IUI květen 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
PavlaPir
2.5.12 08:21

Majdalenko tak hlavně že to doktoři umí odhadout a v ten správný čas tam ty mršky vypustit :)

Hani tak to zkoušejte, víš jak dopadla Ivča, šance pořád jsou :dance:

• Citovat
  • Upravit
6327
2.5.12 08:24

pavli diky vim ze sance jsou porad jistime denne tak uvidime.jen kdyby mne tak hrozne nebolely vajecniky a podbrisek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4894
2.5.12 08:28

dobré ránko děvčatka :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PavlaPir
2.5.12 09:17

Hani a neznamená ta bolest ovulaci? Já se v tom nějak nevyznám, ale proč by tě to jinak bolelo

Luci ahoj, jak se máš?

• Citovat
  • Upravit
4894
2.5.12 09:20
@PavlaPir píše:
Hani a neznamená ta bolest ovulaci? Já se v tom nějak nevyznám, ale proč by tě to jinak boleloLuci ahoj, jak se máš?

AHOJ Pavli jj jde to zitra jedu na UTZ a uvidi se jestli bude jak ma byt tak 12.30h bude IUI

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1532
2.5.12 09:29

Luci tak držím palce ať to vyjde :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PavlaPir
2.5.12 09:33

Taky držím palce, dej vědět. Určitě to dobře dopadne

Anito, jak se máš ty? Už máš za sebou utz?

• Citovat
  • Upravit
4894
2.5.12 09:34
@AnitramV píše:
Luci tak držím palce ať to vyjde :palec:

ahoj Ani děkuji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
2.5.12 10:03

pavli ano vajecniky bolijou pred ovulkou a v dobe ovulace.ja mela 3 folikuli dva dominatni a jeden mensi.tak to vic citim.ale merim bt a ovulka jeste neprobehla ale kazdym dnem brzy probehne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1532
2.5.12 10:03

Pavli ještě ne, k dr, jdu až příští středu a to doufám, že už mě pošle i na ultrazvuk snad to stihnu na čt, už jsem z toho napůl blázen, mám z toho obavu… minulé těhu skončilo v 6týdnu, … :zed: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1532
2.5.12 10:05
tak šup šup :hug: .-) držím pěsti
@hanka1120 píše:
pavli ano vajecniky bolijou pred ovulkou a v dobe ovulace.ja mela 3 folikuli dva dominatni a jeden mensi.tak to vic citim.ale merim bt a ovulka jeste neprobehla ale kazdym dnem brzy probehne
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PavlaPir
2.5.12 10:08

Hani tak to jistěte. 2 dominatní to by mohlo vyjít, to by bylo skvělý. Byl by to ten nejlepší způsob.

Anit to bude v pořádku, neboj. Mysli na miminko a že je mu u tebe dobře a nic mu nechybí. Ono je silné a určitě se mu u tebe líbí

• Citovat
  • Upravit
PavlaPir
2.5.12 10:10

Holky já mám zítra 14 dní po IUI a myslím, že to zase nedopadlo, úplně se bojím udělat test a vidět tam zase jen tu / :( už teď to na mě dopadá a to jsem ten test ještě neudělala…

• Citovat
  • Upravit
6327
2.5.12 10:11

anit dekuji.pavli jistime tedka kazdy den,bylo by to skveli kdyby to vyslo.a co u tebe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4894
2.5.12 10:11
@PavlaPir píše:
Holky já mám zítra 14 dní po IUI a myslím, že to zase nedopadlo, úplně se bojím udělat test a vidět tam zase jen tu / :( už teď to na mě dopadá a to jsem ten test ještě neudělala…

Pavli moccc držim palečky at to vyjde :hug: Pavli když Ms nedošla tak je to nadějné nééé :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí