Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
My byli letos poprvé v zoo
Maty už krásně reaguje na zvířátka. Moc jsme si to užili
![]()
Výlet byl parádní, počasí nám vyšlo na jedničku a kluci si to móc užili
Dnes druhý jarní den oslavíme na bruslích (kluci v chariotu) ![]()
@Boculka píše:
My byli letos poprvé v zooMaty už krásně reaguje na zvířátka. Moc jsme si to užili
![]()
To je super, my loni objeli 4 ZOO a všechny si kluci taky užili
Děti zvířátka prostě milují ![]()
@keliška12 no paráda, my se taky chystáme jak bude tepleji na výlet vláčkem, protože malej vláčky miluje, pozoruje je u nás z okna a balkonu, denně chodíme na vláčky ke kolejím a že jich tam jezdí…takže po traktorech je to druhá nejmilejší věc.
Jinak máme stejné botičky na zimu, byly pěkně drahý 1100Kč co? Mazec pro dva…
Teď jsme koupili na jaro zase Superfity, ale tak do bot jsem si řekla, že zatím investovat budu, teď ještě jo, pak začnu brát i po někom. To se nehodí, boty se jim kupují 3-4 za rok jak to roste a to nejde.
@snažilka1210 píše:
@keliška12 no paráda, my se taky chystáme jak bude tepleji na výlet vláčkem, protože malej vláčky miluje, pozoruje je u nás z okna a balkonu, denně chodíme na vláčky ke kolejím a že jich tam jezdí…takže po traktorech je to druhá nejmilejší věc.
Jinak máme stejné botičky na zimu, byly pěkně drahý 1100Kč co? Mazec pro dva…Teď jsme koupili na jaro zase Superfity, ale tak do bot jsem si řekla, že zatím investovat budu, teď ještě jo, pak začnu brát i po někom. To se nehodí, boty se jim kupují 3-4 za rok jak to roste a to nejde.
Jj stály 1.100 je to ranec, ale taky do bot investujeme
My jsme denně na vláčcích jsou posednutí
Ted jsem začala dopoledne běhat tak beru vždy kluky jdeme na vláčky, pak si uběhnu 4 km a jdeme rychle domů napapat se a do hajan
dole mám už 8kg, cvičím tak aby to šlo pomalu dolů a neměla jsem jo-jo efekt
Jen s tím večerním uzobáváním bojuju ![]()
@keliška12 tak to jsi dobrá. Já mám 75kg a potřebuji ještě těch 5kg nějak zhubnout, o večerech mi nemluv ![]()
A to behas jak s klukama?
@snažilka1210 píše:
@keliška12 tak to jsi dobrá. Já mám 75kg a potřebuji ještě těch 5kg nějak zhubnout, o večerech mi nemluv
A to behas jak s klukama?
kLUCI JSOU V CHARIOTU ![]()
Je to vozík za kolo, ale dá se to využít i na brusle i běh ![]()
@keliška12 tak to si teda dáš táhnout před sebou vozík a ještě 25 kg v tom. Na brusle si to dovedu představit ale u běhu moc neee ![]()
@snažilka1210 píše:
@keliška12 tak to si teda dáš táhnout před sebou vozík a ještě 25 kg v tom. Na brusle si to dovedu představit ale u běhu moc neee
Není to taková hrůza, a já běhám pomaličku spalovací tempo takže se to dá
A běhám po rovné cyklostezce ![]()
@keliška12 tak to jo, 4 km to je kousek, my chodíme pěšky tak těch 5,6 km a za hodinku to mame hotové takže během to mate taky brzy za sebou. Držím pesti ![]()
@snažilka1210 píše:
@keliška12 tak to jo, 4 km to je kousek, my chodíme pěšky tak těch 5,6 km a za hodinku to mame hotové takže během to mate taky brzy za sebou. Držím pesti
Dýl bohužel nemůžu kluci chodí spávat v 11 hod. takže to musí být rychlovka
Příští týden budu chodit odpoledne to bude manža doma tak pohlídá ![]()
@keliška12 to chodí spát brzy, my dnes vzhůru v 7
a šel spinkat před 10 minutami
Snad si dá ty 2,5 hodinky jak vcera, já chci umýt 2 okna, je sice zataženo, ale neprší.