Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Anonymní píše:
Ahoj holky, kolik kontrol je před IUI? Jedna 10DC a podle toho se naplánuje ovitrelle a den IUI?
Ano přesně tak
Můžu se ještě zeptat, vypadá to totiž, že MS mi dojde nakonec až o víkendu.
Takže ovulace by byla pravděpodobně v sobotu. Dělají IUI i v sobotu? Nebo tam jedou jen pondělí-pátek?
@Anonymní píše:
Můžu se ještě zeptat, vypadá to totiž, že MS mi dojde nakonec až o víkendu.Takže ovulace by byla pravděpodobně v sobotu. Dělají IUI i v sobotu? Nebo tam jedou jen pondělí-pátek?
Ahoj, ve Zlíně provádějí IUI jen po-pá. Já jsem tento týden po třetí IUI a pokaždé jsem se modlila, abychom to kvůli víkendu neprošvihli. ![]()
@Veronisa Tak moc děkuji za info. Tak to jsem asi v háji, vůbec mi nedošlo, když jsme to s doktorem řešili, že se mi teď posunul cyklus po jedné léčbě a bude mi to vycházet na víkendy.
Výkyvy v cyklu totiž nemívám, tak jednou za rok to zahapruje o pár dní. Ale dost pochybuju, že by to byl případ příštího měsíce… Teď to určitě nevyjde… ![]()
A kontrolují fakt 10-11DC a v den, kdy by ta ovulace být měla, to už nekontrolují? Jestli už třeba není pozdě?
@Anonymní píše:
Můžu se ještě zeptat, vypadá to totiž, že MS mi dojde nakonec až o víkendu.Takže ovulace by byla pravděpodobně v sobotu. Dělají IUI i v sobotu? Nebo tam jedou jen pondělí-pátek?
Bohužel jen pondělí až pátek. Pravděpodobně Vám dají časovanou soulož. Můžu se zeptat ke komi chodíte?
@Anonymní píše:
@Veronisa Tak moc děkuji za info. Tak to jsem asi v háji, vůbec mi nedošlo, když jsme to s doktorem řešili, že se mi teď posunul cyklus po jedné léčbě a bude mi to vycházet na víkendy.Výkyvy v cyklu totiž nemívám, tak jednou za rok to zahapruje o pár dní. Ale dost pochybuju, že by to byl případ příštího měsíce… Teď to určitě nevyjde…
A kontrolují fakt 10-11DC a v den, kdy by ta ovulace být měla, to už nekontrolují? Jestli už třeba není pozdě?
Nene nekontrolují.. Taky mě to štve že nezkontrolují jestli opravdu ovulace proběhla
@Aysel chodime ke Krenkovi a casovana souloz je nam tak nejak k nicemu… u me problem oficialne neni, mam vsechno naprosto v poradku. Jen manzel ma pomalejsi spermie.
No, kazdopadne dekuji za odpovedi a teda nebude mit smysl se pristi tyden ani objednavat.
@Anonymní píše:
@Aysel chodime ke Krenkovi a casovana souloz je nam tak nejak k nicemu… u me problem oficialne neni, mam vsechno naprosto v poradku. Jen manzel ma pomalejsi spermie.
No, kazdopadne dekuji za odpovedi a teda nebude mit smysl se pristi tyden ani objednavat.
U nás je stejný problém ![]()
Ahojte Holky… Jsem tu nová, tak se chci seznamit🙂.. Jak se vám daří s IUI? Já teď ve čtvrtek podstoupila podruhe IUI a budu doufat, že to vyjde… Ale nervy jsou napochodu… První IUI se nepovedlo, na druhé jsem jít nemohla vyšlo nám to na svátky
… Všem přeji hodně štěstí ![]()
@Julietula ahoj, já jsem měla 3 neúspěšné IUI, v únoru mě čeká první KET. Přeji, ať se zadaří co nejdříve ![]()
@Julietula ahoj, já jsem byla včera na 3. iui, tak jsem taky zvědavá. držím palce aby ti to vyšlo
@Zetmi..... Tak to jsme na tom úplně stejně, nejhorší je těch 14dni čekání
Jednu 7letou cacorku po IUI máme, to se povedlo na podruhé
… Zvažuji pak jestli dále podstupovat IUI nebo jit do Ivf… Ale zatím doufáme, že se teď zadari… A jaký máš pocit teď z toho posledního? ![]()
@Veronisa, tak to mooc držím palečky, také nad tím zvažuji, ale stále doufám, že snad teď uspějeme… Už jednu 7letou cacorku po druhém IUI máme, tak snad budeme mít štěstí i teď ![]()
@Julietula tomy zatím na nějakého prcka čekáme… No pocit lepší než před rokem ty dvě to mě dělala jiná dr. A to mě obojí bolelo a těch pár dní po taky. Tedka za pár minut jsem o ničem nevěděla a ani teď nevím akorát sem tam trochu zaskub či taková lehká bolest v podbřišku ale to dávám na jistotu že to ten katetr anebo teprve ovulace, no ale některé pohyby nebo dosednuti to mě dycky tak digne. měla jsem 4 folikuli v pondeli na kontrole tak uvidíme snad se něco uchytí manžel toho že sebe vypotil celkem dost, jak říkala dr aj laborantka. Doufám..
když vám to už jednou vyšlo tak to vyjde zase
chlap říkal že mu něco říká že to tedka vyjde.. Dal by pánbůh ![]()
A ty máš jaký pocit?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.