Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky, jak se máte?
Majdalenko tak co jak si dopadla?
Briusko a co ty? U nás to probíhí stejně, také bez utz a také po IUI neležím. Jednou mi to bylo nabídnuto, ale dr. mi řekla, že je to jedno, že to stejně tomu nepomůže.
hani zavádím dvě tobolky
Pavli - jsem dva dny po IUI…už se nemůžu dočkat testování…věřím, že to dobře dopadne ![]()
Ahojky,
dopadla jsem dobře, praskli oba folikuli, hned v úterý byl první utroš, beru 1-0-1 teda zavádím
Jinak u nás to probíhalo takhle - odevzadli jsme sperma, šli jsme do restaurace a na nákupy, pak jsme šli na to. Sperma super a to i přes nedodržení abstinence, byl mi udělám ulz. a po IUI jsem ležela asi 10-15min. Vše v poho, jen mě tlačí asi od 17.hod v podbřišku, třeba když zakašlu atd. ale dá se to vydržet
Briusko to chápu, také jsem se testovaní nemohla dočkat, ale když bylo v období testování, tak jsem se zase začala bát té /
. To je dobře, že věříš, hlavně nepřestávej..
Majdalenko tak to jste si udělaly hezký den
A jak víš, že ti praskly oba folíky v úterý? Jen mě to zajímá, jestli si to poznala, nebo podle utz. U nás v caru se utz nedělá před IUI ![]()
zdravim holky
přeji krásny sluničkovy den já jsem od pátku pořad nějak nervozni už je to i docela zoufale pořad mě boli podbřišek a už je to i nepřijemne nevim co se děje ale holky z jine diskuze mě uklidnuji že je to s pregnylu ![]()
luci ano je to z pregnylu,mne pobolivalo brisko od iui do menstruace.takze neboj vse je ok a ver ze to vyjde.
Ahoj Luci, mě také pobolíval od IUI podbřišek, ale jen trošku. Pokud je ti to nepříjemné, tak si raději zavolej do caru a zeptej se, tím nic nezkazíš a stejně tě nejvíc uklidní co ti na to řeknou tam
pavli ja brala clostik a domaci snazeni.foliky byla dvy dva dominatni a jeden mensi zda ten mensi dorostl to nevim.ovulka probehla u mne v pohode merim bt tak to vim.snazili jsme se v dobe uvolce pravidelne a denne,takze cekam zda dojde mrcha ,dneska nasadim utros aby se mi prodlouzila lf,bez utrose mam lf kratkou ca 8-10 dni,melo by byt aspon 12-13dni.dneska jjsem 6dpo a 22dc cyklu tak jeste tyden cekani.kdyz to nevyjde tak pristi cyklus iui.je to holky boj.
@PavlaPir píše:
Ahoj Luci, mě také pobolíval od IUI podbřišek, ale jen trošku. Pokud je ti to nepříjemné, tak si raději zavolej do caru a zeptej se, tím nic nezkazíš a stejně tě nejvíc uklidní co ti na to řeknou tam
ahojky Holky snad mate pravdu ale je to už neunosne a boli čim dál vic asi cinknu do Caru snad mi tam něco řeknou
Hani tak to držím palečky, musí to vyjít. Týden už je krátká doba
Já vím že se to řekne, to čekání je děsný a hlavně nic nemůžeš ![]()
Luci cinkni, ono tě to uklidní a budeš vědět. Určitě ti řeknou a třeba i dají nějakou radu jak na to. Držím palce a dej vědět
@PavlaPir píše:
Hani tak to držím palečky, musí to vyjít. Týden už je krátká dobaJá vím že se to řekne, to čekání je děsný a hlavně nic nemůžeš
Luci cinkni, ono tě to uklidní a budeš vědět. Určitě ti řeknou a třeba i dají nějakou radu jak na to. Držím palce a dej vědět
holky jdu volat
tak holky prej je to s pregnylu ale kdyby něco a bylo to horši tak nemam čekat a jit ke svemu gyn lekaři a koukne se na mě tak uvidim jak mi bude dalši dny ![]()
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď