IUI květen 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
931
23.5.12 13:01

@slunečnice81 Já mám teď jarní únavu nebo nevím jak to chápat. V práci kolem 14h na mě padne, ale úplně nesnesitelná únava, musím se tolik přemáhat abych neusla. V pondělí jsem to ustála, včera to bylo silnější než já (klimbla jsem asi na půl hodky :-( ), dneska uvidím :mrgreen: Už jsem z toho pozorování, tak zmatená, že si snad ty příznaky dokážu i vsugerovat… Nikdy předtím jsem to takto neřešila a nepozorovala se. Jaký má být ten čípek v těhotenství?

Jinak na dovolenou k moři se taky moc těšíme, loni jsme nikam nevypadli, tak ted si to chceme vynahradit :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
23.5.12 17:07

NJen, já nevím, všude píšou něco jiného,každopádně na ms se má otevřít a být měkčí,takže předpokládám,že pokud bych byla těhotná, měl by zůstat po ovulaci zavřený a tvrdší…
Končím v práci, jedu domů, úplně splavená :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22203
24.5.12 13:20

Ahoj, holky, můžu se k vám přidat?? Já byla včera na svém prvním IUI, už mám za sebou 2× IVF a 1× KET, ale IUI jsme ještě nezkoušeli. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PavlaPir
24.5.12 18:09

Babulka01 vítej. Tak to moc držím palce, když máš takovouhle náročnou cestu za sebou. A jak se cítíš? Víš proč vám IVF nevyšlo?

• Citovat
  • Upravit
22203
24.5.12 18:14

Poprvé se nám přestalo vyvíjet miminko, takže jsem potratila a podruhé to prostě nevyšlo, ani KET, ani nevíme, proč. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PavlaPir
24.5.12 18:20

Jujda to mě hrozně mrzí. Tak ono pokaždé to nevyjde. Já už jsem po 4 IUI. Kolik jich chcete absolvovat?

• Citovat
  • Upravit
22203
24.5.12 19:50

Uvidíme, jak to dopadne. Ale máme ještě nárok letos na 5 a chci ještě zkusit i KET, kdyby něco, máme ještě 6 mrazáčků. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PavlaPir
24.5.12 22:07

6 mrazáčků to je krááásný. To máš z jednoho OPU? Kolik si jich měla? A kolik sis jich nechala zavést? Vyzvídám, protože mě to čeká v září :(

• Citovat
  • Upravit
6327
25.5.12 06:29

pavlo mne taky ivf v zari a taky se bojim kolik bude foliku a kolik s toho bude vajicek a zda bude co mrazit.priste tyden jdu na ultrazvuk a bude koncem tydne posledni iui.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22203
25.5.12 07:43

Holky, já byla na 1. IVF loni v dubnu-květnu a nakvokala jsem jenom 2 vajíčka, z toho se mi jenom jedno oplodnilo a dokonce se i chytlo, jenom se nám mimi přestalo vyvíjet cca v 8tt. Takže potrat. Ale chytlo se, takže nezáleží na kvantitě, ale na kvalitě. No a pak v září bylo další IVF a to jsem vykvokla 16 vajíček a 14 oplodněných, 2 zavedli a zbytek se zamrazil - nepovedlo se. Pak jsem byla na KET myslím v prosinci a taky prd. Tak uvidíme, jestli náhodou třeba nevyjde IUI, mě holčina na jiné diskuzi předpovídá, že otěhotním přirozeně a já jí věřím, protože jí zatím všechno vyšlo. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PavlaPir
25.5.12 08:41

Hanko mě řekli, že mají přes léto stop stav na IVF, tak budu zkoušet IUI do srpna a pak mě čeká IVF. Také se bojím, hrozně moc. Jé bylo by super kdyby ti vyšlo IUI

• Citovat
  • Upravit
PavlaPir
25.5.12 08:45

babulko tak to je něco. To musím říct, že máš opruvdu ještě spoustu optimismu po tom co všechno si absolvovala - a to je naprosto super! Otěhotnět přirozeně je to nejlepší co by tě mohlo potkat, takže budu držet palce, aby to vyšlo :hug:

• Citovat
  • Upravit
1257
25.5.12 09:56

NJen,tak já jsem nevydržela a testla…a samozřejmě nic-bílo, jsem 23DC a 11dní po IUI, takže v neděli vysazuji utrouš,počkám na mrchu a za 10dní zkusím poslední 3 pokus a pak to prdím.Zažádám si o IVF, doufám,že se to nevyřizuje moc dlouho, chtěla bych to tak nejpozději v září stihnout.Co ty???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22203
25.5.12 10:15

Jéé, to je mi líto. Ale já bych být tebou ještě neplašila, protože 11. den od IUI ještě se nemusí ukázat čárečka. Počkej ještě tak 3 - 4 dny a zkus to znova. :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
25.5.12 10:48

určitě zkusím ještě v pondělí,to je jasný…příznaky jsem měla všechny co šly a najednou nic..magor :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí