Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Fakt??? Třetí je nejúspěšnější?? To jsem neslyšela.
No, já dneska jedu na chatu s holkama, dámská jízda s jejich dětma, takže tam určitě testovat nebudu a test si udělám až v pondělí, takže to bude zase odstup. ![]()
@babulka01 No prý je nejúspěšnější… Tak uvidíme
Ale už bych ho radši nepodstupovala
To se máš, že jedeš na víkend pryč. Aspoň nebudeš na to tak myslet. Já se asi zblázním ![]()
No právě, tam asi ani nebude čas přemýšlet. Bude se jííííst a jíííííst a blbnout.
![]()
@babulka01 Odkud jsi? Že bych se přidala?
Hej… mám občas pocit, že ze mě „něco“ teče a nic… Divné to. ![]()
Tak ten pocit mám taky.
A pobolívá mě břicho jako na ms, což by mohlo být dobrý. No, uvidíme, stejně to nezjistíme dřív, než se objeví čárka nebo z krve nebo prostě přijde ms.
A jsem z Karviné. ![]()
@babulka01 Z Karviné???? Já jsem z Rychvaldu!! Kde chodíš do CAR??? Hej, to břicho mě taky občas bolí ale ne jako před MS ale tak popichává
Fáááákt??? CHachááá, tak to je prča. No my jezdíme do Ostravy do Gyncentra k Čermákovi.
![]()
@babulka01 A já do ambulance vedle k panu doktorovi Lachčinovi
Hej, kdy jsi v tu středu byla u toho doktora??? Já tam trčela od 10:45 cca do 11:30 hod ![]()
Haha, my tam byli v 7 hod. na odběr spermia a pak v 9 hod. jsem šla na zavedení. Pak jsem tam ještě čekala 20 min. v čekárně, aby mi nebylo zle prý.
![]()
J8 bych neletěla, švagrová letěla ve 3 měsíci na Kubu a potratila, je fakt, že tam letěla podstatně delší dobu…za mě nedoporučuji!!!
@babulka01 No manžel ráno taky šel na 7 a říkal, že tam bylo docela plno - i pár - to jste byli vy? Hej, to by byla náhod
No mě při zavedení je vždy trošku zle. Jako při menzes… Po prvním zavedení, jak mi to tam stříkl, jsem myslela, že chcípnu. U druhého jsem věděla, co bude a už to nebylo takové strašné ![]()
Aha, tak mě nebylo vůůůůbec nic. Jo a byli jsme to my, manžel chtěl pomoct.
![]()
To je fakt sranda. A uvidíš, že nám to určitě vyjde. Já už vlastně jednou otěhotněla, při 1. IVF, jenže bohužel miminko se přestalo vyvíjet, příroda je mocná čarodějka, no.
Ale věřím tomu, že budeme maminy obě.
![]()
@babulka01 No, četla jsem to v popisu… To mě moc mrzí… Doufám, že mě nic takového nepotká… Tak uvidíme, která z nás dvou bude první
Možná tento měsíc budeme obě ![]()
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď