Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky, tak jsem si dělala dneska další test a čárka je asi stejně silná jako včera… Myslíte si, že to je pořád ten Pregnyl? ![]()
To je dobře, že se těšíš. Kdy začneš stimulovat? Alespoň mi povíš jaké to je, mě to asi čeká v září. Tak mi budeš radit ![]()
Bocul
, já si myslím, že by to pregnyl být mohl. Já včera taky doma odpoledne objevila čárku a dneska nemám nic, takže to byl asi pregnyl. Ono je na nás opravdu ještě brzy asi.
![]()
pavli tesim se na ivf ale taky se zaroven bojim.mam strach kolik bude foliku kolik se jich oplodni a nejvic se bojim opu.ja budu zacinat dlouhym protokolem kolem 22.6 tedka musim pockat na menstruaci a po menstruaci mam dojit 15dc pro rozpis a zaroven dostanu recept na nosno sprej ktery pripravuje vajecniky a pak asi nejak za 14dni zacnu fostimonem.ja mela jit taky puvodne v zari ale po tym co mne doktorka rekla ze clostik u mne prestal fungovat a navic udelal mi cystu tak jsem se rozhodla jit do toho hned ze neni na co cekat.
@babulka01 No ale já jsem strašně nedočkavá..... Kdy budeš testit?
boculko kazda jsme jina ja tak brzy nikdy netestila protoze si myslim ze je to fakt hodne brzy .mne osobne pregnyl vydrzi v tele 12dni ja testili vzdycky az 27dc nebo 13dpo
@hanka1120 No… já poprvé tak brzo testila… Ale mě to prostě nedá… Aspoň vidím mé 2 čárky
I když třeba nepravdivé…
boculko ano chapu te.ja kdyz sem tam koupim ovulacni test a vidim pak dve carky tak jsi vzdycky rikam kez by to byl tehotensky test ale pokazde na teshotenskym je jen jedna takze jsem pak zklamana.ale posledni dobou jsem ani netestila rikala jsem si ze to je zbytecne mrcha stejne dorazi a taky ze jo.drzim ti palecky at jsi uspesnejsi nez ja.
@Boculka píše:
@hanka1120 No… já poprvé tak brzo testila… Ale mě to prostě nedá… Aspoň vidím mé 2 čárkyI když třeba nepravdivé…
Tak v tom jsem na tom úplně stejně.
Ale neboj, i kdyby to teď nevyšlo, tak jednou to vyjde.
A já teď testím každý den, páč jsem testoman.
![]()
Bocul, zkus zase zítra třeba, jestli slábne. Ten spodní je dnešní?? Já nevím, mě připadá totiž ten spodní silnější, ale nechci ti dávat plané naděje, však víš.
![]()
@babulka01 No myslím, že ten spodní je včerejší
My připadají oba stejné
No uvidíme zítra… mám ještě 3 testy tak nevím, jestli nemám jít koupit do zásoby další ![]()
mne pripadaji ty testy oba stejne ale uvidite holky jednou nam to vyjde vsem.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď