IUI květen 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4894
27.4.12 08:28
@PavlaPir píše:
Ahoj Luci, to je dobře, oni ti řeknou kdy bude vhodný IUI :) Tak držím palečku a dej nám vědět, jak utz dopadl :)

ahoj Pavli jj dám hnedka vědět jak jsme dopadli snad tam nějaky folik bude.Holky chci se poptat jak jste některa bral clostik bolel Vás podbřišek mě skoro vubec mam strach aby tam něco bylo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
776
27.4.12 14:03

@Lucie34 jéé já jedu též v pondělí :) jinak podbřišek mě také bolí a minulý cyklus bolel stejně

holky, neuděláme si nějakou tabulku kdo kdy kde a kam? Ať víme kdy držet pěsti a komu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PavlaPir
27.4.12 14:15

Luci a na kolikátou ať vím kdy na tebe myslet? Určitě tam bude. Já budu clostik brát zž od příštího cyklu, tak uvidíme, zatím ti neporadím :( Ale před ovulací mě nikdy břicho snad nebolelo

Majdi a ty jdeš v kolik? Ať držím palce dvojnásobně. No to není špatný nápad :)

• Citovat
  • Upravit
776
27.4.12 14:22

Pavli, já jdu na ult. až ve 14:45, hned jak přijedu dám vědět… doufám, že reakce bude lepší než minulý cyklus, vaječník mám jen jeden, tak je trošku menší šance na úspěšnou stimulku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PavlaPir
27.4.12 14:25

A minulý si měla jokou reakci? Já jsem třeba zjistila, že také záleží z jaké strany ovuluju, protože z levé nemám folík nic moc. Určitě dej vědět, budeme na tebe myslet

• Citovat
  • Upravit
776
27.4.12 14:28

děkuji :hug: no minule reakce super, dva velké folíky a dva o kousíček menší, takže closík zůstal 1-0-0 aby nedošlo k ještě většímu počtu velkých folíků

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PavlaPir
27.4.12 15:30

Tak to je krásný. Já mám brát 1-0-1, tak se bojím aby to nebylo vícečetné těhu, kdyby to vyšlo

• Citovat
  • Upravit
6327
27.4.12 21:49

holky ja byla dneska na ultrazvuku jsem 10dc a foliky byli dva na prave strane 12mm 13mm a na leve strane 8mm leva ale nedoroste.sliznice 5mm.protoze byli mensi v pondeli jdu znova na ultrazvuk.a bricho a ani vajecniky bolet nemuseji.mne taky neboleji jen obcas ne tam pichne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PavlaPir
27.4.12 22:12

Hani tak to přes víkend krásně dorostou a po víkendu budu moc moc moc držet palečky, ať to vyjde a nemusíš jít do IVF. Máš tak 2 krásný, tak třeba se chytí obě :) To bylo veselo, že?

• Citovat
  • Upravit
6327
28.4.12 07:22

jo to by bylo veselo.ja bych i dvojcatka chtela,ale muj manzel si to nedovede predstavit,ale obrazne mi staci jedno hlavne kdyz se to povede.jinak dekuji pavlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
29.4.12 16:59

ahojky, můžu se k vám přidat? v 1/2 května mě čeká první IUI 8) …chodím do Pronatalu v Praze

Příspěvek upraven 29.04.12 v 18:16

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1532
29.4.12 17:12

ahoj Holky, přeji krásný prosluněný ončící víkend.
@hanka1120 budu držet palečky aby folíci krásně dorostli a chytili se :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PavlaPir
29.4.12 18:46

Ahoj holky, zítra na vás budu myslet a určitě tam budou velký folíci připravený :) Doufám, že jste si užili víkend

Briusko ahoj, určitě se přidej. Už si byla na utz, nebo jdeš zítra?

Všem vám přeji krásný večer

• Citovat
  • Upravit
PavlaPir
29.4.12 18:48

Hani já bych i ty dvočátka brala (kdyby to byly holčičky), ale bylo by to komlpikovaný, máme kočár po prvním dítku a byl by problém s autem a tak, se 3 dětma už je tomplikovanější, ale také by se to dalo

• Citovat
  • Upravit
719
29.4.12 19:10

Ahojky taky mě čeká v pondělí první iui stimulovala jsem clostikem 1-0-1.Na utz bylo foliku hodně ,ale žádny použitelný.Dostala jsem injekci aby dorostly a v ponděli pregnyl a iui.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí