IUI květen 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22203
28.5.12 17:08

Holky, posílám vám slíbenou ranní pregnylovou čárku. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Kéééž by se brzy změnila na těhu čárku. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
931
28.5.12 17:10

@babulka01 Dnes jsem 14 den po IUI.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
931
28.5.12 17:25

@Boculka Já jsem taky nic nedostala, až ted půjdeme na třetí pokus zkusím se na ně zeptat. Někdy mi fakt přijde, že o co si neřekneš to nedostaneš. Ale to bych pak musela být vševěd… jak jako laik si mám o něco říct, když ani pomalu nevím, že něco takového existuje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
28.5.12 18:38

NJen, tak dneska jsme 14 dní po IUI, já taky test nega…takže čekám ms, už možní i cítím,že přijde…jsem dnes celkem zdrblá, zase mě to vzalo nebo co :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22203
28.5.12 18:46

Holky, nevěšte hlavu, to prostě půjde. :hug: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
931
28.5.12 19:16

@slunečnice81 Jo taky mě to vzalo. V rodině se všichni těší, kord z přítelovi strany, bylo by to první vnouče. Kolem mě samé těhulky, tak se těším aspon s nimi, ale někdy mám fakt depku z toho všeho. Četla jsem zase nějaké diskuze a holky tam píšou, jak po těch stimulacích přibraly na váze a začíná mě to děsit. Spojila jsem si to co mi řekla doktorka, že by mi mohl hrozit ten hyperstimulační syndrom protože mám PCO…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
28.5.12 19:20

NJen, já teda taky přibrala tak 3kg…a prosím Tě co je to PCO jak to zjistím??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
931
28.5.12 19:24

@slunečnice81 PCO = syndrom polycystických ovarií. Holky tam psaly, že třeba nabraly až 18kg :-( si nedovedu představit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
28.5.12 19:32

tak to třeba píchali injekce delší dobu, ne? já se asi už zeptám na ivf, jak dlouho trvá to schválení a na podrobnosti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
931
28.5.12 19:37

@slunečnice81 je to možný, někdo má ten delší protokol atd. je pravda, že každý to může mít jinak, každé tělo to přijme jinak.
tak se budeme informovat, třeba nám to zaswe vyjde a budeme čekat na další testování společně ;-) říkám si, že si ty otázky na dr.budu už psát :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
28.5.12 20:09

S těmi otázkami, to je úplně to samé u mě, pořád se na něco ptám tady a když dojdu do ordinace tak jsem jak opařená a zeptám se na jednu věc z 10 co jsem se chtěla zeptat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
28.5.12 20:13

teď jsem zase četla na jiné diskuzi, že soja,je něco jako clostilbegyt,ale přírodního rázu a holky to jedli na zlepšení ovulace a tak,že jim to pomohlo.
Já už ale nevím co mám žrat dřív :cert: …kyselinu listovou, femigard, soju, gel na zlepšení pohybu spermií, chlap jí selen, zinek, taky femigard, už je toho fakt hodně, to se nedá :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
931
28.5.12 20:19

@slunečnice81 já jsem zase přemýšlela o narovnání kostrče a následně cvičit podle metody Ludmily Mojžíšové, že to prý taky pomáhá na funkční sterilitu - neplodnost?

Nemáte stím holky nějaké zkušenosti???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
28.5.12 20:22

Jéžiši NJen, já jsem na to objednaná taky, ale až v červenci,dříve neměla čas, je to takzvaná Dornova metoda, mám právě problémy s tím,že mě pořád bolí bedra a otíkají lýtka a říkala jsem si,že tohle by mohlo být i na tu pánevní oblast…určitě se na to objednej,ale to cvičení dle Mojžíšové nad tím jsem ještě neuvažovala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
931
28.5.12 20:28

Jelikož už od soboty bojuji se zablokovanýma žebrama, skřípnul se mi tam nerv a včera na pohotovosti semnou nic neudělali, tak jsem si našla kousek od nás fyzioterapeutku, které právě dělá jak odblokování žeber tak se zabývá i metodou L.Mojžíšové. Jdu tam ve středu v 13h, tak se na to poptám.
Tady na emiminu v diskuzi holky psaly, že může i lékař napsat doporučení a pak se chodí jako na rehabilitace (cvičení) a je to hrazený pojištovnou, sale nemám zkušenosti.
Zkusím se poptat i v CARu co si o tom myslí, o té Mojžíšovce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí