IUI květen 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22203
1.6.12 10:47

Fakt??? Třetí je nejúspěšnější?? To jsem neslyšela. :mrgreen: :mrgreen: No, já dneska jedu na chatu s holkama, dámská jízda s jejich dětma, takže tam určitě testovat nebudu a test si udělám až v pondělí, takže to bude zase odstup. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
1.6.12 10:56

@babulka01 No prý je nejúspěšnější… Tak uvidíme :-) Ale už bych ho radši nepodstupovala :jazyk: To se máš, že jedeš na víkend pryč. Aspoň nebudeš na to tak myslet. Já se asi zblázním :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22203
1.6.12 11:01

No právě, tam asi ani nebude čas přemýšlet. Bude se jííííst a jíííííst a blbnout. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
1.6.12 11:03

@babulka01 Odkud jsi? Že bych se přidala? :mrgreen: Hej… mám občas pocit, že ze mě „něco“ teče a nic… Divné to. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22203
1.6.12 11:12

Tak ten pocit mám taky. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: A pobolívá mě břicho jako na ms, což by mohlo být dobrý. No, uvidíme, stejně to nezjistíme dřív, než se objeví čárka nebo z krve nebo prostě přijde ms. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: A jsem z Karviné. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
1.6.12 11:16

@babulka01 Z Karviné???? Já jsem z Rychvaldu!! Kde chodíš do CAR??? Hej, to břicho mě taky občas bolí ale ne jako před MS ale tak popichává

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22203
1.6.12 11:17

Fáááákt??? CHachááá, tak to je prča. No my jezdíme do Ostravy do Gyncentra k Čermákovi. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
1.6.12 11:21

@babulka01 A já do ambulance vedle k panu doktorovi Lachčinovi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Hej, kdy jsi v tu středu byla u toho doktora??? Já tam trčela od 10:45 cca do 11:30 hod :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22203
1.6.12 11:31

Haha, my tam byli v 7 hod. na odběr spermia a pak v 9 hod. jsem šla na zavedení. Pak jsem tam ještě čekala 20 min. v čekárně, aby mi nebylo zle prý. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
1.6.12 12:19

J8 bych neletěla, švagrová letěla ve 3 měsíci na Kubu a potratila, je fakt, že tam letěla podstatně delší dobu…za mě nedoporučuji!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
1.6.12 12:26

@babulka01 No manžel ráno taky šel na 7 a říkal, že tam bylo docela plno - i pár - to jste byli vy? Hej, to by byla náhod :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: No mě při zavedení je vždy trošku zle. Jako při menzes… Po prvním zavedení, jak mi to tam stříkl, jsem myslela, že chcípnu. U druhého jsem věděla, co bude a už to nebylo takové strašné :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22203
1.6.12 12:44

Aha, tak mě nebylo vůůůůbec nic. Jo a byli jsme to my, manžel chtěl pomoct. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
1.6.12 13:07

@babulka01 Tak to je psycho, jak je ten svět malý :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22203
1.6.12 13:13

To je fakt sranda. A uvidíš, že nám to určitě vyjde. Já už vlastně jednou otěhotněla, při 1. IVF, jenže bohužel miminko se přestalo vyvíjet, příroda je mocná čarodějka, no. :nevim: :nevim: Ale věřím tomu, že budeme maminy obě. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
1.6.12 13:40

@babulka01 No, četla jsem to v popisu… To mě moc mrzí… Doufám, že mě nic takového nepotká… Tak uvidíme, která z nás dvou bude první :mrgreen: Možná tento měsíc budeme obě :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí