IUI květen 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6327
2.5.12 10:11

anit u tebe druhe tehu musi vyjit drzim palecky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PavlaPir
2.5.12 10:36

Hani jistěte jistěte :) Bylo by to supééér. Já se to dozvím zítra, ale občas mě bolí břicho jak před mrchnou, takže tak za týden dorazí :(

Luci děkuju. Ona dorazí tak za týden, tedy byla bych šťastná kdyby nedorazila, ale moc tomu nevěřím. Už mám doma clostík a pregnyl v pohotovsti na další pokus. Ale to už bude 4. pokus a nějak přestávám věřit :( Třeba ten clostík pomůže. Zatím jsem to měla jen tak beze všeho. Ale při špatném spermio, asi ani clostík nepomůže :(

• Citovat
  • Upravit
4894
2.5.12 10:43
@PavlaPir píše:
Hani jistěte jistěte :) Bylo by to supééér. Já se to dozvím zítra, ale občas mě bolí břicho jak před mrchnou, takže tak za týden dorazí :(Luci děkuju. Ona dorazí tak za týden, tedy byla bych šťastná kdyby nedorazila, ale moc tomu nevěřím. Už mám doma clostík a pregnyl v pohotovsti na další pokus. Ale to už bude 4. pokus a nějak přestávám věřit :( Třeba ten clostík pomůže. Zatím jsem to měla jen tak beze všeho. Ale při špatném spermio, asi ani clostík nepomůže :(

Pavli držim vše co mam at nedorazi.Já se taky zitra dozvim co a jak jestli bude vše jak ma byt tak zitra by mohlo klapnout IUI tak uvidime jinač jdem do dalšiho pokusu s clostikem.Divam se že maš aj pregnyl já ho nemam :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1532
2.5.12 10:51

holky děkuji, ale něco mi říká, že to vyjde ,tak tomu budu věřit. Pavli myslím na tebe, aby to bylo ok a našla jsi //

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1532
2.5.12 11:00

Pavli ještě nezoufej, mě bolelo břicho ještě tak 3-4 dny po tom co už jsem věděla že jem těhu, stejně jako na ms a dost dlouho i před tím než měla dorazit, takže myslím na tebe … :srdce: je máj ,lásky čas a zázraky se občas dějí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PavlaPir
2.5.12 11:03

Luci děkuju. Já tobě také držím palce, určitě ti zítra IUI vyjde.Doktorka mi napsala 2 balení clostiku a pregnyl, abych nemusela platit za recept pokaždé. (Nebo věděla, že to nevyjde, tak mi to napsala). Luci ty si taky clostík dosud nebrala?

Anit tak vidíš, to je dobře. Je důležitý abys měla dobrý pocit, to potom opravdu vyjde. Děkuju moc, jste hodný holky, moc bych si to přála

• Citovat
  • Upravit
4894
2.5.12 11:07
@PavlaPir píše:
Luci děkuju. Já tobě také držím palce, určitě ti zítra IUI vyjde.Doktorka mi napsala 2 balení clostiku a pregnyl, abych nemusela platit za recept pokaždé. (Nebo věděla, že to nevyjde, tak mi to napsala). Luci ty si taky clostík dosud nebrala?Anit tak vidíš, to je dobře. Je důležitý abys měla dobrý pocit, to potom opravdu vyjde. Děkuju moc, jste hodný holky, moc bych si to přála

Pavli já beru 17-25 den duphaston a potom 3-7 den clostik a potom jednou tydně dostinex mam zvyšeny prolaktin ale pregnyl mi dr nepsal vim že některe holčiny taky ho maj ale mě dr nic nedala jjen mi řekla že nevěřila že budu tak krásně reagovat na clostik mam ho poprve nasazen tak uvidime

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PavlaPir
2.5.12 19:50

Luci tak toho bereš hodně, takže asi ten pregnyl není potřeba. Oni vědi co a jak. Já jsem zvědavá jak na ten clostik budu reagovat a kolik toho budu mít.

Holky prosím poraďte mi, byla jsem na záchodě a měla na papíru trošičku krve, přitom menses mám dostat až za 14 dní a zítra testovat. Nikdy se mi to nestalo, tak mě to trochu polekalo. Byla jsem to zkontrolovat a teď už nic. Nevíte co by to mohlo být?

• Citovat
  • Upravit
PavlaPir
2.5.12 19:51

Menses za týden, já se přepsala :(

• Citovat
  • Upravit
1532
2.5.12 20:34

Pavli a jakou měla ta krev barvu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PavlaPir
2.5.12 20:42

Anit neměla úplně tmavou

• Citovat
  • Upravit
1532
2.5.12 20:48

Tak to nevím pavli, ale snad to nic nebude…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PavlaPir
2.5.12 20:49

Mám z toho blbý pocit, ale děkuju

• Citovat
  • Upravit
776
2.5.12 21:49

PavlaPir třeba je to nidační špinění ;) držím pěstičky ať tam jsou //

@AnitramV tobě též držím pěsti ať dopadne dobře ult. :srdce:

Jinak jsem se dnes docela vylekala, ležela jsem odpo na břiše a četla jsem si, pootočila jsem se na pravou stranu (mám jen vaječník na pravé) a najednou tupá bolest a tlak, myslíte, že to může být od toho jak rostou folíci? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PavlaPir
3.5.12 08:30

Holky opět jen / :,(

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat