Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ty v úterý?? Já v pondělí ve 21 hod. a šla jsem na IUI ve středu. To je divné, že??
Já myslím, že už je po.
holky ja si pycham vzdycky 10000 jednotek a mam ho v tele presne vzdycky 12 dni uz to mam vyzkousene.takze urcite ty dve carky byl pregnyl njen myslim si ze 12 po iui je brzy ja testuji vzdycky az 14den po iui.
@babulka01 No v úterý… V pondělí jsem byla u doktora a on že si to mám píchnou v úterý večer… No tak se stalo… a inseminace proběhla ve středu kolem 10:30 ráno… No a s manželem jsme to „pojistili“ ve středu večer (cca asi tak ve 22 hod) a včera večer (což už asi bylo pozdě)… To čekání bude strašné… Já jsem hodně nedočkavý člověk…
@hanka1120 Po kolikáté už podstupuješ inseminaci? Já podruhé… A po tom zákroku, omezuješ se v něčem? Nebo podporuješ to něčím?
Holky, teď po té druhé inseminaci trochu špíním… Je to normální?? Při prvním absolutně nic… a teď trochu ano. A dále jsem se chtěla zeptat… Může nějak sex ublížit úspěšnosti inseminace? Možná že je to hloupá otázka, ale já v hlavě mám vždy takový blok… Možná zbytečný, ale je tam…
@Boculka Já myslím, že po inseminaci sexík není vůbec na škodu, aspoň se zvětší pravděpodobnost úspěchu.
Ale to špinění nevím, co může být. ![]()
@babulka01 Vím, že sexím po inseminaci není na škodu… Ale já myslím třeba týden po inseminaci… Nebo prostě po ovulaci…
boculko zitra jdu na ultrazvuk a v tydnu bude moje druha a posledni iui,jinak doktorka zakazala kolo bazen posilovnu no proste kde se namahas no a sex ten doporucujou nam rekli ze se mame snazit po 3 iui 3 dny po iui.ze spinis to nevadi nekdo to tak ma.
@hanka1120 No dneska to je 6. den a jsem strašně nervozní… Když nevyjde tato, tak budu brát hormony (Clostyl?) 5-9 den cyklu a pak 3. inseminace… Už je to více jak rok co se s manžou snažíme… acho jo…
Holky, tak dneska jsem zkoušela testík na pregnyl a je tam čárka, takže stále ho mám asi v těle, sfiňu.
Odpoledne hodím fotku, jak krásně ta čárka vypadá, no, krásně, kdyby byla těhu čárka, že.
![]()
Holky včera jsem byla na pohotovosti se zádama, zablokovaný žebra a skříplý nerv a jelikož mě chtěli hnát na rentgen, tak mi pro jistotu dělali test z krve a těhotná nejsem… takže ted čekám už jen na ms ![]()
Holky, dával vám gynekolog po inseminaci hormony pro snadnější uhnízdění embria??? Mě nic takového nedával a jak tak čtu na netu, tak něco takového existuje. Kdy se ty prášky dávají?
Já jsem dostávala při IVF a KET utrogestan, ale teď jsem ho taky nedostala, asi to zkouší bez toho, čistě na přírodě. ![]()