Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
holky urcite se pridejte jste vitany.pavli mimu se dokonnce zdalo o dvojcatech rikal ze mel ve snu dve krasne holciicky
Ahoj Ivet, jakto že nebyl žádný použitelný? Tak to držím palce, ať je zítra vše v pořádku, po injekci určitě krásně dorostou
@briuska @Iveta2012 vítejte holky
lituji, že jsem se neobjednala na dřívější hodinu, vědět, že bude takový pařák, tak jsem šla už ráno, takhle se upeču
@PavlaPir píše:
Ahoj holky, zítra na vás budu myslet a určitě tam budou velký folíci připravenýDoufám, že jste si užili víkend
Briusko ahoj, určitě se přidej. Už si byla na utz, nebo jdeš zítra?
Všem vám přeji krásný večer
pavli, zatím stimuluji Menopurem a utz mě čeká ve čtvrtek …to uvidím, zda mám nějaké folíky. prve jsem měla pouze jeden, podruhé 3
…a teď doufám alespoň 3 - 5 ![]()
3× folík nad 10mm jeden pod 10mm a sliznice 8mm, v sobotu další ultrazvuk a jistý termín IUI
teď určo bude větší šance, že alespoň jedno vajo bude oplodněné ![]()
Tak iui neproběhlo filiky čtyři vše kolem 17cm tak ve středu do Olomouce tak snad to už musí vyjít sliznice je prý velmi dobrá.
@Iveta2012 píše:
Tak iui neproběhlo filiky čtyři vše kolem 17cm tak ve středu do Olomouce tak snad to už musí vyjít sliznice je prý velmi dobrá.
17 cm? panejo
dělám si srandu… při kolika mm foliku se dělá IUI?
Briusko, určitě tam budou pěkné. Mě ve čt čeká testování, ale myslím, že to opět nedopadlo ![]()
Majdalenko, tak to je super, že jsou takové a kolikátý jsi DC?
Ivet tak to do čt krásně dorostou. Prý rostou každý den o 2mm. A pod 18mm to nemá smysl dělat, takže to budou opravdu veliké ![]()
@PavlaPir píše:Majdalenko, tak to je super, že jsou takové a kolikátý jsi DC?
10DC
@Iveta2012 co tady u nás? ![]()
majdalenko gratuluji tolik foliku .u mne spatny iui odlozena na dalsi cyklus ,protoze v pondeli ultrazvuk 16mm 15mm to bylo malo na iui se dela ze musi byt nejmin 18mm a u nas v caru dokonce az od 20mm a sliznice teprv 5mm,takze hodne mala
Majdalenko a ty míváš ovulku tak pozdě? V sobotu budeš 15DC, jestli dobře počítám?
Hani to je mi moc líto a oni ti jí nechtěli udělat třeba za 2 dny? To by folíci dorostly, ne?
@hanka1120 škoda
a ty jsi který den cyklu? Na sliznici zkus nasadit kontryhel, mohlo by to pomoc ![]()
@PavlaPir mám ji kolem 18-23DC ale dřív nikdy, ani teď se asi moc nepodařila posunout, ale o trošku asi ano, protože minulý cyklus jsem měla folíky kolem 9mm a to jsem byla na ult. 11DC
majdalenko a pavlo dneska jsem uz prave 15dc a doktorka mi prave rekla ze je to pozde,ze mame zkouset doma,treba se to povede kdyz jsem papkala clostik.mne to prave nevychazi u mne 2mm/folikul denne asi reaguji pomaleji.ja clostik brala uz od 2dc.jo a sliznici jsem vzdycky mela dobrou 9-10,tento mesic je to nejaky divni.