Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Já si píchala 10 tis., takže bych určitě ducha měla. A navíc, zezačátku vajíčko se dělí, zahňizďuje se až tak 6. den od oplodnění, takže si myslím, že by to na testu nebylo poznat ani.
![]()
@babulka01 no ted už pochybuju, že by se výsledek mohl ještě změnit k pozitivnímu…
@slunečnice81 píše:
Boculko, určitě Ti píchali Pregnyl, a ten způsobuje falešně pozitivní těhu test,takže ten duch je na testu taky týden,někdo i 10dní, podle toho kolik jednotek Ti píchali.Já si píchám 5000jednotek a Pregnyl tam 6 den už není. U 10.000 jedn. může být až 10 dní…Testuj až tak za týden nejříve.
No manžel mi píchal jen 1000 jednotek v úterý večer. Ve středu jsem byla na IUI
@Boculka Já mám zjištěnou poruch štítné žlázy již 5 let, brala jsem Euthyrox 50 ted jsem bez medikace. Štítná žláza se může někomu rozhodit i v těhotenství.
Njen, já testla ještě dneska,protože jdeme za chvilku trochu popít tak ať vím,ale nic
takže vysazuju utrogestan už na něho seru a z úsměvem
do posledního třetího IUI.Doufám,že mi přijde normálě ms(po tom utrogestanu). Jo a koupila jsem si 2 flaštičky Femigardu,tak to teď s přítelem 2× denně popíjíme…je to na lepší funkčnost pohl.orgánů tak třeba pomůže
Jen 1000 jednotek,to jsem ještě neslyšela a nebylo to 10000???Ale jak píší holky,do týdne nemůže na testu být nic vidět,vajíčko teprve putuje a hledá si pelíšek,kde se zahnízdí.Po těch 10 dnech nejdřííííív,ale nechci Ti brát iluze ![]()
@slunečnice81 No iluze si nedělám, jen jsem spíš byla zvědavá, jestli se mi tam ta čárka ukáže… No smíchala jsem jen 1 vodičku a 2 prášky… tak si myslím, že to bylo jen 1000 jednotek, když na 1 krabičce bylo napsáno 500… Nebo se pletu? Je to možné… Sama jsem si ho píchala poprvé…
@babulka01 Jé, tak to se všem omlouvám… Můžu se zeptat? Proč si někdo píchá jen 5 tis. a někro rovnou 10. tis? Jaký to má vliv?
To já nevím, proč to tak je, ale taky jsem měla takovou dávku.
Takže ta čárečka určitě bude pregnyl. Testni tak za pár dnů. ![]()
@babulka01 Jj testnu někdy příští týden… i když i to bude brzo… To by chtělo vydrže tak nejdřív do příštího víkendu… ale já jsem holka nedočkavá… Poslyš, když jsem si injekci píchla v úterý večer kolem 21 hod, tak do kdy mi bude trvat ovulka? Asi už je po že? ![]()
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď