IUI květen 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1532
21.5.12 18:57

pavli i s málem se dají udělat velké věci ;)
slunečnice kdy máš testovat? budu držet pelačky,aby to tentokrát vyšlo. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PavlaPir
21.5.12 21:31

Slunečnice právě, že jsem manželovi domluvila opakovací spermiogram, tak ho tam naháním :) Bylo by fajn, kdyby tam něco bylo :)

Luci to mě mrzí :( Ale jsi optimista a to je dobře. Určitě tam bude spoustu krásných folíků :)

Anit to je pravda a zvedla si mi tím náladu. Vlastně stačí jen jedna jediná mrška :)

• Citovat
  • Upravit
1257
21.5.12 21:34

já jsem doktorce řekla, že se mi po tom Pregnylu zkracuje cyklus (z 28 na 25 dní) a ona sama mi předepsala Utrogestan. Je to prý na prav.cyklus a taky na udržení případného těhotenství… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1532
22.5.12 09:27

Pavli to víš že jo, ještě není nic ztraceno. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
931
22.5.12 10:30

@slunečnice81 Aha, tak jsem zas o něco moudřejší :-D Díky. Jak se cítíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
931
22.5.12 10:34

Pavli, já jsem si taky musela o IUI říct, jinak by nás hned hnali do IVF. Jak tu holky říkají i s málem se můžou stát zázraky. Ještě to nevzdávejte a zkuste vše co půjde, držím vám pěstičky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
931
22.5.12 10:44

@Lucie34 Už vím komu napsat až mi bude chybět optimismus ;) Druhý pokus třeba bude ten výherní, budu držet palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
22.5.12 11:01

NJen, cítím se výborně, nemám vůbec žádné příznaky, ani prsa mě nebolí, už mě ani nepíchá v podbřišku, takže to všechno ustalo, jsem zvědavá za jak dlouho po vysazení utrogestanu dostanu ms,zda dostanu :lol: Dneska jsme obě dvě 8 den po insemce,takže já budu testovat asi v neděli…ale bojím se :nevim: ,ale když nic tak se těším do třetího pokusu, ten bývá prý nejúspěšnější tak uvidíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
931
22.5.12 12:31

@slunečnice81 Mě je od včerejšího rána divně a jsem z toho taková přešlá. Včera ráno jsem si trošku ublinkla, přes den to šlo, večer hrůza zle na zvracení, pořád se mi zvedal žaludek ale ustála jsem to že jsem jen krkala (přitom bublinkové vody nepiju) a bolelo mě břicho celé. Dnes mi třeba vadilo drncání ve vlaku. V prsu mě tak dvakrát píchlo. Jestli to nejsou těhotenské příznaky (jako že asi nejsou si myslím) tak jen at to není nic jiného vážného a co nejdřív to přejde. Taky jsem říkala že bych testovala v neděli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
22.5.12 12:57

tak to blinkání už je na zamyšlení :lol: …i když mě bývá zle na zvracení i při ovulaci,to se fakt regulérně motám a chce se mi ráno :poblion:
V neděli si dáme dostaveníčko a řekneme si,ju?? nezapomeň z první ranní moči :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PavlaPir
22.5.12 13:13

Anit bylo by to pro mě velké překvápko :) Plánujeme dovolenou a zrovna v tom termínu to mám dostat, takže si to zase nechám posunout a celé si to rozházím. Doufám, že to nějak půjde

NJen a Slunečnice oboum vám na nedělní testování držím palce :hug: . To tak uteklo, tak doufám že to vyjde

• Citovat
  • Upravit
1257
22.5.12 13:20

holky je to sranda, co pořád študujeme na tom internetu, hledáme,co ještě a tak…teď jsem si zase ráno šáhla na děložní čípek a byl teda dost dlouhý, celkem rychle jsem ho nahmatala a byl i otevřený nebo co, jsem cítila v prostředku takovu prohlubeň…já nevím už…asi se chystá na ms

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
931
23.5.12 09:29

na internetu se dozvíš takových věcí totiž :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
23.5.12 09:44

holky ahojte, dneska žádné změny,pořád se cítím super, jsem nabitá tím sluníčkem, tím, že je jaro,že je před námi dovolená, moře, Krkonoše, jen ten čípek mě se.. dneska ho mám zase pro změnu trvdý,dlouhý tak nevím, pořád se mění …jak to potom mám vypozorovat :cert:
NJen a co ty,nějaké změny u Tebe??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
23.5.12 09:45

NJen,ale kolikrát i bludů, které vůbec nejsou pravda…na různých fórech :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí