IUI Zlín

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
45
23.10.19 17:45
@Anonymní píše:
Ahoj holky, kolik kontrol je před IUI? Jedna 10DC a podle toho se naplánuje ovitrelle a den IUI?

Ano přesně tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.10.19 21:31

@Aysel moc děkuji za odpověď! :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.10.19 14:56

Můžu se ještě zeptat, vypadá to totiž, že MS mi dojde nakonec až o víkendu. :( Takže ovulace by byla pravděpodobně v sobotu. Dělají IUI i v sobotu? Nebo tam jedou jen pondělí-pátek?

• Citovat
  • Upravit
204
24.10.19 16:02
@Anonymní píše:
Můžu se ještě zeptat, vypadá to totiž, že MS mi dojde nakonec až o víkendu. :( Takže ovulace by byla pravděpodobně v sobotu. Dělají IUI i v sobotu? Nebo tam jedou jen pondělí-pátek?

Ahoj, ve Zlíně provádějí IUI jen po-pá. Já jsem tento týden po třetí IUI a pokaždé jsem se modlila, abychom to kvůli víkendu neprošvihli. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.10.19 16:22

@Veronisa Tak moc děkuji za info. Tak to jsem asi v háji, vůbec mi nedošlo, když jsme to s doktorem řešili, že se mi teď posunul cyklus po jedné léčbě a bude mi to vycházet na víkendy. :( Výkyvy v cyklu totiž nemívám, tak jednou za rok to zahapruje o pár dní. Ale dost pochybuju, že by to byl případ příštího měsíce… Teď to určitě nevyjde… :(
A kontrolují fakt 10-11DC a v den, kdy by ta ovulace být měla, to už nekontrolují? Jestli už třeba není pozdě?

• Citovat
  • Upravit
45
24.10.19 17:15
@Anonymní píše:

Bohužel jen pondělí až pátek. Pravděpodobně Vám dají časovanou soulož. Můžu se zeptat ke komi chodíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
24.10.19 17:16
@Anonymní píše:
@Veronisa Tak moc děkuji za info. Tak to jsem asi v háji, vůbec mi nedošlo, když jsme to s doktorem řešili, že se mi teď posunul cyklus po jedné léčbě a bude mi to vycházet na víkendy. :( Výkyvy v cyklu totiž nemívám, tak jednou za rok to zahapruje o pár dní. Ale dost pochybuju, že by to byl případ příštího měsíce… Teď to určitě nevyjde… :(
A kontrolují fakt 10-11DC a v den, kdy by ta ovulace být měla, to už nekontrolují? Jestli už třeba není pozdě?

Nene nekontrolují.. Taky mě to štve že nezkontrolují jestli opravdu ovulace proběhla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.10.19 23:00

@Aysel chodime ke Krenkovi a casovana souloz je nam tak nejak k nicemu… u me problem oficialne neni, mam vsechno naprosto v poradku. Jen manzel ma pomalejsi spermie.
No, kazdopadne dekuji za odpovedi a teda nebude mit smysl se pristi tyden ani objednavat.

• Citovat
  • Upravit
45
26.10.19 20:50
@Anonymní píše:
@Aysel chodime ke Krenkovi a casovana souloz je nam tak nejak k nicemu… u me problem oficialne neni, mam vsechno naprosto v poradku. Jen manzel ma pomalejsi spermie.
No, kazdopadne dekuji za odpovedi a teda nebude mit smysl se pristi tyden ani objednavat.

U nás je stejný problém :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
24.1.20 09:46

IUI

Ahojte Holky… Jsem tu nová, tak se chci seznamit🙂.. Jak se vám daří s IUI? Já teď ve čtvrtek podstoupila podruhe IUI a budu doufat, že to vyjde… Ale nervy jsou napochodu… První IUI se nepovedlo, na druhé jsem jít nemohla vyšlo nám to na svátky :(… Všem přeji hodně štěstí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
24.1.20 09:48

@Julietula ahoj, já jsem měla 3 neúspěšné IUI, v únoru mě čeká první KET. Přeji, ať se zadaří co nejdříve ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8014
24.1.20 09:50

@Julietula ahoj, já jsem byla včera na 3. iui, tak jsem taky zvědavá. držím palce aby ti to vyšlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
24.1.20 13:02

@Zetmi..... Tak to jsme na tom úplně stejně, nejhorší je těch 14dni čekání :) Jednu 7letou cacorku po IUI máme, to se povedlo na podruhé 8)… Zvažuji pak jestli dále podstupovat IUI nebo jit do Ivf… Ale zatím doufáme, že se teď zadari… A jaký máš pocit teď z toho posledního? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
24.1.20 13:04

@Veronisa, tak to mooc držím palečky, také nad tím zvažuji, ale stále doufám, že snad teď uspějeme… Už jednu 7letou cacorku po druhém IUI máme, tak snad budeme mít štěstí i teď 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8014
24.1.20 13:19

@Julietula tomy zatím na nějakého prcka čekáme… No pocit lepší než před rokem ty dvě to mě dělala jiná dr. A to mě obojí bolelo a těch pár dní po taky. Tedka za pár minut jsem o ničem nevěděla a ani teď nevím akorát sem tam trochu zaskub či taková lehká bolest v podbřišku ale to dávám na jistotu že to ten katetr anebo teprve ovulace, no ale některé pohyby nebo dosednuti to mě dycky tak digne. měla jsem 4 folikuli v pondeli na kontrole tak uvidíme snad se něco uchytí manžel toho že sebe vypotil celkem dost, jak říkala dr aj laborantka. Doufám.. :) když vám to už jednou vyšlo tak to vyjde zase :) ;) chlap říkal že mu něco říká že to tedka vyjde.. Dal by pánbůh :)

A ty máš jaký pocit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.