Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@keliška12 šťastná to mamina, jak říkám… My zuby prožíváme dost a to od 5 měsíce, po očku teda taky dobrý a cvičit nejsem schopna se dokopat. Co cvičíš? My chodíme ven na zahradu denně pokud neprší pak na procházky a jinak do min. Týdne jsme jezdili denně tak 6-8 km, malej jezdí na tom starém kozenem sedatku vepredu, to miluje. My usiname také v 19.45 a úplně poradně, vypije Sunar, polozim a odcházím, spi celou noc az do 8 hodin, to je super
@snažilka1210 píše:
@keliška12 šťastná to mamina, jak říkám… My zuby prožíváme dost a to od 5 měsíce, po očku teda taky dobrý a cvičit nejsem schopna se dokopat. Co cvičíš? My chodíme ven na zahradu denně pokud neprší pak na procházky a jinak do min. Týdne jsme jezdili denně tak 6-8 km, malej jezdí na tom starém kozenem sedatku vepredu, to miluje. My usiname také v 19.45 a úplně poradně, vypije Sunar, polozim a odcházím, spi celou noc az do 8 hodin, to je super
Chodím do fitka+vacushape cca 2 týdně
Mě se klucí občas budí, asi se něčeho bojí ![]()
Začínáme neděli plnou dobrých zpráviček
Dnešní vážení ukázalo -5kg, kluci to očko přežili oficko bez reakce, dnes dokoupený poslední dáreček
Už jen zabalit, nazdobit byteček a do pečení lehárko
Začínám péct o víkendu ![]()
@keliška12 těch 5kg zhubl kdo??? Ty nebo děti? Asi ty ne? A ty jsi držela nějakou dietku nebo jen tím cvičením?
@snažilka1210 píše:
@keliška12 těch 5kg zhubl kdo??? Ty nebo děti? Asi ty ne? A ty jsi držela nějakou dietku nebo jen tím cvičením?
cvičení 3týdně ve fitku + 2týdně navíc vacushape + lehce upravená strava ![]()
@keliška12 tý jo, to Ti závidím, 5× v týdnu být pryč, to je luxus…opravdu si važ toho jaké to máš, jinde to takto opravdu nefunguje. Jsi moc šikovná, já také za 2 měsíce v únoru zhubla cvičením s Jilian a upravenou stravou 3kg a cm v pase, ale pak se to zase vrátilo. Tak Ti přeji, aby jsi nepotkala hnusný jojo efekt
@snažilka1210 píše:
@keliška12 tý jo, to Ti závidím, 5× v týdnu být pryč, to je luxus…opravdu si važ toho jaké to máš, jinde to takto opravdu nefunguje. Jsi moc šikovná, já také za 2 měsíce v únoru zhubla cvičením s Jilian a upravenou stravou 3kg a cm v pase, ale pak se to zase vrátilo. Tak Ti přeji, aby jsi nepotkala hnusný jojo efekt
Jde to pomalu tak snad nepotkám
Já mám jednu babičku už v důchodu tak je ráda když může pohlídat ![]()
Ahojky holky, jakpak se máte? Něco nového? Jak jste oslavili Vánoce a Nový rok? Mě se zase kluci v noci budí i 3* s hrozným řevem tak ted bojujeme se spánkem
Jinak dobrý, zdraví a divocí jsou až až ![]()
@keliška12 ahooj, ro jsem ráda, že v tom nejsme sami, my teď poslední 3 týdny taky bojujeme, jakoby mě tam pořád chtěl, po usnutím v postýlce se po hodine nebo i 2 probudi, pláče a chce se pochovat a pak už nechce do postýlky. Takže jsem ráda, že už je tam velká postel, dám ho do velké do mojeho polštáře a chvilku tam s ním musím být, pak se plizim ven. U odpoledního spaní taktéž…spí 2 hodinky, někdy i 2,5. Máme 16 zoubků. Jinak je to šikulka, už hodně mluvíme, opakujeme, ukazujeme zvířátka, děláme zvuky co k nim patří, a taky kooonecne začal doma na odrazedle. Ve čtvrtek jdeme na 18m. Kontrolu ![]()
@keliška12 ahojky, my jsme ted od pondělí měli 40ky horečky a včera se malej osypal, takže asi ta 6 nemoc…fakt náročné…malej je protivnej jak vřed na…
Snad už to bude zítra lepší ![]()
My budeme mít šestého rok, takže se připravujeme pomalu na oslavy, objednala jsem dortík u kámošky, tak snad bude hezký a chutný.
Jinak malá je jako torpédo, neusedí, furt je v pohybu, kramuje, kde může, takže máme doma jako po výbuchu.
![]()