IUI květen 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2190
23.4.12 19:51

mám si to píchnout do podbřišku,je jedno na jakou stranu,tak to někam píchnu.Ale je zajímavý,že oni mi to vždycky píchali do zadku :nevim: .Ty sis to taky píchala? jj tu tekutinu musim přenést do skleničky s práškem a až se rozpustí,tak zase nazpátek,vyměnit jehly a pak nasát a píchnout :palec: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PavlaPir
23.4.12 20:52

Ne ne mě to právě také píchali vždy do zadku, ale tak když ti poradili tak by to asi neměl být problém. Já myslela, že jdeš na první IUI, u jaké příležitosti si pregnyl dostala předtím?

• Citovat
  • Upravit
1532
24.4.12 07:37

Pavli, malej je Štěpán a je 2.
Já musím ten menopur také míchat, přesně jak píše xk.kx

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
776
24.4.12 11:15

Ahojky,
můžu se přidat? Já stimuluji Clostilbegytem, měla jsem jeden cyklus „zkušební“ jak budu na closík reagovat a od včera (3DC) jsem začala zobat zase 1-0-0 protože jsem měla minulý cyklus 2 folíky dominantní a 2 o kousíček menší, tak doktor rozhodl, že stimulka stačí. V pondělí jdu na ultrazvuk a pak dostanu další instrukce. Jinak jsem musela začít stimulovat dřív, protože ovu bývá až 18Dc a někdy později, tak aby nám to teď vyšlo na pracovní den :) :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
24.4.12 14:52

ahoj holky, já budu mít v květnu také 2 IUI, v březnu se nezadařilo a v dubnu jsem si to sama pos..la, protože jsem si myslela, že je už po ovulce a ono asik nebylo :lol: Vlastní tělo poznat je velká věda a na to, že se od loňského května taky snažíme ovulaci hlídat, zkoumat, tak pořád nevím kdy je ovulace…jestli, když mám 2 dny bolesti na vaječníkách-10 a 11DC a nebo až 13-14DC kdy jsou folíky velké kolem těch 20mm…nevím.Takže nám moc přeji, aby květen byl pro nás ten zlomový, je to lásky čas tak snad se nám zadaří :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1532
24.4.12 14:58

ahoj holky, tak u nás už se asi ani ta první IUI nekoná… už máme asi zaděláno, zítra jdu na krev a uvidíme jestli se to potvrdí, budu doufat a vám držet pěstě aby se zadařilo na iui :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
776
24.4.12 18:13

@slunečnice81 taky doufám, že bude květen opravdu lásky čas :hug: :mrgreen:

@AnitramV já kam vlezu, tam to hned otěhotní, zase tady ale tak dlouho nejsem :mrgreen: držím palečky aby vše bylo dobré :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PavlaPir
24.4.12 18:39

Majdalenko já mám brát clostík 1-0-1 a nikdy jsem ho neměla, tak doufám, že reagovat budu dobře. Já jsem toto IUI měla hezký folík, ale stejně tomu moc nevěřím i když bych si to moc přála

Slunečnice z toho si nic nedělej, já to také nepoznám. Ani na sobě nějak nic nepozoruju, že by mě bolely vaječníky - vůbec to nepoznám. Ale je pravda, že toto IUI mě v ten den odpo a druhý den dopo bolelo v podbřišku, tak nevím, jestli to má něco společného s ovulací nebo to bylo po IUI :?

Anito, tak to je skvělý! Moc moc moc gratuluju. Tak dej zítra vědět, budu na tebe myslet :)

• Citovat
  • Upravit
6327
24.4.12 19:42

holky tez mne ceka iui a uz brzo a bude to ma druha.s nejakyma holkama se znam s jine diskuze atk holky ahoj.jo a pregnyl se muze pichat i do briska.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
24.4.12 20:23

já taky píchal pregnyla 2× do bříška, jednou to nebolelo vůbec a podruhé to štípalo, ale nevím zda to nebyl tím, že jsem to dezinfikovala slivovicí :mrgreen: -místo vpichu
Velká gratulace AnitramV-zkoušela jsi test?? a jak dlouho jste se snažili???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
776
24.4.12 22:31

já se bojím toho jestli budu muset píchat pregnyl, píchala jsem si několik měsíců injekce na naředění ale to už je pár let zpět, to jsem byla ještě odvážná :mrgreen: No ale ještě nevím co a jak u nás bude, info budu mít v pondělí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1532
25.4.12 07:25

Slunečnice test jsem dělala a byla druhá čárka slabonká, zkoušíme od října 2011, takže relativně málo, a před 2 měsíci se to začalo řešit přes pana doktora, dneska jsem měla dostat ms a v pátek začít stimulovat, ale asi z tohho nic nebude :mrgreen: na normální početí nám dávali šanci 7%

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
25.4.12 10:10

anit to bude urcite tehu,nekdy to doktori sami neodhadnou.nam davaji sanci na normalni poceti 12 procent.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
25.4.12 10:12

jaktože tak málo? nějaký závažný problém?? asi si u Tebe tělo řeklo, že žádnou stimulaci nechce a šup…jsi těhotná, moc gratuluji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4894
25.4.12 10:44

Holky mužu k Vám od neděle beru clostik 1-0-1 a v ponděli bych chtěla jet na UTZ Nnevim jestli to neni brzo?minulej měsic jsem byla na UTZ 15dc sice tam byl jeden folik 15mm a druhej prasknul tak jsem měla po ovu neměla jsem žadnou stimulku a dr mě předepsala clostik tak uvidime

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí