Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Tak jo, sportem k trvalé invaliditě
Mám zánět okostice. Dle dr. to mám z běhu, že jsem to přehnala s tréninkem. No je pravda, že jsem se do toho obula poměrně dost i s ostatním cvičením, ale chtěla jsem dat dolů co nejvíc kg at můžu jít na operaci pupku
Teď mám nařízený měsíc klid a pak se uvidí ![]()
@keliška12 to znám, já taky začala po porodu cvičit zničehonic Jillian a otekl mi kotník, musela jsem k dr. A ten mi řekl, že to byla velká zátěž pro tělo, jsem měla tenkrát tak 80kg…odpočívej, pak se do toho zase pustis.
Ahojte holky tak zítra jedeme do gynekologického centrum, tak jdu na ultrazvuk a pak se uvidí doktor říkal že do tří dnů si myslím že by měla proběhnout ovulace a pak se snad za daří a půjdu na zákrok jen že v pondělí jsou velikonoce tak snad to budu mít za sebou bud v pátek nebo až v úterý vše se dozvím zítra no jsme natěšení
bude to pro mě s manželem druhé IUI
,první bylo v listopadu a bohužel se nezdařilo, ted právě doufáme že se podaří takže pak výsledky povím a tady do vzkazu napíšu
držím všem palce
![]()
@nikinka 123 píše:
Ahojte holky tak zítra jedeme do gynekologického centrum, tak jdu na ultrazvuk a pak se uvidí doktor říkal že do tří dnů si myslím že by měla proběhnout ovulace a pak se snad za daří a půjdu na zákrok jen že v pondělí jsou velikonoce tak snad to budu mít za sebou bud v pátek nebo až v úterý vše se dozvím zítra no jsme natěšeníbude to pro mě s manželem druhé IUI
,první bylo v listopadu a bohužel se nezdařilo, ted právě doufáme že se podaří takže pak výsledky povím a tady do vzkazu napíšu
držím všem palce
![]()
Držíme palečky ![]()
Ahojte tak jsem dostala Pregnyl, který mi manžel píchne zítra večer tak jsem zvědavá, má v tom zkušenost mám ho předepsaný poprvé snad zabere a zákrok už příšti týden před námi samozřejmě budu ho tam mít sebou
tak radost máme už at víme výsledek
manžel jede kousek od tud tak že to bude překvapení, a jak vy co nového už se někomu zdařilo přes IUI ted v brzké době
otěhotnět? držím palce
U doktora nemůžeme si stěžovat, vše probíhá rychle návštěva, jsme i byli zvědaví v prostoru si změnily prostředí
už at to mám za sebou a kdyby to nevyšlo tak by jsme to zkusili ještě pak zase v tom to roce uvidí se vše jak se budeme dále k tomu připravy a takhle jsou to i ty nervy z toho jak to dopadne
i to jestli je vše správně no není to lehké i když víme že testy které máme za sebou jsou v pořádku tak pak ukáže čas jestli to zkusit ještě nebo ne. Hezký den všem ![]()
@nikinka 123 píše:
Ahojte tak jsem dostala Pregnyl, který mi manžel píchne zítra večer tak jsem zvědavá, má v tom zkušenost mám ho předepsaný poprvé snad zabere a zákrok už příšti týden před námi samozřejmě budu ho tam mít seboutak radost máme už at víme výsledek
manžel jede kousek od tud tak že to bude překvapení, a jak vy co nového už se někomu zdařilo přes IUI ted v brzké době
otěhotnět? držím palce
Ahojky my už jsme tady všechny maminky někdo nakonec přirozeně a někdo pomocí IVF
Ale držím palečky, když si na to vzpomenu je to jako včera ![]()
Už ťapeme.
Mě si nevšímejte, jsem slon.
Potřebuji shodit, ale nějak mi to nejde.
![]()
@snažilka1210 píše:
@nikinka 123 také držíme pěstí
@snažilka1210 píše:
@nikinka 123 také držíme pěstíděkuji
Holky tak druhé IUI proběhlo celkově v pořádku jsem byla ráda jak jsem jela už domů taková úleva ze všeho a ted právě jen čekat měla jsem poprvé Pregnyl hormon myslím že zabral dost cítila jsem po nim oba dva vaječníky s mírným tlakem v nich tak jsem věděla že zcela dobře. no jsem 5 dní po Druhé IUI a cítím se dobře oba dva vaječníky furt stále cítím a tlak taktéž, čekat ted jen na štěstí
kdyby to nevyšlo tak by jsme to zřejmě ještě jednou zkusili a to nejdříve v květnu ještě uvidíme, všem hezký den
@nikinka 123 píše:
Holky tak druhé IUI proběhlo celkově v pořádku jsem byla ráda jak jsem jela už domů taková úleva ze všeho a ted právě jen čekat měla jsem poprvé Pregnyl hormon myslím že zabral dost cítila jsem po nim oba dva vaječníky s mírným tlakem v nich tak jsem věděla že zcela dobře. no jsem 5 dní po Druhé IUI a cítím se dobře oba dva vaječníky furt stále cítím a tlak taktéž, čekat ted jen na štěstíkdyby to nevyšlo tak by jsme to zřejmě ještě jednou zkusili a to nejdříve v květnu ještě uvidíme, všem hezký den
Jéé móóc držíme palečky. Hlavně to chce klid a moc na to nemyslet ![]()
@keliška12 píše:
Jéé móóc držíme palečky. Hlavně to chce klid a moc na to nemyslet
no to ano děkuji moc krát ![]()
@keliška12 píše:
Jéé móóc držíme palečky. Hlavně to chce klid a moc na to nemyslet
@keliška12 píše:
Jéé móóc držíme palečky. Hlavně to chce klid a moc na to nemyslettebe jsem tady dlouho neviděla asi máš toho tady dost a píšeš si i s jinýma chápu
ale díky