IUI květen 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
765
6.3.15 12:15

:-))

:-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
6.3.15 12:51

@keliška12 Jůůů krása :) Na té poslední fotce ten v levo vypadá dospěleji :) Krásné fotky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
6.3.15 14:39

@keliška12 paráda, jsou úžasní, i ty kšandy, také jsem je malému koupila, ale nechce je na sobě. Ten blonďáček je jak panenka, každej je úplně jinej.
Kolik jsi nakonec zhubla?
Letí to hrozně, my teď máme výškové práce, malej si vždy přisune židlu a už je na okně na parapetu nebo si ji dá ke dřezu a tam dělá neplechu, dneska dokonce vylezl k mikrovlnce, máme ji tak v metru nad troubou a rozbil ten skleněný talíř…jéžiši, ten dostal vylágoš. Je to prostě dítě, co neposedí, pořád někde něco dělá a vymýšlí lotroviny.

Holky, nějaká další těhulka z Vás nebo se aspoň někdo chystá?? My zatím ne, jsem teď dost utahaná, i ze zimy i z malého a večer opravdu nemám na nic náladu ani energii. Asi se sourozence nedočkáme, i když už jsem i přemýšlela, že zůstaneme u jednoho…dá za dvě, lump jeden, ale miluju ho hrozně moc :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
765
11.3.15 14:33

kluci v herně :-)

Dnešní herna :-) A pak spánek 3,5 hodinky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
11.3.15 19:00

@keliška12 parada, my teď spime jen 1 a 3/4 hodiny, ještě před týdnem 2,5… Uz se to bude krátit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
11.3.15 20:20

Ahoj holky, kluci rostou do krásy :srdce: :srdce: :srdce:. My ale taky rosteme :mrgreen: Maty má 15 zubů, utíká všude kde může i nemůže :P Je pořád takový vysmátý a „hodný“. Samozřejmě má své dny jako každý chlap, ale jinak je to zlatíčko.
Co se týče druhátka, tak bychom už chtěli. Snažíme se už tak nějak od jeho ročku, tzn. 5.měsíc a zatím nic :nevim:
A naše spinkání? No ráno vstává tak v 8 (dneska extrémně až o půl 10). Pak si dá odpo většinou 1,5 hodinky spánku (někdy ale i 3) a večer chodí spát v 19.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
765
12.3.15 15:00
@Boculka píše:
Ahoj holky, kluci rostou do krásy :srdce: :srdce: :srdce:. My ale taky rosteme :mrgreen: Maty má 15 zubů, utíká všude kde může i nemůže :P Je pořád takový vysmátý a „hodný“. Samozřejmě má své dny jako každý chlap, ale jinak je to zlatíčko.
Co se týče druhátka, tak bychom už chtěli. Snažíme se už tak nějak od jeho ročku, tzn. 5.měsíc a zatím nic :nevim:
A naše spinkání? No ráno vstává tak v 8 (dneska extrémně až o půl 10). Pak si dá odpo většinou 1,5 hodinky spánku (někdy ale i 3) a večer chodí spát v 19.
Šikulka a jak už je veliký :-) To krásně hajinká, hlavně to ráno :-) Kluci se mi budí tak kolem půl 7 a chodí hajat v 20hod. Zatím mi odpoledne spí tak 2,5 - 3 hodinky, jsou to spáči :-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
12.3.15 15:23

@Boculka Maty už je velkej kluk, my máme 16 zubů a čekáme na ty poslední pětky, ale prej rostou až mězi 2-3 rokem. Ale mě se zdá, že si začal poslední týden sahat do pusinku dolů dozadu tak uvidíme co se z toho vyvrbí :P
Ráno spinkáte krásně, my se také budíme kolem 8 hodiny, někdy i v půl 8, ale spíše později. Spát chodíme v 8.
Dneska už zase Pepča spinká přes 2 hodiny, asi měl teď výkyv a to kvůli té střevní virozce. V pondělí měl teplotu a jednou se pozvracel a měl průjem, včera taky jedno zvracení, ale to vždy z jídla, nechce jíst a dnes taky ráno, jsem ho nutila aspoň do jogurtu, když už nic tak si pár lžiček vzal, ale pak si trochu ublinkl. Lítá, ale jak šlak, to na něm nejde poznat, že není ve své kůži, jen to jezení a chce se častěji pochovat. Je to mazlíček, pořád se mazlí, dává pusinky.

@keliška12 už zkoušíte na nočník? Já jsem zase včera a dnes zkusila, ale bez úspěchu, už si na něj sedne, bere to jako hru, ale posedí krátce a valí honem něco dělat. Dneska jsem ho v koupelně vyslekla hned po ránu, že bude čurkat, ale vlezl si do sprchového koutu, já se otočila, že si vyčistím zuby a hodil tam bobika :mrgreen: Přijde mi, že na to ještě není zralej, ani redukční prkýnko nezabírá, toho se bojí více jak nočníku.
Dáváte ještě Sunar? Já dávám před spaním po obědě a před spaním na noc, vždy těch 150ml. Přemýšlela jsem od kdy mléko, ale to mléko je tak prázdné, myslím jako živiny a tak, nic tam není, ten Sunar je aspoň výživný, jsou tam vitamíny…tak zatím dávám UM.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
12.3.15 15:26

@keliška12 s tím spaním, Tvoji kluci se budí ráno brzy tak pak spinkají déle i odpoledne, to je jasné. Mě když se Pepča vzbudí ráno brzy, třeba v 7 tak spí taky odpo déle…je více unavený

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
12.3.15 20:15

@snažilka1210 Maty na nočník chodí už tak od prosince. ;) Neříkám, že tomu ještě rozumí, stále máme plenu, ale dávám ho na nočník ráno, před odpoledním spaním, po spaní a před spaním večerním. Někdy máme 100% úspěch (i kaká), někdy ani jednou :) Ale rád si při tom sezení na nočník čte :lol:

Matymu UM dávám ráno (třeba v 6 ráno procitne, tak se napije a spí dál) a večer před spaním. Určitě budu dávat min do 2 let (ale spíš do 3 let). Mléko dávám jen občas a to když mu na véču uvařím klasickou krupici nebo když mu k odpolední sváče (např. ke sladkému rohlíku) uvařím kakao - to ale vařím s carobu 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
12.3.15 20:45

@Boculka tak to je šikulka, Pepča ho nějak ignoruje, jako ví co se po něm chce, ale prdí na nás :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
765
13.3.15 11:06
@snažilka1210 píše:
@keliška12 s tím spaním, Tvoji kluci se budí ráno brzy tak pak spinkají déle i odpoledne, to je jasné. Mě když se Pepča vzbudí ráno brzy, třeba v 7 tak spí taky odpo déle…je více unavený

Ahojky jj dávám mlíčko Humanu, ale už jen ráno po probuzení těch 150ml víc už nechtějí. Ještě jim občas dávám kravské převařené mlíko z automatu a to jim chutná :-) No na nočník dávám u každého se mi podařilo chytit čůrání tak 8*, kakání mi řeknou AA, ale to už je v plínce naděláno :D Ještě to neumí říct s předstihem :D Jinak si na něj sednou, ale taky nemají čas moc posedět je tolik lepších věcí na práci než sedět na nočníku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
14.3.15 09:47

@keliška12 tak snad se to na jaře zlomí s tím nočníkem. Malej taky kolikrát přijde zamnou, ukáže dolů na plínku a řekne fůůůj, ale to už je naděláno.
Humanu jsem dávala kaši kdysi, byla jedna z těch lepších, ale že je i UM od nich, to jsem nevěděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
765
14.3.15 11:22
@snažilka1210 píše:
@keliška12 tak snad se to na jaře zlomí s tím nočníkem. Malej taky kolikrát přijde zamnou, ukáže dolů na plínku a řekne fůůůj, ale to už je naděláno.
Humanu jsem dávala kaši kdysi, byla jedna z těch lepších, ale že je i UM od nich, to jsem nevěděla.

My jsme na Humaně od narození a je super začali jsme s tou 1 a teď máme tu trojku mlíčko, mají v nabídce i Humana AR tu jsem taky dávala kluci ublinkávali a po ní se to zpravilo :-) No jak bude teplo tak kluci budou lítat nahatí, jen jsem jim koupila trencle at jim nenachládne prcka. Trenclí mám tak 30 tak můžou pročůrávat :D Když dojdou a řeknou AA tak než je vysleču tak je už nadílka v plíně :D Včera jsme byli u švagrové na baráčku slavila narozeniny a pořídili si štěnátko tak kluci s ním lítali ani domů se jim nechtělo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
765
18.3.15 13:08

Tááák venku je krááásně tak hned jak se kluci probudí jedeme na výlet poprvé vláčkem bez kočárku :dance: Kluci jsou z vláčků hotový tak se těším na reakce :-) A celá rodina i s babičkama a dědečkama jede s náma :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí