Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
a vitamíny jsou, je to selen zinek, koupíš to v lékarně za 80Kč a pomáhá to, my zlepšení za 4 měsíce z 20mil na 38,5 mil…takže za mě určitě doporučuji…ještě se doporučuje nějaká macca,ale to nemám odzkoušené
Ahojky mohu se taky přidat? Je to pro nás tet aktuální
Já jdu na svoje první IUI v úterý:-)
@hanka1120 taky bych zatím zkoušela IUI, není to tak náročné a třeba se na nás usměje štěstí a podaří se mimi i bez IVF. já osobně mám docela z IVF strach, ale určitě pokud se nezadaří tak zkusíme i tuto možnost. Miminko si moc přejeme.
NJen Já si ty jména těch dr nepamatuju
Cože? Kolik ti je? To fakt nechápu někomu rozmlouvat dítě, protože je mladý. Když tpo takhle řešíte, tak to asi není jen tak a o mimčo opravdu stojíte. U nás se nedá říct, že se snažíme, manžel je po chemoterapii neplodný. Takže zítra razím na utz a uvidím kdy na IUI. Jsem hrozně zvědavá jak zítra dopadnu, protože jsem poprvé brala clostik, tak jak na něj budu reagovat a kolik se toho urodí ![]()
Ivcik83 ahoj, tak to držím palečky, aby to bylo 1. a také poslední IUI ![]()
Slunečnice, tobě na zítra také držím moc moc palečky ![]()
ahoj Pavli já se citim asi netěhotně
nic my neni krom toho že mě boli pořad ten podbřišek a už dva dny mě palí žaha co snim tak mi nic neni
Pavli je mi 25 a přítelovi 27. Já jsem taky koukala, nepřipadám si nějak enormě mladá. Znám i mladší maminky. Tímto argumentem jsem se nenechala absolutně odradit ![]()
Já včera píchla pregnyl a dneska ve 14h jdu na druhý pokus IUI
, tak mi držte holky palečky ![]()
@NJen píše:
Pavli je mi 25 a přítelovi 27. Já jsem taky koukala, nepřipadám si nějak enormě mladá. Znám i mladší maminky. Tímto argumentem jsem se nenechala absolutně odraditJá včera píchla pregnyl a dneska ve 14h jdu na druhý pokus IUI
, tak mi držte holky palečky
ahojky NJen držim vše co mam ![]()
NJen já jsem na tom stejně,včera píchala v 20,00 Pregnyla a dnes v 12,30 jdu na 2 IUI…tak v tom budeme společně ![]()
@slunečnice81 píše:
NJen já jsem na tom stejně,včera píchala v 20,00 Pregnyla a dnes v 12,30 jdu na 2 IUI…tak v tom budeme společně
ahojky držim moc palečky ![]()
@slunečnice81 Držím moc palečky ![]()
Nějak jsem tu mezi vámi nabrala optimismus, že to vyjde!
Díky moc Luci, děkuji všem… ![]()
@NJen píše:
@slunečnice81 Držím moc palečkyNějak jsem tu mezi vámi nabrala optimismus, že to vyjde!
Díky moc Luci, děkuji všem…