Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Pajo, Luci, Anit, Sluni
prostě všechny …moc vám díky za podporu ![]()
Luci, já budu těstovat jen o 2 dny po tobě ![]()
Ahojky, tak máme dva folíky, oba 19mm, dostala jsem včeličku Pregnylu 5000 a v pondělí 17:45 IUI ![]()
@majdalenka20 píše:
Ahojky, tak máme dva folíky, oba 19mm, dostala jsem včeličku Pregnylu 5000 a v pondělí 17:45 IUI
majdalenko držim palečky na ponděli
![]()
ahojky holky, majdi, taky držím palce ![]()
Luci, jak to u tebe proběhlo? já jsem trochu zaskočená, protože mi dr. ani neudělala ultrazvukk, myslela jsem že se ještě podívá na folikuly. po provedené iui jsem neležela ani 1 min. hned jsem měla slézt a jít se obléct, což mě trochu sebralo, myslela jsem že chvilku bdu ležet. cítila jsem vlhko, jak mi toho trochu vyteklo ven
![]()
BRIUSKO ANI U NAS UZ SE NEDELA ULTRAZVUK U IUI.ALE POKUD BYLI PREDTYM FOLIKULI DOMINANTNI TAK JE VSE OK NEBOJ.ALE JA ZASE PO IUI LEZELA 20MIN A MYSLIM ZE TO LEZENI JE ZBYTECNE DLOUHU.A URCITE TO NEVITEKLO SPERMIE ALE TA VODICKA ABYS NECHYTLA NEJAKY ZANET .
hani děkuji za útěchu
, test mám dělat za 3 týdny…to je dlouhá doba ![]()
hani, řekla mi 3 týdny, asi aby byla jistota…nemůže být 15DPO ještě zbytek hcg z injekce?? já si píchla ovitrele, ale většina si píchá pregnyl
Holky, držím vám pěstičky ať tam jsou //
už se začínám psychicky připravovat na zítřek, jsem zvědavá jak to bude probíhat
U MNE SE DRZI PREGNYL V TELE 11DNI.TAKZE JE TO AKORAT TEN 15DEN PO IUI JIT NA KREV.
holky, dostala jsem utrogestan ale jsou to takové kuličky, na krabičce je, že se bud zavádí nebo používají peroálně…také jste si ho zaváděly? přijde mi trošku divné, že jedna tobolka jde na oba způsoby…a pro vaginální zavádění je ta kulička ne zrovna praktická ![]()
i ja zavadim utros.ano jde to brat na dva zpusoby neboj.ale ja pri polikani mi bylo desne spatne,proste na zvraceni,motani hlavy,a hodinku jsem si pripadala uplne mimo.tak ho zavadim spoden a nic mi po nem neni,a pry dolem lip zabira.
hani díky za info…sliznicí se prý léky rychleji vstřebají do těla…i když v žaludku je taky sliznice
pa