Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
mám si to píchnout do podbřišku,je jedno na jakou stranu,tak to někam píchnu.Ale je zajímavý,že oni mi to vždycky píchali do zadku
.Ty sis to taky píchala? jj tu tekutinu musim přenést do skleničky s práškem a až se rozpustí,tak zase nazpátek,vyměnit jehly a pak nasát a píchnout
![]()
Ne ne mě to právě také píchali vždy do zadku, ale tak když ti poradili tak by to asi neměl být problém. Já myslela, že jdeš na první IUI, u jaké příležitosti si pregnyl dostala předtím?
Pavli, malej je Štěpán a je 2.
Já musím ten menopur také míchat, přesně jak píše xk.kx
Ahojky,
můžu se přidat? Já stimuluji Clostilbegytem, měla jsem jeden cyklus „zkušební“ jak budu na closík reagovat a od včera (3DC) jsem začala zobat zase 1-0-0 protože jsem měla minulý cyklus 2 folíky dominantní a 2 o kousíček menší, tak doktor rozhodl, že stimulka stačí. V pondělí jdu na ultrazvuk a pak dostanu další instrukce. Jinak jsem musela začít stimulovat dřív, protože ovu bývá až 18Dc a někdy později, tak aby nám to teď vyšlo na pracovní den
![]()
ahoj holky, já budu mít v květnu také 2 IUI, v březnu se nezadařilo a v dubnu jsem si to sama pos..la, protože jsem si myslela, že je už po ovulce a ono asik nebylo
Vlastní tělo poznat je velká věda a na to, že se od loňského května taky snažíme ovulaci hlídat, zkoumat, tak pořád nevím kdy je ovulace…jestli, když mám 2 dny bolesti na vaječníkách-10 a 11DC a nebo až 13-14DC kdy jsou folíky velké kolem těch 20mm…nevím.Takže nám moc přeji, aby květen byl pro nás ten zlomový, je to lásky čas tak snad se nám zadaří ![]()
ahoj holky, tak u nás už se asi ani ta první IUI nekoná… už máme asi zaděláno, zítra jdu na krev a uvidíme jestli se to potvrdí, budu doufat a vám držet pěstě aby se zadařilo na iui ![]()
@slunečnice81 taky doufám, že bude květen opravdu lásky čas
![]()
@AnitramV já kam vlezu, tam to hned otěhotní, zase tady ale tak dlouho nejsem
držím palečky aby vše bylo dobré ![]()
Majdalenko já mám brát clostík 1-0-1 a nikdy jsem ho neměla, tak doufám, že reagovat budu dobře. Já jsem toto IUI měla hezký folík, ale stejně tomu moc nevěřím i když bych si to moc přála
Slunečnice z toho si nic nedělej, já to také nepoznám. Ani na sobě nějak nic nepozoruju, že by mě bolely vaječníky - vůbec to nepoznám. Ale je pravda, že toto IUI mě v ten den odpo a druhý den dopo bolelo v podbřišku, tak nevím, jestli to má něco společného s ovulací nebo to bylo po IUI ![]()
Anito, tak to je skvělý! Moc moc moc gratuluju. Tak dej zítra vědět, budu na tebe myslet ![]()
holky tez mne ceka iui a uz brzo a bude to ma druha.s nejakyma holkama se znam s jine diskuze atk holky ahoj.jo a pregnyl se muze pichat i do briska.
já taky píchal pregnyla 2× do bříška, jednou to nebolelo vůbec a podruhé to štípalo, ale nevím zda to nebyl tím, že jsem to dezinfikovala slivovicí
-místo vpichu
Velká gratulace AnitramV-zkoušela jsi test?? a jak dlouho jste se snažili???
já se bojím toho jestli budu muset píchat pregnyl, píchala jsem si několik měsíců injekce na naředění ale to už je pár let zpět, to jsem byla ještě odvážná
No ale ještě nevím co a jak u nás bude, info budu mít v pondělí
Slunečnice test jsem dělala a byla druhá čárka slabonká, zkoušíme od října 2011, takže relativně málo, a před 2 měsíci se to začalo řešit přes pana doktora, dneska jsem měla dostat ms a v pátek začít stimulovat, ale asi z tohho nic nebude
na normální početí nám dávali šanci 7%
anit to bude urcite tehu,nekdy to doktori sami neodhadnou.nam davaji sanci na normalni poceti 12 procent.
jaktože tak málo? nějaký závažný problém?? asi si u Tebe tělo řeklo, že žádnou stimulaci nechce a šup…jsi těhotná, moc gratuluji ![]()
Holky mužu k Vám od neděle beru clostik 1-0-1 a v ponděli bych chtěla jet na UTZ Nnevim jestli to neni brzo?minulej měsic jsem byla na UTZ 15dc sice tam byl jeden folik 15mm a druhej prasknul tak jsem měla po ovu neměla jsem žadnou stimulku a dr mě předepsala clostik tak uvidime