Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
pavli tezko rict svica kdyz byla tehu tak ju bolelo bricho cely tehotenstvi a obzlast pry tri mesice,a dnes ma krasnou zdravou holcicku takze klidne tehu muze byt.
já jsem byla jednou na IUI, předtím píchala pregnyl…podbřišek mě bolel jako při ovulaci, vaječníky jsem cítila dost, při chůzi…měla jsem jít na 2IUI, píchla jsem si zase Pregnyl,ale prostě na 2 IUI jsem nešla, jen jsme se milovali a podbřišek mě bolí stejně jako při té první…takže můj názor je, že ten podbřišek pobolívá z toho Pregnylu ne z IUI.....jsou to hormony a ty pracují takže jsme citlivější.....taky si nedávám naději vůbec žádnou.
Já jsem se včera rozhodla, že v květnu zkusím ještě teda tu 2IUI a pak celé léto si dám voraz a v srpnu bych šla na minimálku.Dost jsem si o tom včera četla tady na emiminu a jdu do toho a i se na to těším Vám řeknu. Jen se chci zeptat doktorky zda mi to doporučí…snad se jen bojím trochu toho odběru vajíček zaživa,ale byla jsem na profukách HSG a přežila to tak tohle musím taky a navíc je to jen chvilková bolest
Slunečnice na to jsem se taky ptala a řekli mi, že to dělat nechtějí a nebudou
tak snad uspěješ, držím palce
i ja byla na hsg zda ma pruchozi vejcovody a mam..me to bolelo teda fest a opravdu to trva par minut a po tym zakroku uz mi nic nebylo.slunecnice i u mne posledni iui prez leto pauza odpocinek at prijdu na jine myslenky,a srpen zari ivf uz to mam naplanovani,ale jeste premyslim zda pred ivf si neudelam laparku
Tak to jsme na tom stejně, já do laparky nejdu, když jsou vejcovody průchozí tak to musí jít, snad jen endometrioza,ale to snad u IVF nevadí.....a já žádné příznaky endometriozy nemám, snad jen bolesti v prvních dnech MS,ale to má snad skoro každá 2 žena. Jo HSG bylo teda masakr, jsem se divila, proč mi zavazovali nohy…pak jsem pochopila,ale mě bolelo jen to jak upevnovali na ten čípek ten přístroj jinak jak šla tekutina tak vůbec, protože to bylo průchozí…
Pavli, třeba nám to volno teď trochu rozváže ruky a třeba se zadaří normálně, i když tomu nevěřím. Mám na léto naplánované 3 dovolené (Krkonoše, Chorvatsko a sjíždění Vltavy ) tak se těším, že na konci srpna budeme pracovat nanovo a už teda minimálka-si ju vydupu a hotovo.
u toho hsg ani mne ta tekutina nebolelo to uz bylo ok.prave ze se bojim te endometriozi,to prave nevim zda to nevadi a jit na ivf
já myslím, že při IFV to nevadí, protože Ti vloží embryo už do dělohy , tzn, že nemusí putovat tou strastiplnou cestou ve vejcovodech,aby narazili na nějaké srůsty a možné překážky.
Já do laparky nejdu, bojim,bojim
,kdyby to byl ambulatní zákrok tak snad,ale 4dny v nemocnici…ee
Slunečnice hodně se říká, že dovolená pomáhá a najednou to jde, tak by to bylo super a hodně bych ti to přála. To máte krásně naplánované, my plánujeme pouze Tunis, jestli to tedy vyjde. Já jsem zjistila, že teď už to nějak neřeším, při prvních dvou jsem si dávala pozor a při tomto IUI to nějak neřeším a dělám vše. Dnes jsme měli báječný den v aquaparku, který jsme si na 100% užili ![]()
ahoj holky, tak potrvzuju že jsme úspěšně zadělali a i krevní testy my to dnes potrdili. Vám přeji aby to co nejdřív dopadlo a našli jste krásné // ![]()
Anit tak to moc moc moc moc gratuluju! To je krásná zpráva.
holky děkuju,a alespoň vidíte, že zázraky se dějí, tak věřte i vy ![]()
Dobre ránko holky tak na ten UTZ jedu v ponděli tak držte palečky snad to tento měsic vyjde a stáne se zázrak a já budu těhule ![]()
Ahoj Luci, to je dobře, oni ti řeknou kdy bude vhodný IUI
Tak držím palečku a dej nám vědět, jak utz dopadl ![]()
Já ti budu držet palce! Jo jo také někde ve skrytu duše doufám do poslední chvíle. Mě pobolíval také podbřišek a i u téhle mě trochu pobolívá, takže pro mě to není znamení těhu