Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@DunovskaPavla u mě neprobíhala ovulace. A partner menší pohyblivost spermii tak nám pani doktorka navrhnula inseminaci. První nevyšla tak jsme zkoušeli druhou včera. Tak doufám že se už povedla.
@DunovskaPavla kéžby to vyšlo a za 14dni by byl pozitivní test
![]()
Ahoj holky, můžu se zeptat na Vaše zkušenosti s iui? Čeká nás první IUI v CARu Zlín, od 3.-7.dc jsem brala Clostilbegyt 1-0-1, včera 11.dc jsem byla na uzv, kde byly 3 folikuly 12mm, 1 folikul 10mm, děložní sliznice 6,4mm. Objednali mě na pátek, ve středu si mám píchnout Pregnyl, užívat Estimax 1tbl denně. Mám obavy z toho, jestli folikul vůbec doroste. Divné je, že nedělají před IUI kontrolní sono. Díky za rady.
@Veronisa já mám za sebou druhou IUI. Čekáme na výsledky. Také mi nedělali kontrolni sono. Já si píchala Ovitrele, a Estimax jsem neužívala. Pouze po IUI beru Utrogestan vaginálně dvě tablety večer.
@Aysel Mohu se zeptat, jaké jsi měla výsledky folikulometrie před IUI? Děkuji
@Veronisa mě doktorka neřekla jake byli. Jen že dva krásné folikuly.
Tak holky dnes odběry na hcg a nevyšlo to
.. Tak se opět chystáme na IUI tentokrát třetí.
@Aysel určitě se třetí pokus zadaří ![]()
Já jsem dnes 4.den po první IUI, pořád se sleduji, už mi z toho ![]()
@Veronisa snad jo.
už jsem z toho celkem zklamaná
.. To věřím, to sledování a čekání je nejhorší
![]()
Holky, prosím poraďte. Jsem 5.den po IUI, užívám vaginálně Duphaston 2 kapsle na noc, k tomu ještě Estrimax tbl. 1×1, poslední 2-3dny mám hustší nažloutlý nezapadající výtok a tlaky v pravém a levém podbřišku. Stalo se to některé z Vás? Děkuji ![]()
@Veronisa ten vytok je z tech tablet co si zavadite. Ja ho mela take. A ty bolesti jsem obcas mela take.
Ahoj holky, kolik kontrol je před IUI? Jedna 10DC a podle toho se naplánuje ovitrelle a den IUI?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.