IUI květen 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
765
1.4.15 12:31

Tak jo, sportem k trvalé invaliditě :-( Mám zánět okostice. Dle dr. to mám z běhu, že jsem to přehnala s tréninkem. No je pravda, že jsem se do toho obula poměrně dost i s ostatním cvičením, ale chtěla jsem dat dolů co nejvíc kg at můžu jít na operaci pupku :-( Teď mám nařízený měsíc klid a pak se uvidí :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
1.4.15 16:02

@keliška12 to znám, já taky začala po porodu cvičit zničehonic Jillian a otekl mi kotník, musela jsem k dr. A ten mi řekl, že to byla velká zátěž pro tělo, jsem měla tenkrát tak 80kg…odpočívej, pak se do toho zase pustis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2193
1.4.15 17:29

Ahojte holky tak zítra jedeme do gynekologického centrum, tak jdu na ultrazvuk a pak se uvidí doktor říkal že do tří dnů si myslím že by měla proběhnout ovulace a pak se snad za daří a půjdu na zákrok jen že v pondělí jsou velikonoce tak snad to budu mít za sebou bud v pátek nebo až v úterý vše se dozvím zítra no jsme natěšení :)bude to pro mě s manželem druhé IUI :srdce:,první bylo v listopadu a bohužel se nezdařilo, ted právě doufáme že se podaří takže pak výsledky povím a tady do vzkazu napíšu :) držím všem palce :) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
765
3.4.15 13:02
@nikinka 123 píše:
Ahojte holky tak zítra jedeme do gynekologického centrum, tak jdu na ultrazvuk a pak se uvidí doktor říkal že do tří dnů si myslím že by měla proběhnout ovulace a pak se snad za daří a půjdu na zákrok jen že v pondělí jsou velikonoce tak snad to budu mít za sebou bud v pátek nebo až v úterý vše se dozvím zítra no jsme natěšení :)bude to pro mě s manželem druhé IUI :srdce:,první bylo v listopadu a bohužel se nezdařilo, ted právě doufáme že se podaří takže pak výsledky povím a tady do vzkazu napíšu :) držím všem palce :) :mavam:

Držíme palečky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2193
4.4.15 16:27
@keliška12 píše:
Držíme palečky :kytka:

děkuji :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2193
4.4.15 16:34

Ahojte tak jsem dostala Pregnyl, který mi manžel píchne zítra večer tak jsem zvědavá, má v tom zkušenost mám ho předepsaný poprvé snad zabere a zákrok už příšti týden před námi samozřejmě budu ho tam mít sebou :hug: tak radost máme už at víme výsledek :) manžel jede kousek od tud tak že to bude překvapení, a jak vy co nového už se někomu zdařilo přes IUI ted v brzké době :) otěhotnět? držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2193
4.4.15 16:42

U doktora nemůžeme si stěžovat, vše probíhá rychle návštěva, jsme i byli zvědaví v prostoru si změnily prostředí :)už at to mám za sebou a kdyby to nevyšlo tak by jsme to zkusili ještě pak zase v tom to roce uvidí se vše jak se budeme dále k tomu připravy a takhle jsou to i ty nervy z toho jak to dopadne :roll: i to jestli je vše správně no není to lehké i když víme že testy které máme za sebou jsou v pořádku tak pak ukáže čas jestli to zkusit ještě nebo ne. Hezký den všem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
5.4.15 09:56

@nikinka 123 také držíme pěstí :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
765
10.4.15 13:09
@nikinka 123 píše:
Ahojte tak jsem dostala Pregnyl, který mi manžel píchne zítra večer tak jsem zvědavá, má v tom zkušenost mám ho předepsaný poprvé snad zabere a zákrok už příšti týden před námi samozřejmě budu ho tam mít sebou :hug: tak radost máme už at víme výsledek :) manžel jede kousek od tud tak že to bude překvapení, a jak vy co nového už se někomu zdařilo přes IUI ted v brzké době :) otěhotnět? držím palce

Ahojky my už jsme tady všechny maminky někdo nakonec přirozeně a někdo pomocí IVF :-) Ale držím palečky, když si na to vzpomenu je to jako včera :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22203
10.4.15 17:36

:mavam: :mavam: :mavam: Už ťapeme. :lol: :lol: Mě si nevšímejte, jsem slon. :,( Potřebuji shodit, ale nějak mi to nejde. :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2193
11.4.15 12:47
@snažilka1210 píše:
@snažilka1210 píše:

děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2193
11.4.15 12:56

Holky tak druhé IUI proběhlo celkově v pořádku jsem byla ráda jak jsem jela už domů taková úleva ze všeho a ted právě jen čekat měla jsem poprvé Pregnyl hormon myslím že zabral dost cítila jsem po nim oba dva vaječníky s mírným tlakem v nich tak jsem věděla že zcela dobře. no jsem 5 dní po Druhé IUI a cítím se dobře oba dva vaječníky furt stále cítím a tlak taktéž, čekat ted jen na štěstí :srdce: kdyby to nevyšlo tak by jsme to zřejmě ještě jednou zkusili a to nejdříve v květnu ještě uvidíme, všem hezký den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
765
12.4.15 08:11
@nikinka 123 píše:
Holky tak druhé IUI proběhlo celkově v pořádku jsem byla ráda jak jsem jela už domů taková úleva ze všeho a ted právě jen čekat měla jsem poprvé Pregnyl hormon myslím že zabral dost cítila jsem po nim oba dva vaječníky s mírným tlakem v nich tak jsem věděla že zcela dobře. no jsem 5 dní po Druhé IUI a cítím se dobře oba dva vaječníky furt stále cítím a tlak taktéž, čekat ted jen na štěstí :srdce: kdyby to nevyšlo tak by jsme to zřejmě ještě jednou zkusili a to nejdříve v květnu ještě uvidíme, všem hezký den

Jéé móóc držíme palečky. Hlavně to chce klid a moc na to nemyslet ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2193
13.4.15 12:11
@keliška12 píše:
Jéé móóc držíme palečky. Hlavně to chce klid a moc na to nemyslet ;)

no to ano děkuji moc krát :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2193
16.4.15 18:34
Ahojte holky tak jsem po druhém IUI cítím se dobře, ted jen čekat
@keliška12 píše:
Jéé móóc držíme palečky. Hlavně to chce klid a moc na to nemyslet ;)
@keliška12 píše:
Jéé móóc držíme palečky. Hlavně to chce klid a moc na to nemyslet ;)

tebe jsem tady dlouho neviděla asi máš toho tady dost a píšeš si i s jinýma chápu :mrgreen: ale díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí