IUI květen 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
PavlaPir
25.5.12 10:50

Slunečnice počkej ještě, vždyť ta druhá čárka se ještě může ukázat. Zkus to testnout v pondělí, to bude 14 dní od IUI- pamatuji si to dobře? To se ještě může ukázat

• Citovat
  • Upravit
931
25.5.12 10:51

@slunečnice81 No taky zápasím s myšlenkou, že bych už ted testla, ale pak jsem si říkala, že ty to určo vydržíš a já bych vypadala jak nedočkavec a taky třeba dojde na zklamání, tak ještě chvilku chci být v naději :-) Já jsem 24DC a taktéž 11den po IUI.
Jestli bude test negativní, tak ještě zkusíme třetí pokus IUI, pak si dáme oddech na dovolené a srpen/září asi IVF. U Apolináře nám řekli, že tedka stejně mají stop stav na IVF do srpna.
Docela mám z IVF strach, jak to vše bude a taky doufám, že vyřízení se nebude protahovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PavlaPir
25.5.12 10:54

NJen tak to mi u apolináře řekli také, že na IVF až tak kancem srpna, začátkem září. Tak budu do té doby zkoušet štěstí s IUI (i když ta šance ja hooodně malá). A jak se cítíš? Vydž s testováním, budu na tebe myslet

• Citovat
  • Upravit
931
25.5.12 10:57

@hanka1120 Tak třeba ten poslední pokus bude ten vítězný :-) Držím palečky at se zadaří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
25.5.12 10:58

NJen, já vím,že se ještě může ukázat,ale veškeré těhu příznaky mě rázem přešly, fakt na hlavu…já jsem na tom úúplně stejně jako ty, třetí IUI v červnu, pak oddych-je dovoláná a tak :hug: a na konci srpna nebo v září IVF,ale už to doktorovi řeknu,abychom zažádali pojišťovnu,prý to taky trvá a abych šla s přítelem předtím na genetiku.
NJen a u Vás je problém kde?? U nás nikde :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
931
25.5.12 11:03

Pavli díky. U nás na to IUI je taky šance malá :-( ale pořád doufám, že budeme vyjímka a podaří se nám to.
Ted se cítím už lépe, do středy mi bylo ale mizerně, pořád jakoby na zvracení, bolelo mě břicho, píchá mě v prsou… tak nevím jestli to není spíš předvoj ms :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
931
25.5.12 11:10

@slunečnice81 My už na genetice byli loni v létě, tak snad nebudeme muset jít znova. Dlouho jsme čekali na výsledky, ale dopadli nám výsledky dobře.
U nás je problém na obou stranách :-( já mám PCO, cykly ms nemám pravidelný a ovulací si nejsem jistá že by probíhla každý cyklus. A u přítele nám vyšel špatný spermio, byl na operaci s varikokélou, ale po operaci se spermio nedostalo do normy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
931
25.5.12 11:11

@babulka01 Myslím na Vás, ať se Vám po tom všem zadaří a třeba to bude přirozeně :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22203
25.5.12 11:11

NJen a ty jsi jak dlouho od IUI??? Že by?? ;) ;) ;)

Já jsem byla ve středu, tak určitě počkám tak 14 dní, vím, že třeba po IVF se má testovat až po 14 dnech, samozřejmě to nikdo tak dlouho nevydrží a při IUI má ještě vajíčko delší cestu, takže holky, v klídku. :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
931
25.5.12 11:13

@babulka01 Jsem 11den po IUI a 24DC… Jo v klídku se ti řekne, je to silnější než já :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22203
25.5.12 12:04

Neboj, taky budu vyšilovat. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Vidíš, já jsem dneska 20 DC a od IUI 2 dny. ;) Mám horší vaječníky, tak jsem ráda, že se mi tam objevil aspoň jeden folík. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
25.5.12 15:38

Ahoj holky,
:) přidávám se k vám já jsem také 2dny po IUI,takže teď mě čeká 14 dní čekání na výsledek ;) .Držím palce,aby jste našli // :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22203
25.5.12 18:07

Jéééé, Xk, takže my jsme na tom stejně?? :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
25.5.12 18:18

@babulka01
jj přesně tak můžeme odpočívat dny spolu :-) já teda vždy čekám na příchod ms,takže netestim,test jsem nepoužila ani nepamatuji :lol: .
tvoje to bylo první IUI vid??já jsem byla ted na druhém :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22203
25.5.12 18:27

Jj, to je moje první, takže to taky neřeším nijak extra. Ale uvidíme, třeba bude překvápko. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí