děkuji a my držíme paluše aby se podařilo druhé mimí :-) :srdce: Jak budu po operaci tak se ozvu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2193
30.8.15 13:36

Tak dneska je 7dmý den od IUI test s 5000jednot. pregnyl opět pozitivní :dance: :dance: takže se to drží a není o moc slabší takže moc hezky jdou čárky vidět testují zítra :dance: :dance: :dance: :srdce: :mavam: :mavam:

:srdce: :srdce: :srdce:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2193
30.8.15 15:36

Teplota 37,3 i dnes :dance: :dance: 7mý den od IUI

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
765
31.8.15 08:27
@nikinka 123 píše:
Teplota 37,3 i dnes :dance: :dance: 7mý den od IUI
:potlesk: Držím palečky, zítra očekávám dobrou zprávu :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2193
31.8.15 12:41
@keliška12 píše: :potlesk: Držím palečky, zítra očekávám dobrou zprávu :kytka:

je dobrá zatím je slabá druhá ale je tamm ještě jsem ráda no ted co zkusit jestli nebude k večeru sílit správně by měla kdyby se vytratila uplne nebo proste mene než ted tak by to měl ještě být pregnyl zatím tam je a kdyby sílila k večeru což by měla podle mě tak těhu bych byla si myslím, podotýkám furt to není z první ranní moči je to ani nevím prostě z odpolední, :dance: :dance: takže 8 den slabá druhá čárka mám radost :dance: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2193
31.8.15 12:42
@keliška12 píše: :potlesk: Držím palečky, zítra očekávám dobrou zprávu :kytka:

děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2193
31.8.15 12:42
:dance: :dance: :dance:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
31.8.15 21:10

Ahoj holky, jdu teprve př. týden pro doporučení do sanusu, ale asi půjdu na IUI, chtěla bych se zeptat, jak se cítíte po těch hormonech? a jestli víte kolika cca se IUI povedlo otěhotnění? moc děkuju, partner už byl na spermio v sanusu, od toho se odvíjí doporučení do sanusu, př, týden si pro něj jdu.

moc děkuji za odpovědi :mrgreen: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
31.8.15 21:10

A kdo má zkušenosti se Sanusem v HK? dík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
765
1.9.15 18:14
@nikinka 123 píše:
je dobrá zatím je slabá druhá ale je tamm ještě jsem ráda no ted co zkusit jestli nebude k večeru sílit správně by měla kdyby se vytratila uplne nebo proste mene než ted tak by to měl ještě být pregnyl zatím tam je a kdyby sílila k večeru což by měla podle mě tak těhu bych byla si myslím, podotýkám furt to není z první ranní moči je to ani nevím prostě z odpolední, :dance: :dance: takže 8 den slabá druhá čárka mám radost :dance: :srdce:
:dance: :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2193
1.9.15 21:53

Tak holky 10dní a čárka je hezký viditelná já mám radost zítra jsem obednana k na krev tak budu vědět se asi nedočkáme rána aspoň moc já, moc se těším :mrgreen: tak a snad dobře to dopadne ani za dlouho a budu vědět jestli 4 iui vyšla konečně, bude to naše první miminko a jsme nanesením pokud to tak nebude příští měsíc jedeme na konzultaci a v říjnu určitě půjdu na ivf tak držím všem palce i sobě ostatním :palec: :dance: :dance: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí