Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Tak a je to tady, dneksa jsem vyfasovala menopur na píchání a od příštího týdne začnu stimulovat na naše první iui. Ohledně IUI je založeno spoustu diskuzí ,ale už jsou tak rozjeté že je těžko se v nich orientovat a tak zakládám tuhle, pro čerstvě připravující se „snažilky-maminky“.
můžeme čekat spolu ![]()
To se ti nedivím. Já jsem bez injekcí, jen den před pregnyl. Včera jsem měla 3 pokus IUI, ale moc v to nevěřím. A od příštího zkusíme stimulaci práškama clostíkem. A jaký máš problém, jestli se můžu zeptat?
jasně že můžeš, u mě problém není, byla jsem těhu už dvakrát,ale jendou to nedopadlo, ale u přítele, máme málo spermijek, tak potřebujeme trochu postrčit
divím e že to jde tak rychle a hned na začátku jsem dostala injekce, když většinou dostávají holky prášky, ten clostík jak píšeš a pregnyl. tak nevím ![]()
Tak to také nevím, u nás je také problém u manžela. 1. dítko máme normálně teď po manželově nemoci to nejde. Takže musíme použít zamražené spermíky, které nejsou tak kvalitní. Dr. mě tlačili do IVF, ale já nechtěla. Takže zkouším IUI a do teď to vlastně bylo bez stimulace. Tak nevím proč ti dávají hormony, když si v pořádku a nezkusí to nejdřív bez ![]()
hm ale tak na druhou stranu si říkám, že zase budeme mít lepší šanci na to aby se to povedlo když to bude podpořené nějakými hormony
a jak staré máš dítko?
Jo jo musíme v tom hledat pozitiva. Třeba se to povede na 1. pokus. Držím palce, bylo by to fajn. Mám 3,5 letýho kluka
Pěknýho rošťáka
. A ty máš jak staré dítko?
tak to máme nastejno, mám dole metřík
ale taky mám klučinu, v září mu budou 4, a je to taky pěkný číslo, ale když chce tak je zlatej ,ale opravdu jenom když chce ![]()
Tak to hodně nastejno, tomu mému budou v září také 4
. Jo jo zlatý být dokokážou, jen škoda, že se jim nechce častěji. Tak už se ti to blíží, kdo ti bude píchat injekce?
no asi budu muset já, přítelovi se dělá s injekcí špatně :-/ ale tak co bychom pro to mimi neudělali, však už se na to i těším, snad poprvé se těším na to ,až přijde ms. a jak se ten váš malej jmenuje a v žáří kolikátýho je rozenej?
Ahoj,já dneska vyfasovala pregnyl,který si píchnu ve středu a v pátek mě čeká první IUI
.tak holky držím palečky,aby vám to vyšlo ![]()
Anito to je škoda, ale tak určitě si to zvládneš píchnout, jak píšeš co bychom pro to mimi neudělaly. Jo jo to chápu, že se těšíš na ms
. Malej je 15. a jmenuje se Pavel a jak je to u vás?
xk.kx ahojky. Ty si budeš pregnyl píchat sama? Tak to držím palečky, aby se zadařilo.
jj dostala jsem přesné instrukce,jak na to,tak snad to zvládnu ![]()
děkuji ![]()
Tak to držím palce, to se musí míchat, tak bych se toho bála. A kam si to máš píchnout?