IUI květen 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6327
6.5.12 20:26

briusko a kolik jich mas zavadet?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PavlaPir
8.5.12 19:19

Ahoj holky, jak se máte?

Majdalenko tak co jak si dopadla?

Briusko a co ty? U nás to probíhí stejně, také bez utz a také po IUI neležím. Jednou mi to bylo nabídnuto, ale dr. mi řekla, že je to jedno, že to stejně tomu nepomůže.

• Citovat
  • Upravit
218
8.5.12 21:38

hani zavádím dvě tobolky
Pavli - jsem dva dny po IUI…už se nemůžu dočkat testování…věřím, že to dobře dopadne :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
776
9.5.12 00:15

Ahojky,
dopadla jsem dobře, praskli oba folikuli, hned v úterý byl první utroš, beru 1-0-1 teda zavádím

Jinak u nás to probíhalo takhle - odevzadli jsme sperma, šli jsme do restaurace a na nákupy, pak jsme šli na to. Sperma super a to i přes nedodržení abstinence, byl mi udělám ulz. a po IUI jsem ležela asi 10-15min. Vše v poho, jen mě tlačí asi od 17.hod v podbřišku, třeba když zakašlu atd. ale dá se to vydržet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PavlaPir
9.5.12 08:37

Briusko to chápu, také jsem se testovaní nemohla dočkat, ale když bylo v období testování, tak jsem se zase začala bát té / :( . To je dobře, že věříš, hlavně nepřestávej..

Majdalenko tak to jste si udělaly hezký den :) A jak víš, že ti praskly oba folíky v úterý? Jen mě to zajímá, jestli si to poznala, nebo podle utz. U nás v caru se utz nedělá před IUI :(

• Citovat
  • Upravit
4894
9.5.12 08:55

zdravim holky :mavam: přeji krásny sluničkovy den já jsem od pátku pořad nějak nervozni už je to i docela zoufale pořad mě boli podbřišek a už je to i nepřijemne nevim co se děje ale holky z jine diskuze mě uklidnuji že je to s pregnylu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
9.5.12 09:02

luci ano je to z pregnylu,mne pobolivalo brisko od iui do menstruace.takze neboj vse je ok a ver ze to vyjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PavlaPir
9.5.12 09:06

Ahoj Luci, mě také pobolíval od IUI podbřišek, ale jen trošku. Pokud je ti to nepříjemné, tak si raději zavolej do caru a zeptej se, tím nic nezkazíš a stejně tě nejvíc uklidní co ti na to řeknou tam

• Citovat
  • Upravit
PavlaPir
9.5.12 09:07

Hani jak si na tom vůbec ty?

• Citovat
  • Upravit
6327
9.5.12 09:14

pavli ja brala clostik a domaci snazeni.foliky byla dvy dva dominatni a jeden mensi zda ten mensi dorostl to nevim.ovulka probehla u mne v pohode merim bt tak to vim.snazili jsme se v dobe uvolce pravidelne a denne,takze cekam zda dojde mrcha ,dneska nasadim utros aby se mi prodlouzila lf,bez utrose mam lf kratkou ca 8-10 dni,melo by byt aspon 12-13dni.dneska jjsem 6dpo a 22dc cyklu tak jeste tyden cekani.kdyz to nevyjde tak pristi cyklus iui.je to holky boj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4894
9.5.12 09:21
@PavlaPir píše:
Ahoj Luci, mě také pobolíval od IUI podbřišek, ale jen trošku. Pokud je ti to nepříjemné, tak si raději zavolej do caru a zeptej se, tím nic nezkazíš a stejně tě nejvíc uklidní co ti na to řeknou tam

ahojky Holky snad mate pravdu ale je to už neunosne a boli čim dál vic asi cinknu do Caru snad mi tam něco řeknou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
9.5.12 09:26

pokud te to boli vic tak urcite zavolej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PavlaPir
9.5.12 09:28

Hani tak to držím palečky, musí to vyjít. Týden už je krátká doba :) Já vím že se to řekne, to čekání je děsný a hlavně nic nemůžeš :(

Luci cinkni, ono tě to uklidní a budeš vědět. Určitě ti řeknou a třeba i dají nějakou radu jak na to. Držím palce a dej vědět

• Citovat
  • Upravit
4894
9.5.12 09:34
@PavlaPir píše:
Hani tak to držím palečky, musí to vyjít. Týden už je krátká doba :) Já vím že se to řekne, to čekání je děsný a hlavně nic nemůžeš :(Luci cinkni, ono tě to uklidní a budeš vědět. Určitě ti řeknou a třeba i dají nějakou radu jak na to. Držím palce a dej vědět

holky jdu volat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4894
9.5.12 09:55

tak holky prej je to s pregnylu ale kdyby něco a bylo to horši tak nemam čekat a jit ke svemu gyn lekaři a koukne se na mě tak uvidim jak mi bude dalši dny :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí