Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
jak se říká věrmě doktorům však ví co dělají, není to vždy pravda, kolikrát jsem si musela říct, oni by zapoměli,jsou to taky jen lidi a mají tam každých 20minut další takže jim to taky může někdy vypadnout
Hani děkuju, snad uvidíme. To mě moc mrzí
Takže teď už bude poslední IUI? Já zase dnes chytla jinou dr., která mi řekla, že šance je, tak ať zkoušíme. Pregnyl mám píchnout ve čt, ale tak nějak jsem chtěla jít ráno a bylo by to víc jak 24hod., to asi není dobrý, že?
Slunečnice, to já právě u sebe ovulku vůbec nepoznám, tak třeba opravdu jí mám dýl. Kéž by. Dr. pořítala tak aby dorostl folík
okolo 30dní, ale teď naposledy jsem to dostala dřív. Už jsem přemýšlela, že zkusím koupit ovu testy, ale zase tomu chci věřit, že by to třeba díky tomu mohlo vyjít
no ovu test si udělej určitě, budeš si jistá,zda ovulka už byla nebo bude
jéje holky, to je základ, vědět, kdy je ovulka
…tak šup pro testy,ať jste si jistý a víte,že jste to v ten měsíc neprokoučovali.
NJen, já kupuji v lékárně, po těch 5kusech,ale je to dost drahé, takže jsem si přes net nakoupila po kusech,asi 20ks ovu testů a 5ks těhotenských a stálo mě to 340Kč.Jinakt v lékárně přijde těch 5 asi na 140Kč což je dost.
Ale ovu testy jsou spolehlivé a jakmile máš tu testovací čárku stejně silnou nebo i silnější jak kontrolní tak do 24-36hodin proběhne ovulka. Tak potom je dobrý začít s milováním,samozřejmě my to jistíme i před ![]()
Ani ovulační bolesti nemáš?no někdo je necítí, já teda jo, píchá mě v zadku, v boku a na straně na vaječníkách,zhruba tak 2 dny
Jééé moc díky za rady. Mrknu na net a nakoupím si taky do zásoby.
Já mám cykly různě, nemám to moc pravidelně, způsobuje mi to PCO a možná i štítnice má na to vliv
ted jsem měla cyklus po 27 dnech, předtím po 49, 36… takže od té doby co jsem vysadila HA to vyjde max dva měsíce po sobě ve stejném intervalu, pak je to různý.
Když se tak zamyslím, tak občas mě bolelo v podbříšku, někdy i prsa, ale jestli to souviselo s ovu nevím… v tomhle jsem trošku pozadu a možná i lenoch na sobě něco pozorovat ![]()
ahojky holky dneska jsem zkusila TT a sněhobilo
počkam do neděle a jdem na 2 IUI
Holky taky jste byly před IUI jen jednou na ultrazvuku? To mě dost zarazilo,že si nekontrolují jak jsme nahcystané na „sex“
Já měla na prvním ultrazvuku 8DC jeden folikul 14mm a 10mm a na druhé straně pár folikulů 8mm
Ale sliznice jen 5 mm tak mi nasadili 11DC Estrimax a píchla mi sestra Neofolin. A 12DC jsem šla na IUI. Ráda bych věděla jak na tom jsem těsně před výkonem. ![]()
@ivcik83 píše:
Holky taky jste byly před IUI jen jednou na ultrazvuku? To mě dost zarazilo,že si nekontrolují jak jsme nahcystané na „sex“Já měla na prvním ultrazvuku 8DC jeden folikul 14mm a 10mm a na druhé straně pár folikulů 8mm
Ale sliznice jen 5 mm tak mi nasadili 11DC Estrimax a píchla mi sestra Neofolin. A 12DC jsem šla na IUI. Ráda bych věděla jak na tom jsem těsně před výkonem.
AHOJKY JÁ MĚLA 2 UTZ jeden v 11dc a potom 14dc a 15 jsem byla na IUI
@Lucie34 … ještě neztrácej naději, třeba v neděli budou //
já budu testovat až příští týden v neděli (nejdříve), tak jsem zvědavá. držím palce ![]()
@ivcik83 … já jsem byla na ultrazvuku ve čtvrtek 9DC a měla jsem na jedné straně folikul 14mm a na druhé straně folikuly kolem 10mm. V neděli jsem píchla pregnyl a v pondělí na IUI (13DC). někdy jsem z toho tak vyplesknutá, že se pak i zapomínám ptát dr. co mě zajímá.