Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
holky je to jak kde, ve FN Olomouc dělají utrazvuk ráno 8,30 před insemkou a pak na 12,30 IUI…takže jednou jsem přišla 13DC a bylo to prasklé…takže z toho nic nebylo
Lucie,říká se, že 3 IUI bývá nejúspěšnější, takže ještě nic není ztraceno.Já jsem po 2 a těším se na to 3 a když nic tak se těším, že v srpnu otěhotním metodou IVF ![]()
Já jsem v Polance ve Fertimedu a IUI dělaji 2krát v týdnu a pokaždé dělají utz aspoň já to tak měla.Ve středu 10.30utz a za půl hoďky IUI a v pátek to stejne utz a zase IUI.Mám první za sebou a bez úspěchu,dnes přišla ta mrcha.
Luci, ještě není nic ztraceno. Počkej, ještě se ta druhá může objevit
Moc moc moc držím palečky a budu věřit, že se ještě ukáže.
Ivči také také. Zrovna jsem z toho taky trošku nesvá, protože jsem byla na utz v pondělí a zítra jdu na IUI. A hrozně by mě zajímalo, co se tam děje a jestli už to není pozdě.
Slunečnice tak jsem nakonec ovu test nekoupila, ale pozoruju se a musím říct, že jsem na sobě zatím nic neobvyklého nenašla. Tak buď ovulku nepoznám, nebo ještě neproběhla (což by bylo úžasný)
Ivet to mě mrzí, že mrcha dorazila. Ale neznám nikoho, komu by se to na poprvé podařilo. Hlavu vzhůru, jsme v tom všechny spolu
Luci stejně se mi u tebe tomu nechce věřit. Já jsem na tebe spoléhala. Takových folíků.
Taky jsem slyšela,že spíš na potřetí.Nevěším hlavu zkusíme 3krát IUI a když nic tak IVF jednou budem všechny maminy ![]()
Ivet všude se říká něco jiného. Mě třeba teď dr. řekla, na IUI je šance, tak ať to zkoušíme. A první se kterou jsem mluvila, mi IUI nechtěla ani udělat a chtěla hned IVF
utrogestan se dává,až je jistojistě po ovulaci, to se mi nezdá „den před“ a anopyrin to se asi nedává každému…to slyším poprvé ![]()
to je krásné, já bych brala teda jen jednu,ale taky princezničku ![]()
Jo jo holky, ono je ve finále jedno co bereme a kdy to bereme, hlavně aby to vyšlo
pokud by to šlo ovlivnit, tak bych si přála taky princezničku. ale říkám, že jak mile uvidím // budu tak štastná a je jedno co to bude! hlavně aby pak vše probíhalo v pořádku.
NJen a jak se cítíš?? jsi taky 5den po IUI,že?? Já se cítím výborně, zavádím si utrogestan a dneska teda od poledne mě jakoby píchá vevnitř, někdy i jakoby mě někdo bodl…ale zase to hned přestane…tak doufám,že je všechno v pořádku. Možná je to pozůstatek toho Pregnylu, ten jsem si píchala v neděli,ale ten by jsem už v sobě neměla mít,minule jsem ho měla v sobě 5 dní,což odpovídá tomu,že každých 1000 jednotek 1 den,já měla 5000jednotek.
asi jsem to zakřikla,dneska mě začíná čím dál intenzivněji píchat a bodat v děloze,né pořád,ale tak co 1/2 hodina, ani ne tak na vaječníkách jak uprostřed…doufám,že nebude zle nebo mimoděložní, to bych se asi zbláznila. Píchalo někoho po IUI 5den?? Pregnyl by už v těle být neměl…
![]()