IUI květen 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1257
17.5.12 13:38

holky je to jak kde, ve FN Olomouc dělají utrazvuk ráno 8,30 před insemkou a pak na 12,30 IUI…takže jednou jsem přišla 13DC a bylo to prasklé…takže z toho nic nebylo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
17.5.12 13:41

Lucie,říká se, že 3 IUI bývá nejúspěšnější, takže ještě nic není ztraceno.Já jsem po 2 a těším se na to 3 a když nic tak se těším, že v srpnu otěhotním metodou IVF :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
17.5.12 17:40

Já jsem v Polance ve Fertimedu a IUI dělaji 2krát v týdnu a pokaždé dělají utz aspoň já to tak měla.Ve středu 10.30utz a za půl hoďky IUI a v pátek to stejne utz a zase IUI.Mám první za sebou a bez úspěchu,dnes přišla ta mrcha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PavlaPir
17.5.12 19:21

Luci, ještě není nic ztraceno. Počkej, ještě se ta druhá může objevit :) Moc moc moc držím palečky a budu věřit, že se ještě ukáže.

Ivči také také. Zrovna jsem z toho taky trošku nesvá, protože jsem byla na utz v pondělí a zítra jdu na IUI. A hrozně by mě zajímalo, co se tam děje a jestli už to není pozdě.

Slunečnice tak jsem nakonec ovu test nekoupila, ale pozoruju se a musím říct, že jsem na sobě zatím nic neobvyklého nenašla. Tak buď ovulku nepoznám, nebo ještě neproběhla (což by bylo úžasný)

• Citovat
  • Upravit
PavlaPir
17.5.12 19:23

Ivet to mě mrzí, že mrcha dorazila. Ale neznám nikoho, komu by se to na poprvé podařilo. Hlavu vzhůru, jsme v tom všechny spolu

• Citovat
  • Upravit
PavlaPir
17.5.12 19:24

Luci stejně se mi u tebe tomu nechce věřit. Já jsem na tebe spoléhala. Takových folíků.

• Citovat
  • Upravit
719
17.5.12 19:57

Taky jsem slyšela,že spíš na potřetí.Nevěším hlavu zkusíme 3krát IUI a když nic tak IVF jednou budem všechny maminy :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PavlaPir
17.5.12 20:11

Ivet všude se říká něco jiného. Mě třeba teď dr. řekla, na IUI je šance, tak ať to zkoušíme. A první se kterou jsem mluvila, mi IUI nechtěla ani udělat a chtěla hned IVF

• Citovat
  • Upravit
1257
17.5.12 20:24

utrogestan se dává,až je jistojistě po ovulaci, to se mi nezdá „den před“ a anopyrin to se asi nedává každému…to slyším poprvé :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
17.5.12 20:42

no asi ano,jinak je to utrogestan nééé ultrogestan :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
17.5.12 20:54

to je krásné, já bych brala teda jen jednu,ale taky princezničku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PavlaPir
17.5.12 22:06

Jo jo holky, ono je ve finále jedno co bereme a kdy to bereme, hlavně aby to vyšlo

• Citovat
  • Upravit
931
18.5.12 13:10

pokud by to šlo ovlivnit, tak bych si přála taky princezničku. ale říkám, že jak mile uvidím // budu tak štastná a je jedno co to bude! hlavně aby pak vše probíhalo v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
18.5.12 14:54

NJen a jak se cítíš?? jsi taky 5den po IUI,že?? Já se cítím výborně, zavádím si utrogestan a dneska teda od poledne mě jakoby píchá vevnitř, někdy i jakoby mě někdo bodl…ale zase to hned přestane…tak doufám,že je všechno v pořádku. Možná je to pozůstatek toho Pregnylu, ten jsem si píchala v neděli,ale ten by jsem už v sobě neměla mít,minule jsem ho měla v sobě 5 dní,což odpovídá tomu,že každých 1000 jednotek 1 den,já měla 5000jednotek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
18.5.12 15:53

asi jsem to zakřikla,dneska mě začíná čím dál intenzivněji píchat a bodat v děloze,né pořád,ale tak co 1/2 hodina, ani ne tak na vaječníkách jak uprostřed…doufám,že nebude zle nebo mimoděložní, to bych se asi zbláznila. Píchalo někoho po IUI 5den?? Pregnyl by už v těle být neměl… :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí