Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@slunečnice81 No taky zápasím s myšlenkou, že bych už ted testla, ale pak jsem si říkala, že ty to určo vydržíš a já bych vypadala jak nedočkavec a taky třeba dojde na zklamání, tak ještě chvilku chci být v naději
Já jsem 24DC a taktéž 11den po IUI.
Jestli bude test negativní, tak ještě zkusíme třetí pokus IUI, pak si dáme oddech na dovolené a srpen/září asi IVF. U Apolináře nám řekli, že tedka stejně mají stop stav na IVF do srpna.
Docela mám z IVF strach, jak to vše bude a taky doufám, že vyřízení se nebude protahovat.
NJen tak to mi u apolináře řekli také, že na IVF až tak kancem srpna, začátkem září. Tak budu do té doby zkoušet štěstí s IUI (i když ta šance ja hooodně malá). A jak se cítíš? Vydž s testováním, budu na tebe myslet
@hanka1120 Tak třeba ten poslední pokus bude ten vítězný
Držím palečky at se zadaří.
NJen, já vím,že se ještě může ukázat,ale veškeré těhu příznaky mě rázem přešly, fakt na hlavu…já jsem na tom úúplně stejně jako ty, třetí IUI v červnu, pak oddych-je dovoláná a tak
a na konci srpna nebo v září IVF,ale už to doktorovi řeknu,abychom zažádali pojišťovnu,prý to taky trvá a abych šla s přítelem předtím na genetiku.
NJen a u Vás je problém kde?? U nás nikde ![]()
Pavli díky. U nás na to IUI je taky šance malá
ale pořád doufám, že budeme vyjímka a podaří se nám to.
Ted se cítím už lépe, do středy mi bylo ale mizerně, pořád jakoby na zvracení, bolelo mě břicho, píchá mě v prsou… tak nevím jestli to není spíš předvoj ms ![]()
@slunečnice81 My už na genetice byli loni v létě, tak snad nebudeme muset jít znova. Dlouho jsme čekali na výsledky, ale dopadli nám výsledky dobře.
U nás je problém na obou stranách
já mám PCO, cykly ms nemám pravidelný a ovulací si nejsem jistá že by probíhla každý cyklus. A u přítele nám vyšel špatný spermio, byl na operaci s varikokélou, ale po operaci se spermio nedostalo do normy.
@babulka01 Myslím na Vás, ať se Vám po tom všem zadaří a třeba to bude přirozeně ![]()
NJen a ty jsi jak dlouho od IUI??? Že by??
![]()
Já jsem byla ve středu, tak určitě počkám tak 14 dní, vím, že třeba po IVF se má testovat až po 14 dnech, samozřejmě to nikdo tak dlouho nevydrží a při IUI má ještě vajíčko delší cestu, takže holky, v klídku.
![]()
@babulka01 Jsem 11den po IUI a 24DC… Jo v klídku se ti řekne, je to silnější než já ![]()
Neboj, taky budu vyšilovat.
Vidíš, já jsem dneska 20 DC a od IUI 2 dny.
Mám horší vaječníky, tak jsem ráda, že se mi tam objevil aspoň jeden folík. ![]()
Ahoj holky,
přidávám se k vám já jsem také 2dny po IUI,takže teď mě čeká 14 dní čekání na výsledek
.Držím palce,aby jste našli // ![]()
@babulka01
jj přesně tak můžeme odpočívat dny spolu
já teda vždy čekám na příchod ms,takže netestim,test jsem nepoužila ani nepamatuji
.
tvoje to bylo první IUI vid??já jsem byla ted na druhém ![]()
Jj, to je moje první, takže to taky neřeším nijak extra. Ale uvidíme, třeba bude překvápko.
![]()
Slunečnice počkej ještě, vždyť ta druhá čárka se ještě může ukázat. Zkus to testnout v pondělí, to bude 14 dní od IUI- pamatuji si to dobře? To se ještě může ukázat