IUI květen 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6327
14.5.12 10:00

AHOJ HOLKY VSEM PREJI USPECH PO IUI.U MNE BOHUZEL ZASE ASI NIC DNESKA JSEM ZACALA SPINIT A JSEM 27DC PRISLA TO O 2 DNY DRIV.TAKZE OD 2DC ZACNU PAPAT CLOSTIK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4894
14.5.12 10:07
@hanka1120 píše:
AHOJ HOLKY VSEM PREJI USPECH PO IUI.U MNE BOHUZEL ZASE ASI NIC DNESKA JSEM ZACALA SPINIT A JSEM 27DC PRISLA TO O 2 DNY DRIV.TAKZE OD 2DC ZACNU PAPAT CLOSTIK.

ahoj Hani :mavam: nevim ted to jistě neměli jsme testovat spolu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4894
14.5.12 10:07
@hanka1120 píše:

Jinač mě to mrzi že mrcha došla :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
776
14.5.12 10:45

hoj berušky :kytka:

tak já jsem 23DC a 7DPO a od rána je mi šoufl :poblion: tak jsem zvědavá co to bude, teplota se drží kousíček pod 37 ale už jeden den byla i na 37, což jsou rekordní teploty :mrgreen: včera večer jsem měla hrozné bolesti podbřišku a do rána to ustálo a teď ani ťuk :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4894
14.5.12 10:53
@majdalenka20 píše:
hoj berušky :kytka:tak já jsem 23DC a 7DPO a od rána je mi šoufl :poblion: tak jsem zvědavá co to bude, teplota se drží kousíček pod 37 ale už jeden den byla i na 37, což jsou rekordní teploty :mrgreen: včera večer jsem měla hrozné bolesti podbřišku a do rána to ustálo a teď ani ťuk :think:

ahoj majdalenko že by to bylo těhu přiznaky :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
776
14.5.12 10:58

@Lucie34 Luci, nevím a abych pravdu řekla, nechci v tom hledat těhu příznaky, protože když přijde MS bude to horší a budu si připadat jak cvokouš :,(

Akorát co je divný, tak nemám PMS, vždy nastupuje přesně týden před MS a teď nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4894
14.5.12 10:59
@majdalenka20 píše:
@Lucie34 Luci, nevím a abych pravdu řekla, nechci v tom hledat těhu příznaky, protože když přijde MS bude to horší a budu si připadat jak cvokouš :,(Akorát co je divný, tak nemám PMS, vždy nastupuje přesně týden před MS a teď nic

Majdalenko no vidiš možna se stoho něco vyklube moc držim palečky at to jsou těhu přiznaky a mrchs nedorazi :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
776
14.5.12 11:02

@Lucie34 děkuji, co ty? Nějak se mi nechce dočítat :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4894
14.5.12 11:19
@majdalenka20 píše:
@Lucie34 děkuji, co ty? Nějak se mi nechce dočítat :oops:

Majdalenko já mam testovat v pátek ale necham to tak a v neděli budu vědět na čem jsem mam dostat MS tak uvidime

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PavlaPir
14.5.12 12:22

Hani vydrž, ještě není nic ztracené, držím palce. Všem brzkým testilkám přeji // na testu. A holkám při dnešním IUI držím palce. :hug:

Já jsem dnes z utz dorazila v dost špatné náladě :( . Nějak jsem doufala v lepší výsledky. Mám po clostíku dva 13mm folíky, takže na IUI jdu v pátek. Zdá se mi to docela pozdě, tak snad ovu neprošvihnu. Nikdy jsem nebyla 15DC, vždy to vycházela na 13DC, tak se bojím :( Snad dr. vědí co dělají. Manžel mě tu povzbuzuje, že třeba proto že to bude jinak bude by to mohlo vyjít (kéž by měl pravdu). Ale abych byla upřímná, čekala jsem po tom clostiku, že budu mít víc folíků :(

• Citovat
  • Upravit
6327
14.5.12 12:58

pavli neboj pozde nebude foliky u tebe mujijou dorust tak nemej strach.bude to ok.pavli vim ze mrcha dojde uz nejak znam sve telo za 3 roky uz clovek vi,a jinak merim bt po ovulce vylitli teplotky na 37.1 a drzeli se takle az dneska byla zmena 36.8 coz znamena ze mrcha dojde,kdybych byla tehu teplotka zustane.ja uz ani nebrecim proste s mrchou uz nejak pocitam ivf se asi nevyhnu ale coz bude se aspon neco dit.tedka nasadim aspon clostik pak iui a budu cekat pokud nevyjde tak v srpnu ivf.tobe preji hodne stesti,a kdy pichas pregnyl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
14.5.12 12:59

luci ja mam mrchu dostat podle kalendare az ve ctvrtek kolikatej jsi dc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
931
14.5.12 15:45

Holky mám to sice za sebou, ale nejak s dobrým pocitem jsem neodešla. Opět jiná nová mladičká doktorka, ale sympatická, mluvila co provádí, co se bude dít apod. Ultrazvuk před mi teda nedělala, ale tentokrát to prováděla pomocí zrcadla, což při prvním IUI nic takového nebylo. A ležet mě taky nenechali, že prý to co vyteče nevadí. Tak uvidíme za 14-17 dní…
Jinak jsem dostala papír s výsledkem spermiogramu partnera a má tam závěr: oligoteratozoospermie :-( takže nejspíš nás IVF v sprnu nemine :-(
Jak jsem byla plná optimismu, tak ted jsem z toho všeho zase zkleslá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
14.5.12 16:23

Ahoj Njen, já to mám taky za sebou, mě to dělali vždy pomocí zrcadla, tak nevím…Ležela jsem 15minut a výsledek spermia byla 32mil, 55%pohyblivost tak snad dobrý…teď jen čekat…držím nám palečky. Já zase naopak mám dneska dobrej pocit, vyšlo mi to dnes krásně na 12DC, ovulku dneska trochu cítím,minule jsem byla 10DC a to vím, že bylo brzo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
14.5.12 16:31

Ahoj Pavli, já dnes po 2 IUI tak uvidíme,ale jen Ti chci říct,že minulý měsíc jsem byla na UZT 10DC, folík 14mm, jsem v nativu a IUI mi nahlásila na pátek.Zdálo se mi to dost pozdě, protože jsem už v to úterý cítila ovu bolesti,ve středu pozitivní ovu test, ve čtvrtek ovu test negativní, čípek tvrdej,hustej hlen, takže jsem tam v pátek ani nešla, na 100% jsem si byla jistá,že je pozdě…takže tak. Já bych teda na IUI 15 DC nešla,já mám ale cyklus 27-28dní…záleží jak dlouhý jo máš ty.Já bych šla dříve

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí